reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A to ciekawe :) ja np umiem i często gotuje, ale panierowanego schabowego u nas nie uraczysz [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja Wam powiem, ze byłam kiedyś mężatka (cywilny) moj związek był chory bo to psychopata serio
Teraz mam szczęśliwy związek,dbać o mnie moj mąż ( drugi, ale dla mnie kest pierwszym :-) i ślub Kościelny ) fakt, ze czasem sie kłócimy - po prostu mimo, ze jesteśmy małżeństwem Kochamy sie, nie raz sa zgrzyty i trzeba sie podocierać :-) ale mimo wszystko dba o mnie nie mogę powiedzieć :-)

z tym głosowaniem na pis to jest żart - u nas przynajmniej tak funkcjonuje - kiedyś był tekst - zabierz babci dowód, później zabierz babci beret a teraz - wyślij babcię do pracy... ja ogółem nie chciałabym wprowadzać tematów politycznych - dość mnie denerwuje w realu... ale z drugiej strony arbitralny komentarz bodajże gabriki też mnie trochę ruszył - nie komentowałam niczyich poglądów, ale wydaje mi się, że własne mogę wyrażać. i taka reakcja na żart - nie wiem, może niezrozumiały dla niektórych z Was - wydaje mi się być nieco zbyt autorytarny - bo co jeśli niektóre z nas miałyby ochotę podebatować na temat polityki? czy to oznacza, że nie wolno? przecież rozmawiamy tu na różne tematy - mnie akurat ostatnio polityka nieźle spina bo kilka zmian wprowadzonych jednym ruchem spowodowało niezłe zamieszanie w kwestiach podatkowych i muszę całkowicie zmieniać sposób rozliczania firmy męża... denerwuje mnie to. czy to, co napisała gabrika oznacza, że nie mogę napisać, że rząd Pisu mnie wkurza?
Spoko loko ja to odebrałam jako żart ;) Aczkolwiek jestem takiego samego zdania jak ty. Za dużo bezsensownych zmian.

Ja Wam powiem, ze byłam kiedyś mężatka (cywilny) moj związek był chory bo to psychopata serio
Teraz mam szczęśliwy związek,dbać o mnie moj mąż ( drugi, ale dla mnie kest pierwszym :-) i ślub Kościelny ) fakt, ze czasem sie kłócimy - po prostu mimo, ze jesteśmy małżeństwem Kochamy sie, nie raz sa zgrzyty i trzeba sie podocierać :-) ale mimo wszystko dba o mnie nie mogę powiedzieć :-)
Wspaniale ze trafiłaś na kogoś takiego :) to skarb jak nic innego w życiu :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Kupiłam clearblue i... same zobaczcie
1484411631-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry