reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ja teraz mam wagę ok 55kg i co z tego jaak z racji choroby zawsze tyje w brzuchu i boczkach :p a jak niedawno na diecie na io byłam to 51kg i mój tylko powtarzał "Boże jaka Ty chuda jesteś"...woli jak mam ok 58kg, ale ja nieee :p szczerze najlepieej czuję się przy wadze 53, ale i tak mam kompleksów tyle, że szok! Też się zawsze dziwiłam jak mogę się facetom podobać :p jedynie z tyłka zadowolona jestem haha :p

reklama
Nie co miesiac[emoji14]
100zl na 8 tygodni! (Wychodzi 50zl na miesiac) a jak przedluzysz zanim wygasnie ten osmiotygodniowy abonament to za 100zl masz 10 tygodni! A wtedy wychodzi 40zl na miesiac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O czym teraz piszecie, bo chyba się zgubilam :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ehh chyba bałam się dlatego bo poczułam się jak.w zeszłym roku. Ale wtedy beta tak nie przyrastała jak ta teraz. Będzie dobrze nie.

StorAnia nie martw się jesteś super kobitka i wszystkie się tu lubimy (tak mi się zdaje :) )

Magoo ma rację ja mam taki charakter ze staram się nie oceniać bo i po co. StorAnia jak dla mnie jesteś fajna i juz :*

Hmmmm hihi ale mnie odmlodzilas mialam 19 jak rodzilam
oj, to może gabrika pisała o urodzeniu w wieku 16 lat? dużo nas, czasem coś poplączę, przepraszam... niemniej jednak sens się nie zmienia...

Sorki ale nie każdy wyraża się tak jak Ona ;) Ona atakuje :p
StorAnia - masz rację... atakuje, i często robi to personalnie - odnosząc się do osoby piszącej a nie do treści czy posta...
czasem niektórym brakuje empatii - nie potrafią pomyśleć o tym, co poczuje druga strona... a czasem mają to w d...
z drugiej strony - ja często nad-interpretuję - wydaje mi się, że to, czy tamto może kogoś urazić, zaboleć... i rezygnuję z walki o swoje... to też nie jest dobre... najlepiej jest po środku, ale nie każdy i nie zawsze potrafi...

Odebrałam betę wynik z poniedziałku 209.80 wynik dzisiaj 976.90 powtórzę w poniedziałek.
Jeszcze raz dziękuję ze jesteście :*
Yupiiiii!!!!
Wyślij konowałów na drzewo!!! Najchętniej doradziłabym Ci niechodzenie do lekarzy! Boże, gdyby nie to, że się boję i mam dobrą ginkę to pewnie zdecydowałabym się na ciążę pro-natura, bez badań i poród w domu...

reklama
Do góry