reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny ja jeszcze nie wierzę. I nie umiem się jeszcze cieszyć. Wręcz się boję. Cały czas mam wrażenie że mnie @ zalewa...

Cheebay pytałaś o termin z OM. Wychodziłoby na 26 września.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Siwulku uwierz[emoji7] bo bez hcg we krwi guzik byś widziała a jest plusik jak byk!!! Wspaniale[emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja jeszcze nie wierzę. I nie umiem się jeszcze cieszyć. Wręcz się boję. Cały czas mam wrażenie że mnie @ zalewa...

Cheebay pytałaś o termin z OM. Wychodziłoby na 26 września.

Siwa na kiedy miałaś termin @? Ja na wczoraj. Dzisiaj jeszcze nie dostałam. Mam cykle jak w zegarku 28 dni, chociaż 29 też się zdarzało. Test negatywny co prawda popołudniowy ale nawet cienia cienia nie widać także kolejny cykl trzeba będzie zacząć jak tylko @ przyjdzie i się skończy.

Kupiłam clearblue i... same zobaczcie
1484411631-aaaaaa.jpeg

Suuuper widoczna krechy! Gratuluję :)
Rano nie widziałam tego cienia.

Kotus, bardzo mi przykro. Moze nastepny cykl bedzie szczesliwy [emoji8]

@bobofrucik depresja do dziadostwo, a jak slysze, ze ta choroba to wymysl korporacji farmaceutycznych to mnie szlag trafia [emoji35] Ta choroba odebrala mi 3 lata zycia a jej smrod ciagle sie za mna ciagnie.
A tak ogolnie to witaj :)

A wiecie co [emoji23] ja zawsze robilam z siebie silna babke w zwiazkach i zle na tym wychodzilam. Wszystko bylo na mojej glowie. Odkad jestem z K juz nie robie z siebie Wonder Woman i to moj najzdroszy i najlepszy zwiazek [emoji7] w sumie ja przy K to jestem niczym dziecko we mgle [emoji23] on ogarnia rachunki, jedzenie, co kiedy itp :) oczywiscie mu pomagam ale to on tym zarzadzam. Sam sobie prasuje [emoji7]
Na mojej glowie sa srodki czystoci, higieniczne, sprzatanie domu ale to akurat lubie :)

A jak widzi mnie z nozem w rekach to jest przerazony i mowi, ze on pokroi bo jeszcze sie skalecze [emoji23]

Ojjj jak miło ze rozumiesz o co chodzi... przeszłam dwa poważne nawroty depresji po porodzie moja mama zajmowała sie miesiąc corka zanim leki nie zaczęły działać ( do dzis mam o to do siebie zal ;( ) a drugi dwa lata temu z myślami samobójczymi;((( mam cudowna córkę i wspaniałego meza , który wspiera mnie cokolwiek sie dzieje i to dzieki nim nie popełniłam najgorszej głupoty swiata;( teraz jestesm szczesliwa, dziekuje Bogu ze miałam tyle siły by sie nie poddać temu dziadostwu! Tak bardzo chcemy drugie dzieciatko, nasza Emilka -rodzeństwa, śle nie ukrywam ze gdzieś w głębi obawiam sie powtórki z rozgrywki;( mam nadzieje ze teraz gdy trafiłam do właściwego lekarza, unormuje mi hormony i od poczatku bede mogła sie cieszyc byciem mama poraz drugi [emoji120]

Cieze sie ze rowniez Twoj maz bardzo o Ciebie dba:))

Dzis 28dc , czekam na @ i w drugim dniu zaczynam łykać progesteron:)

Witam raz jeszcze:)

reklama
Kupiłam clearblue i... same zobaczcie
1484411631-aaaaaa.jpeg

Siwa, widać! Gratuluje !! [emoji7] i co ty teraz z tymi wszystkimi ziółkami i tabletkami zrobisz?? [emoji23] oddaj do apteki bo na pewno już Ci potrzebne nie beda!!

Paraplu, to Ty jeszcze wrześniowka bedziesz?? [emoji6]

Do góry