reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Na tego konowala to powinnas skarge napisac! Powaznie mowie! Jesli idiota nie zna sie na rozwoju zarodkowym to powinien wrocic na studia a nie straszyc kobiety!!!!

Jezu jaka jestem waciekla!!!!!!!!!!!!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale wiesz co wygląda na to że miał jakby rację. Z tej bety wynika ze ciąża jest młodsza. Najważniejsze żeby na piątkowy badaniu było wszystko dobrze.
Mojej szefowej powiedziałam bo musze leżeć cały przyszły tydzień była wściekła ale wiedziałam że tak zaraguje. Tylko tym razem ja nie będę się katować i będę dbała o siebie.

No ja teraz mam wagę ok 55kg i co z tego jaak z racji choroby zawsze tyje w brzuchu i boczkach :p a jak niedawno na diecie na io byłam to 51kg i mój tylko powtarzał "Boże jaka Ty chuda jesteś"...woli jak mam ok 58kg, ale ja nieee :p szczerze najlepieej czuję się przy wadze 53, ale i tak mam kompleksów tyle, że szok! Też się zawsze dziwiłam jak mogę się facetom podobać :p jedynie z tyłka zadowolona jestem haha :p

Spark, ja mam to samo [emoji30]zero cycków za to brzuch i boczki [emoji27] ja mam niestety figurę gruszki [emoji530]

wy tak o dietach, wyglądzie... to ja mam propozycję - wzywam do odpowiedzi chudzielce - czy jesteście zadowolone ze swojego wyglądu, chętnie kupujecie ciuch, nie krępuje was strój kąpielowy, przymierzanie ubrań w centrum handlowym itp... może to wcale nie chodzi o BMI, co?

Ja własnie próbowłam o tym pisać, że często kwestia tego jak się same czujemy ze sobą zależy od samoakceptacji i dystansu do siebie i otoczenia na około. Kanony piękna zmieniają się i zawsze jakaś figura będzie mniej HOT - jak to piszą. Poza tym wszędzie bombardują nas plakatami z idealnie wyretuszowanymi babeczkami, które nawet zmarszczek mimicznych nie mają, a co dopiero fałdek na brzuchu... to jest absurd!

Ja bym prawidłową wagę, kondycję i dobre odżywianie polecała traktować jako koncpecję długotrwałego zdrowia, które daje siłę na wiele. Także na lepszy przebieg ciąży czy połogu.

O czym teraz piszecie, bo chyba się zgubilam :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

O dietach np takich na Vitalii i ile kosztuja :)

oj, to może gabrika pisała o urodzeniu w wieku 16 lat? dużo nas, czasem coś poplączę, przepraszam... niemniej jednak sens się nie zmienia...

Nie nie, ja nie mam jeszcze dzieci! Wydaje mi się, że to któraś z nowych staraczek pisała, że ma dwójke dzieci i pierwsze własnie w wieku 16 lat.

Ja własnie próbowłam o tym pisać, że często kwestia tego jak się same czujemy ze sobą zależy od samoakceptacji i dystansu do siebie i otoczenia na około. Kanony piękna zmieniają się i zawsze jakaś figura będzie mniej HOT - jak to piszą. Poza tym wszędzie bombardują nas plakatami z idealnie wyretuszowanymi babeczkami, które nawet zmarszczek mimicznych nie mają, a co dopiero fałdek na brzuchu... to jest absurd!

Ja bym prawidłową wagę, kondycję i dobre odżywianie polecała traktować jako koncpecję długotrwałego zdrowia, które daje siłę na wiele. Także na lepszy przebieg ciąży czy połogu.

O dietach np takich na Vitalii i ile kosztuja :)

Nie nie, ja nie mam jeszcze dzieci! Wydaje mi się, że to któraś z nowych staraczek pisała, że ma dwójke dzieci i pierwsze własnie w wieku 16 lat.
To Ja pisałam o dziecku w wieku 16 lat :)

Ehh z tymi lekarzami.
Ze 2 sni temu na grupie na fb napisala dziewczyna, ze jest w 6tc+3, gin stwierdzil, ze nie ma tetna i dal jej skierowanie na czyszczenie NA NASTEPNY dzien!

Matko kochana, dobrze, ze napisala o tym bo by poszla na to czyszczenie!

Lekarz zamiast skierowac ja znow na bete i usg to od razu na czyszczenie wysyla. I to na tak wczesnym etapie gdzie nawet jesli faktycznie ciaza przestala sie rozwijac to organizm moglby sam sie oczyscic a nie kuzwa od razu wysylac dziewczyne na gmeranie w szyjce i macicy.

Rece opadajaz

reklama
Do góry