reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny muszę się wam wyzalic... właśnie się z mężem poklocilam tzn on się zaczął wydzierac na mnie nie ważne o co ale o taką głupotę, że głowa mała... on jest taki nerwowy i jak się wkurzy to tyle rzeczy niemiłych powie, że ja potem siedzę i płacze. Ja już chyba nie chce być w ciąży i chyba mu to powiem. Ja nie chcę żeby tak moje dziecko było traktowane jak ja. Wszystko kręci się wkoło pieniędzy. On nic przeze mnie nie ma. Wylicza mi, że on wszystko kupuje i za wszystko płaci :frown: ja jestem taka osoba, że jigdy nikomu nawet złotówki nie wytknelam. Boli mnie to bardzo. Przez jakiś czas nie pracowalam i się zadluzylam troche (karta, debet) powoli sama spłacam. Zadluzylqm sie bo msielismy trudna sytuacje qle nawet od niego funta nie chce zeby mi dolozyl. Oczywiście płacimy rachunki na pół wszystko jednak on cały czas twierdzi że to on wszystko płaci wszystko on kupuje... ja już na to siły nie mam....:(
Sorki, ale co za facet. Ja z moim nawet ślubu nie mamy, a pomaga na każdym kroku, bo doskonale wie że zarabia więcej. Nie wytyka mi tego. Kiedyś moje koleżanki mówiły, że jest stary i brzydki. Mają młodszych, przystojnych, resetujących się w każdy weekend. Boją się non stop, że są zdradzane. Ja nie :D
Nie przejmuj się. Daj mu do zrozumienia, że Cię zabolało. Strzel focha i niech błaga o litość ;) trzymaj się kochana!!!

reklama
Ehh a mi nadzieja skoczyla w gore bo zaczel mnie kluc brzuch, przestal po zrobieniu dwojki i po odgazowaniu sie [emoji23][emoji23][emoji23]

Na dekel mi juz bije, ze ze zwykleo zatwardzenia potrafie ciaze wyczarowac [emoji23]

Co sie dziwie wlasnej glowie jak w tamtym cyklu tez mnie klulo i myslalam, ze implantacja a urodzilam dorodnego baka [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Boże, też tak mam :D :D
Kłuje z lewej strony. Pewnie owu. O bąbelkuje. Po dłuższym spacerze, bąk i wyprawa na dwójkę do Wc i po objawach :D Ta choroba dopada nas wszystkie :D
Kochane moje ... mam wyniki. Krew wszystkie hormony w normie. Stosunek lh/fsh około 1 th 1.7 ... zatem ok.
Jeszcze we wtorek monitoring i zobaczę cz jajca tez rosną jak trzeba.
Powiedzcie mi kiedy u Was, dłużej starających się, zapadła decyzja o badaniach nasienia ?
Wydaje mi się, że dobrze by było też zobaczyć ale jakoś boje się mojemu M sugerować żeby nie powiedział, że wariuje ... bo wiecie godzi to w męskie ego jakby nie było [emoji4]

Będę wdzięczna na Wasze porady [emoji8]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Ja zaczęłam naciskać po 6 miesiącach. A zrobił badania w 8 miesiącu starań. I teraz mam pewność, że to nie tylko mój problem :p Dzięki temu, że się wystraszył, rzucił palenie. Dobre i to. Kasy więcej zostaje na suplementy, dopalacze, witaminy, testy, sresty itd. Aż się boję pomyśleć ile na to idzie. Chyba taniej wychodził jego epet :D
Aniu nie zgadzam sie !!! Zostajesz i tyle !
Dobra, dobra :p jeszcze mnie nie zlikwidowali :)
Ech... faceci :-( z moim tez dzisiaj kłótnie w dupie ma mnie, przyszłe dziecko bo nawet sie nie chce seksic i co :-( mam sobie pójść i z kim innym to zrobić :-( tez wlasnie płakałam :-(
Musimy byc silne - nie dać sie ...
Masakra :(
Co się dzieje z tymi facetami?

Dziewczyny, zaczelam lekko plamic[emoji52] mam sluz podbarwiony na brunatno ( taki kolor kawy z mlekiem), nie panikuje poki co choc nie powiem, zeby mna to nie wstrzasnelo[emoji15]
Czy to mozliwe ze to po dzisiejszym transwaginalnym usg? Nic mnie nie bolalo, kobieta byla mega delikatna.
Policzylam sobie poza tym ze mialabym teraz normalnie ok 24dc czyli teoretycznie okres by mi wypadal, czytalam ze to tez moze byc przyczyna.
Kurka, mala schize zalapalam[emoji17]

Dziewczyny, zaczelam lekko plamic[emoji52] mam sluz podbarwiony na brunatno ( taki kolor kawy z mlekiem), nie panikuje poki co choc nie powiem, zeby mna to nie wstrzasnelo[emoji15]
Czy to mozliwe ze to po dzisiejszym transwaginalnym usg? Nic mnie nie bolalo, kobieta byla mega delikatna.
Policzylam sobie poza tym ze mialabym teraz normalnie ok 24dc czyli teoretycznie okres by mi wypadal, czytalam ze to tez moze byc przyczyna.
Kurka, mala schize zalapalam[emoji17]

Tylko spokojnie.. Nie ma zywej krwi wiec Ok. Mozliwe ze na jakies naczynko najechala za mocno, teraz w macicy wszystko jest takie delikatne i przekrwione, ze moze to byc to... :)

Dziewczyny nie chciałam zapeszać wiec sie nie przypominałam że wczoraj miałam termin @. Po pracy popedziłam do apteki i kupiłam 2 testy wczoraj wyszła biel bieli bielą poganiał. Zaś dziś rano zrobiłam testa i sama nie wiem czy oczy mi nie płataja figla dzis jest 30dc moje cykle 29. Gołym okiem cos jakbym widziała ale jak zrobie focie to dupa

Dziewczyny nie chciałam zapeszać wiec sie nie przypominałam że wczoraj miałam termin @. Po pracy popedziłam do apteki i kupiłam 2 testy wczoraj wyszła biel bieli bielą poganiał. Zaś dziś rano zrobiłam testa i sama nie wiem czy oczy mi nie płataja figla dzis jest 30dc moje cykle 29. Gołym okiem cos jakbym widziała ale jak zrobie focie to dupa

pyzunia, trzymam kciuki zeby cos bylo na rzeczy[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
Kotek, na kiedy termin @?

reklama
Cheebay spokojnie jesli to jest miej wiecej termin twojej kolejnej miesiaczki to tak moze byc bo organizm z resztek sie oczyszcza. Moja koleżanka miała tak przez 3 miesiace.

Tylko jak sie ten wczesniejszy nie pojawil, a testy wyszly pozytywne to nie mialam zadnych plamien. Ostatnie takie podobne do tego mialam implantacyjne, wygladalo identycznie.
No nic, mam nadzieje ze to po tym badaniu...
Noc przede mna, ale nie wiem Czy usne.
Jednak jak człowiek czyta takie rzeczy to co innego niż jak doświadczy ich na własnej skórze.

Do góry