reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Taka pogoda, ze sie czlowiek co 10 min a to ubiera a to rozbiera i nie wiem kiedy ale mnie przewilo. Od 1,5 tygodnia sie mecze, przeziebienie przeszlo ale zostaly zatoki i one raczej juz same nie przejda :( po antybiotyk ide hutro bo z bolem glowy to nawet ciezko sie mysli a co dopiero pracuje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
zatoki to masakra, ja choruje na migreny o dziwo w ciazy spokoj z bolami glowy

reklama
Dziekuje Kochana :*

Ja wlasnie przestalam wierzyc 10 lat temu. Nie przekonuje mnie kochajacy Bog pozwalajacy na takie okrucienstwa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

tez sie czesto zastanawiam dlaczego tak sie dzieje dlaczego Bog na przykład daje zycie dziecku a w jedna chwile go pozniej zabiera jaki to ma sens ktory ojciec czy matka nie chciałaby dla swojego dziecka jak najlepiej ????
kiedys zapytałam ksiedza jak to jest z tym Kochajacym bogiem kiedy zmarla córka mojego kuzyna majac dwa tyg na smierc lozeczkowa a on odpowiedzial mi ze o to wlasnie w tym chodzi ze ludzie ktorych kocha Bog dostaja od niego krzyże na droge i dzieki temu sa potem zbawieni ....jaki w tym sens i logika i dlaczego sie mowi ze to juz sam pan Jezus umarł na krzyzu dla naszego zbawienia i za nasze grzechy skoro nadal wieksza polowa spoleczenstwa cierpi z roznych powodow .....:-( :(:confused:

O jejciu byłam wczoraj na forum i wszyscy byli smutni...dziś weszłam i nadal są smutni...nie nie nie.....dziewczyny tak się nie da żyć. ..wiem że są chwile ze człowiek by tylko płakał i nic więcej. ..hihihi. ..i wczoraj nawet wieczorem udzieliło się mi troche tego smutku bo pokłóciła się z moim miśkiem...tak mnie zdenerwował i to przez telefon ze jakbym mogła to bym...ech i co mu zrobię juz taki czasem denerwujące jest...w każdym bądź razie dziś zdecydowałam co ma być to będzie...skończyłam z przejmowaniem się wszytkim bo można oszaleć. ..dziś w ramach poprawy humoru jadę zrobić sobie paznokcie... :) i koniec z zamartwianiem się!!!! Proponuję wszytkim zrobić sobie dzień rozpusty i zaszaleć ;)

tez sie czesto zastanawiam dlaczego tak sie dzieje dlaczego Bog na przykład daje zycie dziecku a w jedna chwile go pozniej zabiera jaki to ma sens ktory ojciec czy matka nie chciałaby dla swojego dziecka jak najlepiej ????
kiedys zapytałam ksiedza jak to jest z tym Kochajacym bogiem kiedy zmarla córka mojego kuzyna majac dwa tyg na smierc lozeczkowa a on odpowiedzial mi ze o to wlasnie w tym chodzi ze ludzie ktorych kocha Bog dostaja od niego krzyże na droge i dzieki temu sa potem zbawieni ....jaki w tym sens i logika i dlaczego sie mowi ze to juz sam pan Jezus umarł na krzyzu dla naszego zbawienia i za nasze grzechy skoro nadal wieksza polowa spoleczenstwa cierpi z roznych powodow .....:-( :(:confused:
jedna osoba mi tez kiedys powiedziaal, ze jak sie dostanei kopa od losu to po to by potem dostac nagrode i ja wiezr, ze ta ciaza sie zakonczy u mnie szczesliwie, ze tym razem zaszlam by urodzic, choc nie ukrywam, ze ma cykora

O jejciu byłam wczoraj na forum i wszyscy byli smutni...dziś weszłam i nadal są smutni...nie nie nie.....dziewczyny tak się nie da żyć. ..wiem że są chwile ze człowiek by tylko płakał i nic więcej. ..hihihi. ..i wczoraj nawet wieczorem udzieliło się mi troche tego smutku bo pokłóciła się z moim miśkiem...tak mnie zdenerwował i to przez telefon ze jakbym mogła to bym...ech i co mu zrobię juz taki czasem denerwujące jest...w każdym bądź razie dziś zdecydowałam co ma być to będzie...skończyłam z przejmowaniem się wszytkim bo można oszaleć. ..dziś w ramach poprawy humoru jadę zrobić sobie paznokcie... :) i koniec z zamartwianiem się!!!! Proponuję wszytkim zrobić sobie dzień rozpusty i zaszaleć ;)

Tylko z tym szaleństwem to tak nie 3 tabliczki czekolady jedna naprawdę wystarczy ;)
Jassne, najlepiej zeżreć czekoladę i wszystko zbagatelizować. Może jeszcze napisz, że wymyślamy, albo że z nami jest coś nie tak... Niestety takie forum to nie tylko głaskanie po głowie, ale też trudne tematy. I po to tu jesteśmy, żeby pisać o wszystkim.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
jedna osoba mi tez kiedys powiedziaal, ze jak sie dostanei kopa od losu to po to by potem dostac nagrode i ja wiezr, ze ta ciaza sie zakonczy u mnie szczesliwie, ze tym razem zaszlam by urodzic, choc nie ukrywam, ze ma cykora

na pewno bedzie dobrze Luxunia zycze ci tego z calego serduszka .....

a co do tej wiary to chyba nie zawsze jest tak szczesliwe zakonczenie jest duzo kobiet ktore latami nie zachodza w ciaze albo nie moga ...i to wlasnie jest najsmutniejsze w tym wszystkim:hmm: i o takie przypadki mi wlasnie chodzi o takich ludzi ktorzy nie doczekali sie nagrody a cierpienie tez nie zaslugiwali

Do góry