reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux to dobra wiadomość :) a jak ogólnie samopoczucie?

Yesenia no to macie odpowiedzialną funkcję :)

Paraplu :) :) z mężem co roku na sylwestra robimy mapy marzeń, na której przyklejamy cele do zrealizowania na najbliższy rok. Właśnie musimy zdjąć obrazek auta, bo dziś mąż odbiera nasz nowy samochód :) Teraz po nocach śni mi się nasz dom, ale to cel na jakieś 4-5 lat, więc jeszcze trochę mi się będzie śnił :p :p :p

reklama

Paraplu :) :) z mężem co roku na sylwestra robimy mapy marzeń, na której przyklejamy cele do zrealizowania na najbliższy rok. Właśnie musimy zdjąć obrazek auta, bo dziś mąż odbiera nasz nowy samochód :) Teraz po nocach śni mi się nasz dom, ale to cel na jakieś 4-5 lat, więc jeszcze trochę mi się będzie śnił :p :p :p

Swietny pomysl :)
A mi sie nigdy wczesniej nie snily plemniczki i jajeczko. Moze jest cos na rzeczy i umysl w taki sposob dal znac, ze sie udalo? ;)

Ciagle kluje mnie prawy jajnik. Ide sobie zrobic test owulacyjny :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

mdlosci i sennosc mnie pokonuja

Jak pierwszy raz koleżanka zaproponowała taką zabawę na sylwestra, to bardzo niechętnie do tego podeszliśmy i zrobiliśmy takie mapy na odwal się. Przykleiłam tam między innymi obrazek mieszkania, gdzie na tamten moment kupno własnego mieszkania było tak samo nierealne jak lot w kosmos :p W lutym pomyślałam, że skoro stać nas na wynajęcie mieszkania to dlaczego niby mielibyśmy sobie nie poradzić ze spłata kredytu za własne m? Poszliśmy do doradcy finansowego i okazało się, że mamy zdolność kredytową i możemy kupić mieszkania (miałam wtedy 22 lata, mąż 23, wiec byliśmy gówniarzami :p ). I tak od obrazka na kartce papieru w przeciągu 5 miesięcy zaczęliśmy remont własnego mieszkania :)
Teraz wiem, że wizualizacja marzeń naprawdę działa :)

dziewczyny ja Wam chce cos napisac odnosnie tsh, te ktore sie lecza na to, nie musicie miec wyniku ponizej 2 by zajsc, ja jestem zywym przykladem, ze mozna zajsc majac wynik 2,52, wzroslo mi od poczatku ciazy do 2,94 i mam juz leki i lykam, nie ma genralizowac tego by walczyc do upadlego zeby miec wynik 1.....lekarka ma takie samo zdanie
Ja mialam 4 tsh i zaszlam...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane.

Lux gratuluję kropka!

U mnie niestety nie najlepiej.... wczoraj rano źle się poczułam... o 10 zdążyłem tylko do męża napisać żeby się zwolnił z pracy i wrócił do domu.... nic więcej nie pamiętam poza bólem w klatce piersiowej. Jakieś przeblyski świadomości... :( wszystkie mięśnie skamieniale. Puls 140... prawdopodobnie był to atak paniki :( za dużo się dzieje ostatnio komunia kupno auta staranka planowanie wakcji w Polsce ehhh poprostu organizm nie ogarnol. Dziś już lepiej mąż mimo to do pracy nie poszedł . Pilnuje mnie ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry