reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux to dobra wiadomość :) a jak ogólnie samopoczucie?

Yesenia no to macie odpowiedzialną funkcję :)

Paraplu :) :) z mężem co roku na sylwestra robimy mapy marzeń, na której przyklejamy cele do zrealizowania na najbliższy rok. Właśnie musimy zdjąć obrazek auta, bo dziś mąż odbiera nasz nowy samochód :) Teraz po nocach śni mi się nasz dom, ale to cel na jakieś 4-5 lat, więc jeszcze trochę mi się będzie śnił :p :p :p

reklama

Paraplu :) :) z mężem co roku na sylwestra robimy mapy marzeń, na której przyklejamy cele do zrealizowania na najbliższy rok. Właśnie musimy zdjąć obrazek auta, bo dziś mąż odbiera nasz nowy samochód :) Teraz po nocach śni mi się nasz dom, ale to cel na jakieś 4-5 lat, więc jeszcze trochę mi się będzie śnił :p :p :p

Swietny pomysl :)
A mi sie nigdy wczesniej nie snily plemniczki i jajeczko. Moze jest cos na rzeczy i umysl w taki sposob dal znac, ze sie udalo? ;)

Ciagle kluje mnie prawy jajnik. Ide sobie zrobic test owulacyjny :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

mdlosci i sennosc mnie pokonuja

Jak pierwszy raz koleżanka zaproponowała taką zabawę na sylwestra, to bardzo niechętnie do tego podeszliśmy i zrobiliśmy takie mapy na odwal się. Przykleiłam tam między innymi obrazek mieszkania, gdzie na tamten moment kupno własnego mieszkania było tak samo nierealne jak lot w kosmos :p W lutym pomyślałam, że skoro stać nas na wynajęcie mieszkania to dlaczego niby mielibyśmy sobie nie poradzić ze spłata kredytu za własne m? Poszliśmy do doradcy finansowego i okazało się, że mamy zdolność kredytową i możemy kupić mieszkania (miałam wtedy 22 lata, mąż 23, wiec byliśmy gówniarzami :p ). I tak od obrazka na kartce papieru w przeciągu 5 miesięcy zaczęliśmy remont własnego mieszkania :)
Teraz wiem, że wizualizacja marzeń naprawdę działa :)

dziewczyny ja Wam chce cos napisac odnosnie tsh, te ktore sie lecza na to, nie musicie miec wyniku ponizej 2 by zajsc, ja jestem zywym przykladem, ze mozna zajsc majac wynik 2,52, wzroslo mi od poczatku ciazy do 2,94 i mam juz leki i lykam, nie ma genralizowac tego by walczyc do upadlego zeby miec wynik 1.....lekarka ma takie samo zdanie
Ja mialam 4 tsh i zaszlam...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane.

Lux gratuluję kropka!

U mnie niestety nie najlepiej.... wczoraj rano źle się poczułam... o 10 zdążyłem tylko do męża napisać żeby się zwolnił z pracy i wrócił do domu.... nic więcej nie pamiętam poza bólem w klatce piersiowej. Jakieś przeblyski świadomości... :( wszystkie mięśnie skamieniale. Puls 140... prawdopodobnie był to atak paniki :( za dużo się dzieje ostatnio komunia kupno auta staranka planowanie wakcji w Polsce ehhh poprostu organizm nie ogarnol. Dziś już lepiej mąż mimo to do pracy nie poszedł . Pilnuje mnie ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry