reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Taka pogoda, ze sie czlowiek co 10 min a to ubiera a to rozbiera i nie wiem kiedy ale mnie przewilo. Od 1,5 tygodnia sie mecze, przeziebienie przeszlo ale zostaly zatoki i one raczej juz same nie przejda :( po antybiotyk ide hutro bo z bolem glowy to nawet ciezko sie mysli a co dopiero pracuje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
zatoki to masakra, ja choruje na migreny o dziwo w ciazy spokoj z bolami glowy

reklama
Dziekuje Kochana :*

Ja wlasnie przestalam wierzyc 10 lat temu. Nie przekonuje mnie kochajacy Bog pozwalajacy na takie okrucienstwa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

tez sie czesto zastanawiam dlaczego tak sie dzieje dlaczego Bog na przykład daje zycie dziecku a w jedna chwile go pozniej zabiera jaki to ma sens ktory ojciec czy matka nie chciałaby dla swojego dziecka jak najlepiej ????
kiedys zapytałam ksiedza jak to jest z tym Kochajacym bogiem kiedy zmarla córka mojego kuzyna majac dwa tyg na smierc lozeczkowa a on odpowiedzial mi ze o to wlasnie w tym chodzi ze ludzie ktorych kocha Bog dostaja od niego krzyże na droge i dzieki temu sa potem zbawieni ....jaki w tym sens i logika i dlaczego sie mowi ze to juz sam pan Jezus umarł na krzyzu dla naszego zbawienia i za nasze grzechy skoro nadal wieksza polowa spoleczenstwa cierpi z roznych powodow .....:-( :(:confused:

O jejciu byłam wczoraj na forum i wszyscy byli smutni...dziś weszłam i nadal są smutni...nie nie nie.....dziewczyny tak się nie da żyć. ..wiem że są chwile ze człowiek by tylko płakał i nic więcej. ..hihihi. ..i wczoraj nawet wieczorem udzieliło się mi troche tego smutku bo pokłóciła się z moim miśkiem...tak mnie zdenerwował i to przez telefon ze jakbym mogła to bym...ech i co mu zrobię juz taki czasem denerwujące jest...w każdym bądź razie dziś zdecydowałam co ma być to będzie...skończyłam z przejmowaniem się wszytkim bo można oszaleć. ..dziś w ramach poprawy humoru jadę zrobić sobie paznokcie... :) i koniec z zamartwianiem się!!!! Proponuję wszytkim zrobić sobie dzień rozpusty i zaszaleć ;)

tez sie czesto zastanawiam dlaczego tak sie dzieje dlaczego Bog na przykład daje zycie dziecku a w jedna chwile go pozniej zabiera jaki to ma sens ktory ojciec czy matka nie chciałaby dla swojego dziecka jak najlepiej ????
kiedys zapytałam ksiedza jak to jest z tym Kochajacym bogiem kiedy zmarla córka mojego kuzyna majac dwa tyg na smierc lozeczkowa a on odpowiedzial mi ze o to wlasnie w tym chodzi ze ludzie ktorych kocha Bog dostaja od niego krzyże na droge i dzieki temu sa potem zbawieni ....jaki w tym sens i logika i dlaczego sie mowi ze to juz sam pan Jezus umarł na krzyzu dla naszego zbawienia i za nasze grzechy skoro nadal wieksza polowa spoleczenstwa cierpi z roznych powodow .....:-( :(:confused:
jedna osoba mi tez kiedys powiedziaal, ze jak sie dostanei kopa od losu to po to by potem dostac nagrode i ja wiezr, ze ta ciaza sie zakonczy u mnie szczesliwie, ze tym razem zaszlam by urodzic, choc nie ukrywam, ze ma cykora

O jejciu byłam wczoraj na forum i wszyscy byli smutni...dziś weszłam i nadal są smutni...nie nie nie.....dziewczyny tak się nie da żyć. ..wiem że są chwile ze człowiek by tylko płakał i nic więcej. ..hihihi. ..i wczoraj nawet wieczorem udzieliło się mi troche tego smutku bo pokłóciła się z moim miśkiem...tak mnie zdenerwował i to przez telefon ze jakbym mogła to bym...ech i co mu zrobię juz taki czasem denerwujące jest...w każdym bądź razie dziś zdecydowałam co ma być to będzie...skończyłam z przejmowaniem się wszytkim bo można oszaleć. ..dziś w ramach poprawy humoru jadę zrobić sobie paznokcie... :) i koniec z zamartwianiem się!!!! Proponuję wszytkim zrobić sobie dzień rozpusty i zaszaleć ;)

Tylko z tym szaleństwem to tak nie 3 tabliczki czekolady jedna naprawdę wystarczy ;)
Jassne, najlepiej zeżreć czekoladę i wszystko zbagatelizować. Może jeszcze napisz, że wymyślamy, albo że z nami jest coś nie tak... Niestety takie forum to nie tylko głaskanie po głowie, ale też trudne tematy. I po to tu jesteśmy, żeby pisać o wszystkim.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
jedna osoba mi tez kiedys powiedziaal, ze jak sie dostanei kopa od losu to po to by potem dostac nagrode i ja wiezr, ze ta ciaza sie zakonczy u mnie szczesliwie, ze tym razem zaszlam by urodzic, choc nie ukrywam, ze ma cykora

na pewno bedzie dobrze Luxunia zycze ci tego z calego serduszka .....

a co do tej wiary to chyba nie zawsze jest tak szczesliwe zakonczenie jest duzo kobiet ktore latami nie zachodza w ciaze albo nie moga ...i to wlasnie jest najsmutniejsze w tym wszystkim:hmm: i o takie przypadki mi wlasnie chodzi o takich ludzi ktorzy nie doczekali sie nagrody a cierpienie tez nie zaslugiwali

Do góry