Ja rocznik 89. Mój mąż jest rocznik 82.
Na test jeszcze za wcześnie u Ciebie. poczekaj cierpliwie kilka dni i testuj. . O pierwsze dziecko się starasz?
No ja za 9 mies 35 lat kończę a w domu mam już syna 3 letniego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja rocznik 89. Mój mąż jest rocznik 82.
Na test jeszcze za wcześnie u Ciebie. poczekaj cierpliwie kilka dni i testuj. . O pierwsze dziecko się starasz?
Przecież to normalne ze się każdy martwi o zdrowie!Smog był od dawna ale jak naglosnili sprawę to teraz nagle każdy odczuwa hehe śmieszne to. Co do gorących kąpieli to w ciąży zabronione.
Smog był od dawna ale jak naglosnili sprawę to teraz nagle każdy odczuwa hehe śmieszne to. Co do gorących kąpieli to w ciąży zabronione.
Jak dla mnie lepiej że naglosnili i że ludzie się jednak kapneli że ta mgła wokół nich to jednak nie to, w takich sprawach lepiej niech wszyscySmog był od dawna ale jak naglosnili sprawę to teraz nagle każdy odczuwa hehe śmieszne to. Co do gorących kąpieli to w ciąży zabronione.
Dziewczyny, naprodukowałyście tyle postów, że nie wiem w zasadzie na co odpisać... większość spraw wyczerpałyście do 0
Dlatego zapytam: czy to plamienie implantacyjne, to zawsze zawsze występuje? Bo u mnie ani widu, ani słychu... :/ generalnie nic, a nic...
Hahahaha ja to slowo znam od przyslowiowego "zawsze" [emoji38] moze to lokalne slowo, spod Kielc jestemO NIE!!! Weszłam na forum, skupiam się żeby nadrobić cały dzień postów i nagle objawi mi się Twój post i.... KUCIAMBA Chichrałam się pod stołem w biurze przez chyba 5 minut i łzy mi leciały ciurkiem... Co to za słowo w ogóle?
W ciazt zabronione ale co do implantacji to nie wiem. Niby lepsze krazenie ulatwia zagniezdzenie ale nie wiem czy za wysoka temp. Ciala nie szkodzi [emoji848]Witam się z wanny [emoji23]
Magoo, powiem ci ze w sumie się zgadza! Aż w szoku jestem, może ty naprawdę zastanów się nad tym pielegniarstwem [emoji16]
Faceci są beznadziejni, fakt. Muszą tylko trafić do kubka, jeszcze gołe baby poogladaja... Kiedyś gadalam o tym z B, on się za to nie boi samego badania tylko wyniku, wiecie, męska duma ze nie jest w stanie. Tragedia, mowie wam.
Co do smogu, ja polecam monitorować jego poziom codziennie a nie tylko jak media robią szum. Pochodzcie z maską antypylowa ze 2-3h po mieście... Ja zrobiłam to kilka lat temu jak mieszkałam jesZcze w krk. Idzie pawia puścić, jak uswiadomisz sobie że to wszystko trafia do twojego organizmu, od tamtej pory zawsze mam maskę w torebce albo na mordce [emoji6]
Nie to że jesyem jakimś freakiem, nic z tych rzeczy! Po prostu wychodzę z założenia ze jak już się truje to na własne życzenie i z wyboru, a nie powietrzem na zewnątrz na które lekarze tak bardzo zalecają wychodZić. No. [emoji16] [emoji40]
Ej, mam pytanie, to z serii durnych [emoji23] czy gorąca kąpiel może zaszkodzić w implantacji i zapłodnieniu?... Bo ja lubię sobie tyłek sparzyć i teraz mnie tak naszło... [emoji53]
3maj kciuki aby to bylo TO [emoji1377][emoji120]Paraplu! Wiedziałam że miałam co coś napisać, skleroza [emoji23]
Też obstawiam implantacje pomieszana z wiadoma wydzielina. [emoji16]
Dziewczyny, współczuję wam tych bakterii i grzybów, masakra jakaś! Jeszcze tyle czekania... Bezsens. [emoji17]
Nie, nie zawsze (tylko 25% kobiet ma) Ja nie mialam w kwietniu, czulam za to silne klucie podbrzusza ale i ten objaw ma niewiele kobiet.Dziewczyny, naprodukowałyście tyle postów, że nie wiem w zasadzie na co odpisać... większość spraw wyczerpałyście do 0
Dlatego zapytam: czy to plamienie implantacyjne, to zawsze zawsze występuje? Bo u mnie ani widu, ani słychu... :/ generalnie nic, a nic...
Co nie zmienia faktu że jest i ma makabryczne skutki dla zdrowia. To co było 20 lat temu tam zostawmy, kiedyś ludzie umierali na grypę bo nie wiedzieli o jej istnieniu i jak ja leczyć. Tak samo smog, był zawsze tylko nikt o nim nie wiedział i sie nie przejmował. Dopiero jak ludzie zaczęli chorować i sie dusić ludzkość olśnilo...Zgadzam się!!! Mówi się, że to piece węglowe są największą przyczyną smogu w Krk... ale do cholery 10 - 20 lat temu tych piecy było jeszcze więcej i ludzie wcale nie palili lepszym węglem, a samochodów już wtedy było sporo i nie miały takich katalizatorów jak teraz... Więc co jest nie tak? Więc skoro technologie idą do przodu, to czemu smog dalej jest?? Mówią, że w Krk wszystkie korytarze powietrzne zabudowane przez osiedla, i miasto nie ma dobrej cyrkulacji powietrze... no ale tu się zaczynają różne teorie spiskowe...