S
StorAnia
Gość
Sorki, ale co za facet. Ja z moim nawet ślubu nie mamy, a pomaga na każdym kroku, bo doskonale wie że zarabia więcej. Nie wytyka mi tego. Kiedyś moje koleżanki mówiły, że jest stary i brzydki. Mają młodszych, przystojnych, resetujących się w każdy weekend. Boją się non stop, że są zdradzane. Ja nieDziewczyny muszę się wam wyzalic... właśnie się z mężem poklocilam tzn on się zaczął wydzierac na mnie nie ważne o co ale o taką głupotę, że głowa mała... on jest taki nerwowy i jak się wkurzy to tyle rzeczy niemiłych powie, że ja potem siedzę i płacze. Ja już chyba nie chce być w ciąży i chyba mu to powiem. Ja nie chcę żeby tak moje dziecko było traktowane jak ja. Wszystko kręci się wkoło pieniędzy. On nic przeze mnie nie ma. Wylicza mi, że on wszystko kupuje i za wszystko płaci ja jestem taka osoba, że jigdy nikomu nawet złotówki nie wytknelam. Boli mnie to bardzo. Przez jakiś czas nie pracowalam i się zadluzylam troche (karta, debet) powoli sama spłacam. Zadluzylqm sie bo msielismy trudna sytuacje qle nawet od niego funta nie chce zeby mi dolozyl. Oczywiście płacimy rachunki na pół wszystko jednak on cały czas twierdzi że to on wszystko płaci wszystko on kupuje... ja już na to siły nie mam....
Nie przejmuj się. Daj mu do zrozumienia, że Cię zabolało. Strzel focha i niech błaga o litość trzymaj się kochana!!!