Gosiaq85
Fanka BB :)
Może owu się przesunela? Ja czasami miewam cykle i 46dni więc mnie to chyba nic nie zdziwi w tym temacie [emoji12] a robilas test i biel? Może wstaw zdjęcie to ocenimy [emoji16]
Robiłam test w piątek i sobotę. Co prawda po południu, ale w dzień miesiączki to powinno już coś wyjść a tu biel bielsza od bieli. W piątek w ogóle miałam takie pulsujace pokłuwanie z prawej strony na dole brzucha, teraz już przeszło. Dawno nie miałam takiego opóźnienia. Wiem że to niby 2 dni ale zawsze okres był 28 albo 29 dnia. Pewnie się po prostu spozni przez jakieś anomalia. Jednak mam różne dziwne myśli. Bo 1 ciąża to była wpadka. Zawsze się z moim narzeczonym wówczas jeszcze zabezpieczalismy a raz tylko poplynelismy mniej więcej dzień przed okresem, który nie przyszedł. Więc po jakimś tygodniu, może dwóch zrobiłam test popoludniu no i oczywiście 2 kreski jak malowane. Oczywiście lekarz twierdził że musiałam wcześniej zajsc ale do dzisiaj nie wiem jak.... jedynie tamta nocka wydaje mi się przyczyną a i syn urodził się wg terminu porodu 2 tyg później.