reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witajcie [emoji1] cieszyłam się ze rano Was nadrobilam a tu po 2 godzinach kolejne 20 stron [emoji14] jesteście niemożliwe [emoji57] właśnie zamówiłam sobie nowy telefon już nie mogę się doczekać.. macie rację facet musi być facetem w każdej sytuacji a nie tylko przy kumplach[emoji44]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w ogóle rano wstaje od razu siusiu do kubeczka zamoczyłam pasek popatrzyłam jedna kreska się pojawiła ok nic z tego zostawiłam go na umywalce poszłam zalać płatki mlekiem i herbatę zrobić wracam a tam druga kreska i świr biorę tel próbuje zdjęcie zrobić. nieostre. aparat mi się popsuł zupełnie już. Poszłam po normalny i 30 par baterii. Żadna nie działa. Próbuję przednim aparatem też nie chwyta ostrości. Tak się siłowałam przez 30 min potem w biegu żeby ubranie się i na autobus. Mam nadzieję że zdążę do pracy :-D
I w ogóle śnieg dziś u nas pada :)
Tyle staran żeby zdjęcie zrobić- z tego musi coś wyjść[emoji14]

Moja się wydłużyła, jest mega twarda, zamknięta i ogólnie jest tam mało miejsca (od góry tak jakbym wyczuwała taka rozlaną macicę ), tylko jest raczej nisko, bardzo łatwo wyczuwalna

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Martaldz u mnie jest wyczuwalna bardzo tzn . mogę ją bezproblemu dosięgnąć, jest zamknięta i średnio twarda

reklama
Dokładnie. U nas po ślubie odrazu założyliśmy wspólne konto. Na początku miesiąca robimy wszystkie opłaty, a z reszty żyjemy i coś tam odkładamy. Chyba właśnie tak jest najlepiej, że nie ma twoje i moje, tylko nasze.
U mnie jest tak samo. Jak jest wypłata to jest dzielone to na rachunki na mieszkanie to do skarbonki to na życie [emoji14] i nie ma twoje moje[emoji44] wspólne[emoji173]

Do góry