Agatusia1
Fanka BB :)
Super piękny wynikOdebrałam betę wynik z poniedziałku 209.80 wynik dzisiaj 976.90 powtórzę w poniedziałek.
Jeszcze raz dziękuję ze jesteście :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super piękny wynikOdebrałam betę wynik z poniedziałku 209.80 wynik dzisiaj 976.90 powtórzę w poniedziałek.
Ale wiesz co wygląda na to że miał jakby rację. Z tej bety wynika ze ciąża jest młodsza. Najważniejsze żeby na piątkowy badaniu było wszystko dobrze.Na tego konowala to powinnas skarge napisac! Powaznie mowie! Jesli idiota nie zna sie na rozwoju zarodkowym to powinien wrocic na studia a nie straszyc kobiety!!!!
Jezu jaka jestem waciekla!!!!!!!!!!!!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Odebrałam betę wynik z poniedziałku 209.80 wynik dzisiaj 976.90 powtórzę w poniedziałek.
No ja teraz mam wagę ok 55kg i co z tego jaak z racji choroby zawsze tyje w brzuchu i boczkach a jak niedawno na diecie na io byłam to 51kg i mój tylko powtarzał "Boże jaka Ty chuda jesteś"...woli jak mam ok 58kg, ale ja nieee szczerze najlepieej czuję się przy wadze 53, ale i tak mam kompleksów tyle, że szok! Też się zawsze dziwiłam jak mogę się facetom podobać jedynie z tyłka zadowolona jestem haha
wy tak o dietach, wyglądzie... to ja mam propozycję - wzywam do odpowiedzi chudzielce - czy jesteście zadowolone ze swojego wyglądu, chętnie kupujecie ciuch, nie krępuje was strój kąpielowy, przymierzanie ubrań w centrum handlowym itp... może to wcale nie chodzi o BMI, co?
O czym teraz piszecie, bo chyba się zgubilam :-)
oj, to może gabrika pisała o urodzeniu w wieku 16 lat? dużo nas, czasem coś poplączę, przepraszam... niemniej jednak sens się nie zmienia...
To Ja pisałam o dziecku w wieku 16 latJa własnie próbowłam o tym pisać, że często kwestia tego jak się same czujemy ze sobą zależy od samoakceptacji i dystansu do siebie i otoczenia na około. Kanony piękna zmieniają się i zawsze jakaś figura będzie mniej HOT - jak to piszą. Poza tym wszędzie bombardują nas plakatami z idealnie wyretuszowanymi babeczkami, które nawet zmarszczek mimicznych nie mają, a co dopiero fałdek na brzuchu... to jest absurd!
Ja bym prawidłową wagę, kondycję i dobre odżywianie polecała traktować jako koncpecję długotrwałego zdrowia, które daje siłę na wiele. Także na lepszy przebieg ciąży czy połogu.
O dietach np takich na Vitalii i ile kosztuja
Nie nie, ja nie mam jeszcze dzieci! Wydaje mi się, że to któraś z nowych staraczek pisała, że ma dwójke dzieci i pierwsze własnie w wieku 16 lat.
No i super!!!Odebrałam betę wynik z poniedziałku 209.80 wynik dzisiaj 976.90 powtórzę w poniedziałek.
24 stycznia? Tez będę wtedy testować. I mam cicha nadzieje, ze będą te dwie kreski...
Ja 29dc, test kupiony ale jak narazie boje się go użycJa też mam wielka nadzieję że będziemy się cieszyć dwoma kreskami [emoji7] ale dziewczyny nie wiem czy wytrzymam z testem do 24 [emoji13]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom