reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witajcie [emoji1] cieszyłam się ze rano Was nadrobilam a tu po 2 godzinach kolejne 20 stron [emoji14] jesteście niemożliwe [emoji57] właśnie zamówiłam sobie nowy telefon już nie mogę się doczekać.. macie rację facet musi być facetem w każdej sytuacji a nie tylko przy kumplach[emoji44]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w ogóle rano wstaje od razu siusiu do kubeczka zamoczyłam pasek popatrzyłam jedna kreska się pojawiła ok nic z tego zostawiłam go na umywalce poszłam zalać płatki mlekiem i herbatę zrobić wracam a tam druga kreska i świr biorę tel próbuje zdjęcie zrobić. nieostre. aparat mi się popsuł zupełnie już. Poszłam po normalny i 30 par baterii. Żadna nie działa. Próbuję przednim aparatem też nie chwyta ostrości. Tak się siłowałam przez 30 min potem w biegu żeby ubranie się i na autobus. Mam nadzieję że zdążę do pracy :-D
I w ogóle śnieg dziś u nas pada :)
Tyle staran żeby zdjęcie zrobić- z tego musi coś wyjść[emoji14]

Moja się wydłużyła, jest mega twarda, zamknięta i ogólnie jest tam mało miejsca (od góry tak jakbym wyczuwała taka rozlaną macicę ), tylko jest raczej nisko, bardzo łatwo wyczuwalna

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Martaldz u mnie jest wyczuwalna bardzo tzn . mogę ją bezproblemu dosięgnąć, jest zamknięta i średnio twarda

reklama
Dokładnie. U nas po ślubie odrazu założyliśmy wspólne konto. Na początku miesiąca robimy wszystkie opłaty, a z reszty żyjemy i coś tam odkładamy. Chyba właśnie tak jest najlepiej, że nie ma twoje i moje, tylko nasze.
U mnie jest tak samo. Jak jest wypłata to jest dzielone to na rachunki na mieszkanie to do skarbonki to na życie [emoji14] i nie ma twoje moje[emoji44] wspólne[emoji173]

Do góry