campari0202
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Objawy pewnie tworzy Twoja głowa, ale nie przejmuj się, my też tak mamy że 3 minuty w ciąży a już mdłości Witaj i powodzenia
Z tego co mówiła moja ginka 20 lat temu to wiele infekcji jest właśnie dzięki czyścirowomHaha jak szynka wedzonka [emoji23]
A widzisz, tez mialam bardzo czesto infekcje. Uspokoilo sie jak wszystkie majciochy zmienilam na bawelniane i jak zamias golic to zaczelam strzyc trawniczek [emoji23]
Czyscirowy....leze i kwicze [emoji23][emoji173]️
Ogolnie nie czaje jak w nich komus jest wygodnie [emoji848] ja mam chyba za delikatne kakaowe oczko [emoji23] bo jak kiedys zalozylam to czulam, ze mnie podlaznily. Nie posiadam ani jednej pary czyscirowow [emoji12]
Kurcze zamiast na pierwsza randke na kawe to do lozka moglam od razu zaciagnac K. Glupia, powinnam wiedziec, ze najlepiej tak zachodzi sie w ciaze. Teraz to juz po ptokach
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Heh no to nie źle się zaczyna [emoji6] jak w nocy pod świadomie budze się z mdłościami.
Kiedy zalecacie mi zrobienie testu? Z dniem planowanej @? 24 stycznia? Czy jednak z tym poczekać dłużej?
I pomyśleć, że ja tu na zimę w PL biadolęTo u mnie[emoji23][emoji23][emoji23]
A to autostrada stanowa na ktora zeszla lawina wczoraj[emoji16]
Welcome to my world[emoji41][emoji12]
Kochana ja w 5tc zarodka jeszcze nie miałam .. jeśli jest zarodek to ciąża jest starsza ...Byłam na porodówce w związku z tą chorobą. Chyba znowu nic z tego (( jest tak samo jak w poprzedniej ciąży. Powinnam być dzisiaj w 5 tc a jestem według usg w 4 tc. Na początku nawet nie umiał znaleźć zarodka dopiero potem znalazł.
Chyba nie jest mi dane być mamą. Moge iść normalnie do lekarza po antybiotyk.
No czyli kolejny raz musze czekać aż zacznę ronić. ...Kochana ja w 5tc zarodka jeszcze nie miałam .. jeśli jest zarodek to ciąża jest starsza ...