campari0202
Fanka BB :)
Mój 4 od września próbujemy....
My we wrześniu wzięlismy ślub a teraz jest nasz pierwszy cykl starań [emoji7][emoji1288]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój 4 od września próbujemy....
Gratulaję męża i mam nadzieje że nie długo będę gratulować fasolkiMy we wrześniu wzięlismy ślub a teraz jest nasz pierwszy cykl starań [emoji7][emoji1288]
Wrzesien fajny misiac na slub :-)My we wrześniu wzięlismy ślub a teraz jest nasz pierwszy cykl starań [emoji7][emoji1288]
No mógł, mógł... ale ja czuję, że się nie udało po prostu. Znam swoje ciało i jestem przekonana, że bym coś czuła, a ja kompletnie nic nie czuję. Nic a nic.
Boże, mam nadzieję że nie pogorszyłam Twojego złego nastroju rano. Nie o to mi chodziłoEhh chyba bałam się dlatego bo poczułam się jak.w zeszłym roku. Ale wtedy beta tak nie przyrastała jak ta teraz. Będzie dobrze nie.
StorAnia nie martw się jesteś super kobitka i wszystkie się tu lubimy (tak mi się zdaje )
Magoo ma rację ja mam taki charakter ze staram się nie oceniać bo i po co. StorAnia jak dla mnie jesteś fajna i juz :*
Jak dla mnie jest podłą babą. A pisząc o clo, wcale nie miałam na myśli tego, żeby Cię wystraszyć, tylko ostrzec. Pisałam na swoim przykładzie. Nie kłamałam. Wiem, że bez monitoringu nie podejmę się już żadnych stymulacji. Ale to ja, a Ty zrobisz jak uważasz Szkoda mi czasu na leczenie tyleoj, to może gabrika pisała o urodzeniu w wieku 16 lat? dużo nas, czasem coś poplączę, przepraszam... niemniej jednak sens się nie zmienia...
StorAnia - masz rację... atakuje, i często robi to personalnie - odnosząc się do osoby piszącej a nie do treści czy posta...
czasem niektórym brakuje empatii - nie potrafią pomyśleć o tym, co poczuje druga strona... a czasem mają to w d...
z drugiej strony - ja często nad-interpretuję - wydaje mi się, że to, czy tamto może kogoś urazić, zaboleć... i rezygnuję z walki o swoje... to też nie jest dobre... najlepiej jest po środku, ale nie każdy i nie zawsze potrafi...
Yupiiiii!!!!
Wyślij konowałów na drzewo!!! Najchętniej doradziłabym Ci niechodzenie do lekarzy! Boże, gdyby nie to, że się boję i mam dobrą ginkę to pewnie zdecydowałabym się na ciążę pro-natura, bez badań i poród w domu...
Ja też mam takie przeczucie ze to nie w tym cyklu... No cóż będą następneWitaj w klubie, tez czuje, ze sie nie udalo. Wrecz na 99% jestem o tym przekonana.
A co do objawów to wam nie powiem,poprostu dwie wpadki,więc objawów się nie doszukiwałam,pewnie jakieś były ale nie zwracałam uwagi.Dziewczyny ja w 1 ciąży nie czułam nic! Nic a nic! Objawów 0 do 7 tyg, dopiero potem lekkie mdłości a teraz sama łapie się na tym, że doszukuje się objawów..
Ja też ślub brałam we wrześniu, dokładnie pierwszego [emoji6] tylko ze w tym roku będziemy już 5 lat po ślubie ! [emoji33]