hej dzis sądny dzien-wizyta!!! ale mam stresa
powodzenia Luxunia na pewno będzie dobrze nie ma innej możliwości &&&&&&&&& trzymam kochana ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dzis sądny dzien-wizyta!!! ale mam stresa
Hej dziewczyny. Od wczoraj wieczora nie wxhodzilam na forum. Dopiero teraz przezytalam.. i nie wiem co wam odpisac... jest mi was bardzo szkoda, przykro, ze tak bardzo musicie cierpiec w walce o wasze malenstwa. Jak czytam to czuje wasz zal i rozgoryczenie. Wracam myslami do czasow kiedy ja czekalam....56 cykli... przypominam sobie o tym duszącym uczuciu, o tym kamieniu na sercu i scisku w zoładku... o tych wylanych lazach, niewypowiedzianuch zalach i ogromnym cierpieniu.
I powiem szczerze, że zastanawiam sie czy powinnam byc z wami tu na tym forum, bo problemy kazdej z Was po stokroc wieksze od moich i kest mi wstyd, ze moim problemem jest to czy starac sie czy jechac na wakacje...
Sciskam Was mocno, noe poddawajcie się w walce o wasze marzenia..
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
gdzie sie tak zalatwilas?
u mnie dziś już 20dc strasznie szybko leci ten czas .... czasem za szybko
Ja nie rozumiem, dlaczego życie jednym samo wszystko rzuca pod nogi, a drudzy muszą na wszystko chorować syzyfową niemal pracą... Życie i los są tak strasznie niesprawiedliwe!PanaKotka rozumiem Cię i to bardzo dobrze bo i ja mam mega przesrane, od początku aż do tej pory...
cos tu dzisiaj na prawdę smutaśnie dziewczynki ale przy takiej pogodzie to czlowiekowi różne przychodzą rzeczy do głowy i nie zawsze są to dobre wspomnienia .... tak juz jest na tym swiecie ze niby Bóg istnieje i podobno bardzo Nas wszystkich kocha a najgorsze rzeczy spotykaja własnie tych ludzi którzy w to wierza ..... gdzie ta sprawiedliwosc więc ? jestem wierząca ale kiedy patrze ile jest nieszczescia w kolo i ile wporzadku ludzi przezywa tragedie kiedy zlodzieje,mordercy i rozne inne uchylki spoleczenstwa zyja sobie bezstresowo i szczesliwie i kiedy inne kobiety tak poprostu sobie wyrzucaja dzieciaczki na smietnik albo co gorsza zabijaja... nie moge pojąc tego i nigdy tego nie zrozumiem.!!!
Paraplu zdrówka życzę