oczekiwanie
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, ja już wracam z urlopu. Gratuluję kreseczek.Które jeszcze zostały na polu bitwy??? Chyba mało hmmm??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny zawsze wyczaruja cień cienia[emoji57]Cieszę się, że widzicie ten cień... To znaczy że nie jestem nienormalna Jutro powtórzę.
Tyle staran żeby zdjęcie zrobić- z tego musi coś wyjść[emoji14]Ja w ogóle rano wstaje od razu siusiu do kubeczka zamoczyłam pasek popatrzyłam jedna kreska się pojawiła ok nic z tego zostawiłam go na umywalce poszłam zalać płatki mlekiem i herbatę zrobić wracam a tam druga kreska i świr biorę tel próbuje zdjęcie zrobić. nieostre. aparat mi się popsuł zupełnie już. Poszłam po normalny i 30 par baterii. Żadna nie działa. Próbuję przednim aparatem też nie chwyta ostrości. Tak się siłowałam przez 30 min potem w biegu żeby ubranie się i na autobus. Mam nadzieję że zdążę do pracy
I w ogóle śnieg dziś u nas pada
Walczymy[emoji109]Przykro czy walczymy wszystkie dalej [emoji123] nie podamy się [emoji6]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
No ja zostalamHej dziewczyny, ja już wracam z urlopu. Gratuluję kreseczek.Które jeszcze zostały na polu bitwy??? Chyba mało hmmm??
Martaldz u mnie jest wyczuwalna bardzo tzn . mogę ją bezproblemu dosięgnąć, jest zamknięta i średnio twardaMoja się wydłużyła, jest mega twarda, zamknięta i ogólnie jest tam mało miejsca (od góry tak jakbym wyczuwała taka rozlaną macicę ), tylko jest raczej nisko, bardzo łatwo wyczuwalna
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny, ja już wracam z urlopu. Gratuluję kreseczek.Które jeszcze zostały na polu bitwy??? Chyba mało hmmm??
Jedyny wspólny objaw to to, że musi być zamknięta, a reszta zależy indywidualnie od organizmu.Martaldz u mnie jest wyczuwalna bardzo tzn . mogę ją bezproblemu dosięgnąć, jest zamknięta i średnio twarda
U mnie jest tak samo. Jak jest wypłata to jest dzielone to na rachunki na mieszkanie to do skarbonki to na życie [emoji14] i nie ma twoje moje[emoji44] wspólne[emoji173]Dokładnie. U nas po ślubie odrazu założyliśmy wspólne konto. Na początku miesiąca robimy wszystkie opłaty, a z reszty żyjemy i coś tam odkładamy. Chyba właśnie tak jest najlepiej, że nie ma twoje i moje, tylko nasze.