reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Pozdrawiamy cioteczki :*
20170113-105139.jpg
Słodziak. .. a smok większy od niego[emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

pyzunia86 juz się nie mogę doczekać aż do nas dołączysz do nas :) siwa84 ty też :)

Luxurious on rozkoszy naprawdę można godzinami się w niego wpatrywać.

StorAnia juz ci lepiej troszku kochana ?
Dociu a tobie :(?

Luxia ....Ty nawet nie wiesz jak mi tęskno do takiego maleństwa ...ten zapach, te małe bodziaki, ehh. Ostatnio oglądałam sobie u dziadków mojego Michała rzeczy...i w ryk...
Ja w ogóle jestem ostatnio tak emocjonalna, że szok...
Piękny chłopczyk :) I widzisz mówiłam, że nie będzie dużo ważył:)

pyzunia86 juz się nie mogę doczekać aż do nas dołączysz do nas :) siwa84 ty też :)

Kochana dołącze jak sie upewnie ....sama wlasnie łapie niepewnosc ....mimo znakow od ciala ze jednak udalo sie (wc w pracy srednio co 2 h) zawroty glowy no i brak miesiaczki

No niestety wszystko jest do dooopy...
https://www.babyboom.pl/forum/temat/staraczki-2017-zapraszam.79199/reply?quote=14728384
Wczoraj byłam tak nakręcona, że zrobiłam zadymę w supermarkecie :( młody facet koszykiem zastawił koszykiem regał z pestkami, słonecznikiem itd i prowadził debaty z matką. Nie mogłam dostać się, pomimo wielu prób i przeproszeń. Zrobiłam się nie miła, nagle mogli się odsunąć i dostałam się po tą cholerną dynię. Moja córkę zwiała, po czym dobiła mnie hasłem, że zrobiłam awanti inwalidzie :( Ten chłopak miał buty ortopedyczne i krótszą jedną nogę :( :( :( A ja nawet tego nie zauważyłam... Było mi wstyd... strasznie...
Jeszcze po dzisiejszych nerwach w pracy te cholerne plamienia... Chyba one wskazują, że nie ma sensu się starać... i tak nic z tego nie będzie, przez torbiele, które na bank nie zeszły...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry