reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Paraplu! Wiedziałam że miałam co coś napisać, skleroza [emoji23]

Też obstawiam implantacje pomieszana z wiadoma wydzielina. [emoji16]

Dziewczyny, współczuję wam tych bakterii i grzybów, masakra jakaś! Jeszcze tyle czekania... Bezsens. [emoji17]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Smog był od dawna ale jak naglosnili sprawę to teraz nagle każdy odczuwa hehe śmieszne to. Co do gorących kąpieli to w ciąży zabronione.

Dziewczyny, naprodukowałyście tyle postów, że nie wiem w zasadzie na co odpisać... większość spraw wyczerpałyście do 0 :D

Dlatego zapytam: czy to plamienie implantacyjne, to zawsze zawsze występuje? Bo u mnie ani widu, ani słychu... :/ generalnie nic, a nic...

Smog był od dawna ale jak naglosnili sprawę to teraz nagle każdy odczuwa hehe śmieszne to. Co do gorących kąpieli to w ciąży zabronione.

Zgadzam się!!! Mówi się, że to piece węglowe są największą przyczyną smogu w Krk... ale do cholery 10 - 20 lat temu tych piecy było jeszcze więcej i ludzie wcale nie palili lepszym węglem, a samochodów już wtedy było sporo i nie miały takich katalizatorów jak teraz... Więc co jest nie tak? Więc skoro technologie idą do przodu, to czemu smog dalej jest?? Mówią, że w Krk wszystkie korytarze powietrzne zabudowane przez osiedla, i miasto nie ma dobrej cyrkulacji powietrze... no ale tu się zaczynają różne teorie spiskowe...

Paraplu, ja mialam owu 6.12, 12.12 plamienie implantacyjne,spadek temp 12,13 i 14 grudnia, juz myslalam ze game over a od 15go tempka sie juz tylko pięła w gore! Test z 15go ( 9dpo) byl negatywny, 17go (11dpo) wyszedł pierwszy bladzioch[emoji846]
Wydaje mi sie ze miałaś implantacyjne[emoji1364]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak dla mnie lepiej że naglosnili i że ludzie się jednak kapneli że ta mgła wokół nich to jednak nie to, w takich sprawach lepiej niech wszyscy
odczuwają, ale i tak zaraz zapomna [emoji12] ja mmusiałam wyprowadzić się z Krakowa przez problemy ze zdrowiem, właśnie przez smog powodowanymi więc ja już uczulona na maksa [emoji1]

Ze w ciąży wiem. Ale czy ma to
Jakiś wpływ na implantacje?

Dziewczyny, naprodukowałyście tyle postów, że nie wiem w zasadzie na co odpisać... większość spraw wyczerpałyście do 0 :D

Dlatego zapytam: czy to plamienie implantacyjne, to zawsze zawsze występuje? Bo u mnie ani widu, ani słychu... :/ generalnie nic, a nic...

Plamienie nie zawsze występuje, generalnie jest niewiele kobiet które je mają, spokojnie! Brak objawów to często też objaw [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

O NIE!!! Weszłam na forum, skupiam się żeby nadrobić cały dzień postów i nagle objawi mi się Twój post i.... KUCIAMBA :D :D :D :D Chichrałam się pod stołem w biurze przez chyba 5 minut i łzy mi leciały ciurkiem... Co to za słowo w ogóle? :D
Hahahaha ja to slowo znam od przyslowiowego "zawsze" [emoji38] moze to lokalne slowo, spod Kielc jestem :)

Witam się z wanny [emoji23]

Magoo, powiem ci ze w sumie się zgadza! Aż w szoku jestem, może ty naprawdę zastanów się nad tym pielegniarstwem [emoji16]

Faceci są beznadziejni, fakt. Muszą tylko trafić do kubka, jeszcze gołe baby poogladaja... Kiedyś gadalam o tym z B, on się za to nie boi samego badania tylko wyniku, wiecie, męska duma ze nie jest w stanie. Tragedia, mowie wam.

Co do smogu, ja polecam monitorować jego poziom codziennie a nie tylko jak media robią szum. Pochodzcie z maską antypylowa ze 2-3h po mieście... Ja zrobiłam to kilka lat temu jak mieszkałam jesZcze w krk. Idzie pawia puścić, jak uswiadomisz sobie że to wszystko trafia do twojego organizmu, od tamtej pory zawsze mam maskę w torebce albo na mordce [emoji6]
Nie to że jesyem jakimś freakiem, nic z tych rzeczy! Po prostu wychodzę z założenia ze jak już się truje to na własne życzenie i z wyboru, a nie powietrzem na zewnątrz na które lekarze tak bardzo zalecają wychodZić. No. [emoji16] [emoji40]

Ej, mam pytanie, to z serii durnych [emoji23] czy gorąca kąpiel może zaszkodzić w implantacji i zapłodnieniu?... Bo ja lubię sobie tyłek sparzyć i teraz mnie tak naszło... [emoji53]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
W ciazt zabronione ale co do implantacji to nie wiem. Niby lepsze krazenie ulatwia zagniezdzenie ale nie wiem czy za wysoka temp. Ciala nie szkodzi [emoji848]

Paraplu! Wiedziałam że miałam co coś napisać, skleroza [emoji23]

Też obstawiam implantacje pomieszana z wiadoma wydzielina. [emoji16]

Dziewczyny, współczuję wam tych bakterii i grzybów, masakra jakaś! Jeszcze tyle czekania... Bezsens. [emoji17]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
3maj kciuki aby to bylo TO [emoji1377][emoji120]

Nie, nie zawsze (tylko 25% kobiet ma) Ja nie mialam w kwietniu, czulam za to silne klucie podbrzusza ale i ten objaw ma niewiele kobiet.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zgadzam się!!! Mówi się, że to piece węglowe są największą przyczyną smogu w Krk... ale do cholery 10 - 20 lat temu tych piecy było jeszcze więcej i ludzie wcale nie palili lepszym węglem, a samochodów już wtedy było sporo i nie miały takich katalizatorów jak teraz... Więc co jest nie tak? Więc skoro technologie idą do przodu, to czemu smog dalej jest?? Mówią, że w Krk wszystkie korytarze powietrzne zabudowane przez osiedla, i miasto nie ma dobrej cyrkulacji powietrze... no ale tu się zaczynają różne teorie spiskowe...
Co nie zmienia faktu że jest i ma makabryczne skutki dla zdrowia. To co było 20 lat temu tam zostawmy, kiedyś ludzie umierali na grypę bo nie wiedzieli o jej istnieniu i jak ja leczyć. Tak samo smog, był zawsze tylko nikt o nim nie wiedział i sie nie przejmował. Dopiero jak ludzie zaczęli chorować i sie dusić ludzkość olśnilo...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry