reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

O dziewczęta ile tu jest naskrobane :errr: Kurcze, co trochę nadrobie to następne 20 str czytania :laugh2:
Gratulacje dla tych z II szczęśliwymi :)
Widziałam temat "tesciowie"... Ja swoich nie lubię i chyba tak jest z wzajemnościa. Mojego męża wyrzucili z domu, więc chyba o czymś to swiadczy... Szkoda literek na nich :blink:
A jeśli chodzi o podział obowiazków to hm... Gdyby mój mąż miał gotować i robić zakupy, to wiecznie chodzilabym głodna :tak: Za to chętnie pomaga mi i w sprzątaniu i w innych takich tam domowych zajęciach :) A rachunki ogarniamy razem, żeby też wiedział ile to życie kosztuje :wink:

reklama
Kupiłam clearblue i... same zobaczcie
1484411631-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaa widze plus i to na miniaturce zdjecia!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Gratuluje! [emoji322][emoji323][emoji253][emoji307]❣️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

1484411631-aaaaaa.jpeg

Siwa, ja mialam mój pierwszy IDENTYCZNY! Ja juz wiedziałam, mimo ze bladzioch ale M niedowierzał i poleciał po elektroniczny- ten zaś tez troche myślał ale w koncu pokazał YES.
Gratulacje kochana!! Ja nie mam watpliwosci[emoji7]

Widzę, ze o teściowych była mowa... ja mojego teścia nawet nie poznałam, zmarł rok zanim zaczęłam związek z M.
Moja teściowa była bardzo władcza osoba, a i synuś rozpieszczony do bólu... długo zeszło mi wychowanie go na ludzi, uważam, ze naprawdę zrobila mu tym krzywde[emoji849] zamożna to była rodzina wiec od dziecka miał co chciał, dosłownie. I teraz po 15latach razem jeszcze mu sie takie gowniarskie odpaly zdarzaja[emoji85] ale ogolnie nie jest zle[emoji12]
Natomiast kiedy urodziłam córcię, mialam ciężkie życie z teściowa. Nie ma juz jej wśród nas, wiec nie bede mówić zle, ale naprawdę bywało różnie, bo ja mimo młodego wieku potrafiłam jasno wyrazić swoje zdanie a to nie było miłe widziane. Ale tez tak mialam ze przychodziła do naszego pokoju, wchodziła bez zapukania bo dziecko placze[emoji849]od razu brała na ręce i bujala godzinami albo w ogole sobie z mała wychodziła. Naprawdę dostawałam szewskiej pasji[emoji35]
Ale potem los sie odwrócił, ciezko zachorowała i bylam przy niej do końca...
Teraz jej nie ma i mimo ze była drażniąca to tęsknie za nia, bo ogolnie była dobrym człowiekiem.

reklama
Dziewczyny test z dzis rana robiony 10 i nadal slabo widac :(Zobacz załącznik 791443
Jest piękna krecha, nic sie nie martw! :)
bardzo cudowny :D tak mysle kto kogo uspil :D
20170114-084525.jpg
Piękny widok :):)

:(

1484411631-aaaaaa.jpeg

Piękny plusik!!! :) gratki!!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Do góry