reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hehe dzięki :-) ale moj mąż chyba nie ma ochoty :-)
Hehe :) Mój wczoraj też przyszedł z pracy taaaki zmęczony, odrazu w drzwiach mi oznajmił, że boli go głowa dzisiaj :biggrin2: Parę zaczepniaków i ruszył do akcji :tak: Także tego... Do dzieła :) a później stwierdził, że jak jutro tak zrobię to oskarży mnie o gwałt i zamknie się w łazience :-D

reklama
Hehe :) Mój wczoraj też przyszedł z pracy taaaki zmęczony, odrazu w drzwiach mi oznajmił, że boli go głowa dzisiaj :biggrin2: Parę zaczepniaków i ruszył do akcji :tak: Także tego... Do dzieła :) a później stwierdził, że jak jutro tak zrobię to oskarży mnie o gwałt i zamknie się w łazience :-D
Haha :laugh2:

U nas ferie od tego pon, jadą ostatni tydz stycznia :/ a ja bakteria teraz...:/
Osz Ty...łódź też idzie od poniedziałku to myślałam, że może u Was inaczej.
No to lipa. Musisz pomyśleć, na spokojnie i tak masz czas żeby zaliczyć bakterie.
A powiedz mi nie możesz tego hsg zrobić w innym.szpitalu? Czy chcesz tylko u swojego gina?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

A tak w ogóle to mam wspaniałego męża, naprawdę (oprócz oskarżania o gwałt :p ). Zaraz po ślubie dowiedzieliśmy się o tych moich mięśniakach, torbielach, itd. Całe dwa lata nigdy nie zwątpił, że nam się uda. Był przy mnie zawsze, po opercji, przd, po kuracji Esmyą, przy krwotokach... Zawsze. A teraz jak doszła tarczyca i te inne dziady stwierdził "Ty jesteś taka malutka, a takie okropne cholery się ciebie czepiają". I chyba Ci nasi faceci to taka największa podpora w tym wszystkim... Bo to co oni z nami teraz przechodzą... :tak:

Osz Ty...łódź też idzie od poniedziałku to myślałam, że może u Was inaczej.
No to lipa. Musisz pomyśleć, na spokojnie i tak masz czas żeby zaliczyć bakterie.
A powiedz mi nie możesz tego hsg zrobić w innym.szpitalu? Czy chcesz tylko u swojego gina?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
W innym szpitalu czekanie ookoło 4 miesięcy :/ mój lekarz chciał "po znajomości" mi zrobić bez czekania...

To miałaś fajnie :-D moj ucieka- mowi, ze chce, pracuje 2 na 2 wraca z pracy około 1-2 w nocy i juz dupa :-( w czasie wolnego robimy klatkę schodowa i tez zmęczony , chory i tez dupa:-( zaczepiałam go w nocy - nic. Normalnie mam ochotę wrzeszczeć, krzyczeć i uciec. Trochę dzisiaj mam załamania heh

A tak w ogóle to mam wspaniałego męża, naprawdę (oprócz oskarżania o gwałt :p ). Zaraz po ślubie dowiedzieliśmy się o tych moich mięśniakach, torbielach, itd. Całe dwa lata nigdy nie zwątpił, że nam się uda. Był przy mnie zawsze, po opercji, przd, po kuracji Esmyą, przy krwotokach... Zawsze. A teraz jak doszła tarczyca i te inne dziady stwierdził "Ty jesteś taka malutka, a takie okropne cholery się ciebie czepiają". I chyba Ci nasi faceci to taka największa podpora w tym wszystkim... Bo to co oni z nami teraz przechodzą... :tak:
Fajny facet

reklama
Do góry