reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha ja coś mojemu mówię o Lanvin (nie pamiętam co), a On: jaka Lawina, co Ty mi mowiisz dziewczyno... , a jaa:ahh nic nic:p
A On do mnie: ohhh Szparki szparki...

Padłam :D
Hahaha [emoji23] [emoji23]
Zobacz załącznik 791646
Wyposażenie na 5 cykl starań [emoji1] do dzieła!!!!

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Szparka murowana [emoji1]
Dziewczyny mam do was pytanie. Przed @ odkąd pamiętam zawsze bolaly mnie piersi i to do tego stopnia ze miałam problem się na nie nawet położyć. Od dwóch cykli brak bolu piersi przed @ z czego się cieszę ale też troszkę mnie to martwi, bo nie wiem skąd nagle takie zmiany. Może któraś z was tak miała?!
Ja tak mam... Jak zaczynałam brać witaminy i kwas to bolały cały czas, wcześniej przed @ też, dzięki temu ogarnialam że idzie [emoji1] od 2-3 miesięcy cisza, a jak zaczynają boleć to w połowie @ i bolą jeszcze po... Też nie wiem o co kaman. [emoji53]

Docia, buuuu [emoji17]

Lux, całkiem w pytkę ta twoja barletta [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama

Ja tak mam... Jak zaczynałam brać witaminy i kwas to bolały cały czas, wcześniej przed @ też, dzięki temu ogarnialam że idzie [emoji1] od 2-3 miesięcy cisza, a jak zaczynają boleć to w połowie @ i bolą jeszcze po... Też nie wiem o co kaman. [emoji53]

Docia, buuuu [emoji17]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
I już niewiem czy mam się tym martwic. Zobaczę jak teraz będzie. I ile będzie trwał ten cykl bo ostatnio to było 32 i 27 a tak zawsze było 29.

I już niewiem czy mam się tym martwic. Zobaczę jak teraz będzie. I ile będzie trwał ten cykl bo ostatnio to było 32 i 27 a tak zawsze było 29.
Ja tez mam przeboje odkąd zaczęliśmy się starać, zawsze 30dc przychodziła @ więc tak mniej więcej owu wyliczalam. A tu 29,28, 32, 34... Teraz już liczę dla 32, bo cholera wie... A x naszym libido obstawianie cyklu pod każdą ewentualną owulke graniczy z cudem [emoji23]

Swoją drogą swędzi mnie lewy sutek od 2 dni, oszaleje zaraz [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ja tez mam przeboje odkąd zaczęliśmy się starać, zawsze 30dc przychodziła @ więc tak mniej więcej owu wyliczalam. A tu 29,28, 32, 34... Teraz już liczę dla 32, bo cholera wie... A x naszym libido obstawianie cyklu pod każdą ewentualną owulke graniczy z cudem [emoji23]

Swoją drogą swędzi mnie lewy sutek od 2 dni, oszaleje zaraz [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
U mnie podobnie :( zwykle miałam 28-29 a ostatnie dwa: 26; 35... ciekawe jak długi będzie ten

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

To chyba jakaś plaga. U mnie od sierpnia jak patrzę w kalendarzu w tel cykle na przemian 28-29. A dzisiaj 31 i @ nie ma.
Może owu się przesunela? Ja czasami miewam cykle i 46dni więc mnie to chyba nic nie zdziwi w tym temacie [emoji12] a robilas test i biel? Może wstaw zdjęcie to ocenimy [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ja się mega stresuje i mam nadzieję że nie przyjdzie @ chyba sama wkręcam sobie sprawę objawy a później znowu rozczarowanie. Ból brzucha od dwóch dni i wczoraj wieczorem mega wzdęcia aż spać nie mogłam ehhh oby się udalo

Docia, buuuu [emoji17]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Mam nadzieję :-*

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry