reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Heh no to nie źle się zaczyna [emoji6] jak w nocy pod świadomie budze się z mdłościami.
Kiedy zalecacie mi zrobienie testu? Z dniem planowanej @? 24 stycznia? Czy jednak z tym poczekać dłużej?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj możesz zrobić w dniu @ powodzenia

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moje kochane ze wzruszenia się popłakałam (albo z hormonów;) ) dziękuję wam z całego serca za słowa wsparcia.
Powtórzyła betę i czekam na wizytę do mojego ginekologa za tydzień 20.01 dodatkowo czekam na wizytę u internisty po antybiotyk. Teraz będzie się działo co się dziać ma.
CzarnaMadzia u mnie właśnie clo zadziałało i ja również jak i ty mam dobre wspomnienia z tym lekiem.
Ściskam was wszystkie OGROMNĄ mocno ! Macie racje ten facet mnie nie potrzebnie wystraszył!
Nie przejmuj się tym gin.. jakiś niedorajda!! Fasoleczka jest i to najważniejsze.. trzymaj się kochana[emoji57]

Witajcie czytam was prawie cały czas za to mało pisze. Chciałbym sie was poradzić dzis u mnie 30dc okresu brak a testy caly czas wychodzą negatywne. Niby czuje sie jak by w ciąży ale te testy mnie dobijaja. Myslicie że testy moga sie mylic ? Co sadzicie? Brzuch przestal mnie bolec jak na okres, czuje tylko delikatny bol...

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Zrób betę

reklama
Do góry