reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark to powiedz mi kochanie jeszcze o endometrium ... to jest standard, że sprawdzają na monitoringu ? Bo ja zielona w tej kwestii [emoji15]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Mi lekarz powiedział dopiero jak miałam je kiepskie, wcześniej nie wspominał bo chyba nie widział potrzeby jak było ok ;) Dopiero p;o cyklach z clo jak doszło do tego, że miało 2mm w 13dc to poinformował, bo to masakra... ;/

reklama
Hahaha znajoma dodała wpis na fb...wiem, ze to infantylne, ale kocham zagadki:)
(Tylko dla potrafiących sie bawic
1f602.png
)
Zmieniłam sobie zdjęcie profilowe bo nie udało mi się odgadnać zagadki. Chcę wiedzieć czy jesteście madrzejsi ode mnie. Napiszcie mi odpowiedź w wiadomości prywatnej. Jak odpowiecie poprawnie oznaczę Was w komentarzu. Jeśli nie - musicie zmienić zdjecie profilowe na jeden dzień, które wybiorę Wam ja.
Jest godzina 7 rano, Ty śpisz. Nagle usłyszałaś/eś dzwonek do drzwi. Sa to Twoi rodzice, którzy przyszli zjeść z Toba śniadanie. Masz chleb, mleko, dżem i sok. Co najpierw otworzysz?
Pamiętaj, że odpowiedź trzeba wysłać w wiadomości prywatnej. Ja dałam się nabrać.
Powodzenia

Boże przegrałam i wybrała mi takie foto
Zobacz załącznik 791284

Haha ja sie nie dalam nabrac :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha znajoma dodała wpis na fb...wiem, ze to infantylne, ale kocham zagadki:)
(Tylko dla potrafiących sie bawic
1f602.png
)
Zmieniłam sobie zdjęcie profilowe bo nie udało mi się odgadnać zagadki. Chcę wiedzieć czy jesteście madrzejsi ode mnie. Napiszcie mi odpowiedź w wiadomości prywatnej. Jak odpowiecie poprawnie oznaczę Was w komentarzu. Jeśli nie - musicie zmienić zdjecie profilowe na jeden dzień, które wybiorę Wam ja.
Jest godzina 7 rano, Ty śpisz. Nagle usłyszałaś/eś dzwonek do drzwi. Sa to Twoi rodzice, którzy przyszli zjeść z Toba śniadanie. Masz chleb, mleko, dżem i sok. Co najpierw otworzysz?
Pamiętaj, że odpowiedź trzeba wysłać w wiadomości prywatnej. Ja dałam się nabrać.
Powodzenia

Boże przegrałam i wybrała mi takie foto
Zobacz załącznik 791284

Dobre :D
Nie dałam się nabrać, kulturalny ze mnie człowiek :D

Mi lekarz powiedział dopiero jak miałam je kiepskie, wcześniej nie wspominał bo chyba nie widział potrzeby jak było ok ;) Dopiero p;o cyklach z clo jak doszło do tego, że miało 2mm w 13dc to poinformował, bo to masakra... ;/
Dziękuję dziękuję [emoji8] [emoji173]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Do góry