reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny. Od wczoraj wieczora nie wxhodzilam na forum. Dopiero teraz przezytalam.. i nie wiem co wam odpisac... jest mi was bardzo szkoda, przykro, ze tak bardzo musicie cierpiec w walce o wasze malenstwa. Jak czytam to czuje wasz zal i rozgoryczenie. Wracam myslami do czasow kiedy ja czekalam....56 cykli... przypominam sobie o tym duszącym uczuciu, o tym kamieniu na sercu i scisku w zoładku... o tych wylanych lazach, niewypowiedzianuch zalach i ogromnym cierpieniu.
I powiem szczerze, że zastanawiam sie czy powinnam byc z wami tu na tym forum, bo problemy kazdej z Was po stokroc wieksze od moich i kest mi wstyd, ze moim problemem jest to czy starac sie czy jechac na wakacje...

Sciskam Was mocno, noe poddawajcie się w walce o wasze marzenia..

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę, że każda staraczek-weteranek czuje takie uczucia, o których piszesz... Ja się czuję tak, jakbym była przygnieciona wielkim głazem, a nie kamieniem. Piszesz, że starałaś się 56 cykli... Ja czekam 11 lat. Najpierw poronienie, potem odliczanie każdego dnia by zacząć starania, potemm5 jałowych lat i rozstanie z eks i poznanie męża obecnego. Proszenie i tłumaczenie, że nie będzie łatwo. Ale on chciał poczekać. I tak udało mi się go przekonać aby wcześniej się przemógł.
A czy Ty powinnaś być z nami? OCZYWIŚCIE! A to, że teraz masz zupełnie inne problemy niż kiedyś, to nie znaczy, że masz od razu stąd uciekać. Z czasem zmienia się perspektywa. I tego właśnie doświadczasz. Masz inne priorytety, inne patrzenie na różne rzeczy. Każda z nas ma trochę inny punkt widzenia. Ale łączy nas to, że chcemy tu być i razem przejść przez starania. Nie łączą nas jedynie starania, a potrzeba wsparcia. I nie ma problemów większych i mniejszych. Dla każdej z nas nasze problemy są największe. Twoje dla Ciebie też. I nawet jeśli masz świadomość, że są błahe, to nie znaczy, że są takie dla Ciebie. I tym bardziej nie powinien to być powód do wstydu. Ja uważam, że powinnaś zostać.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

gdzie sie tak zalatwilas?

Taka pogoda, ze sie czlowiek co 10 min a to ubiera a to rozbiera i nie wiem kiedy ale mnie przewilo. Od 1,5 tygodnia sie mecze, przeziebienie przeszlo ale zostaly zatoki i one raczej juz same nie przejda :( po antybiotyk ide hutro bo z bolem glowy to nawet ciezko sie mysli a co dopiero pracuje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

cos tu dzisiaj na prawdę smutaśnie dziewczynki ale przy takiej pogodzie to czlowiekowi różne przychodzą rzeczy do głowy i nie zawsze są to dobre wspomnienia .... tak juz jest na tym swiecie ze niby Bóg istnieje i podobno bardzo Nas wszystkich kocha a najgorsze rzeczy spotykaja własnie tych ludzi którzy w to wierza ..... gdzie ta sprawiedliwosc więc ? jestem wierząca ale kiedy patrze ile jest nieszczescia w kolo i ile wporzadku ludzi przezywa tragedie kiedy zlodzieje,mordercy i rozne inne uchylki spoleczenstwa zyja sobie bezstresowo i szczesliwie i kiedy inne kobiety tak poprostu sobie wyrzucaja dzieciaczki na smietnik albo co gorsza zabijaja... nie moge pojąc tego i nigdy tego nie zrozumiem.!!!:no:
Paraplu zdrówka życzę

u mnie dziś już 20dc strasznie szybko leci ten czas .... czasem za szybko

U mnie juz 15 dc :O
Dzisiaj rano juz zaliczylismy przytulanko :)
1461753070-i40bdi.jpeg

reklama
cos tu dzisiaj na prawdę smutaśnie dziewczynki ale przy takiej pogodzie to czlowiekowi różne przychodzą rzeczy do głowy i nie zawsze są to dobre wspomnienia .... tak juz jest na tym swiecie ze niby Bóg istnieje i podobno bardzo Nas wszystkich kocha a najgorsze rzeczy spotykaja własnie tych ludzi którzy w to wierza ..... gdzie ta sprawiedliwosc więc ? jestem wierząca ale kiedy patrze ile jest nieszczescia w kolo i ile wporzadku ludzi przezywa tragedie kiedy zlodzieje,mordercy i rozne inne uchylki spoleczenstwa zyja sobie bezstresowo i szczesliwie i kiedy inne kobiety tak poprostu sobie wyrzucaja dzieciaczki na smietnik albo co gorsza zabijaja... nie moge pojąc tego i nigdy tego nie zrozumiem.!!!:no:
Paraplu zdrówka życzę

Dziekuje Kochana :*

Ja wlasnie przestalam wierzyc 10 lat temu. Nie przekonuje mnie kochajacy Bog pozwalajacy na takie okrucienstwa.

Do góry