reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Co nie zmienia faktu że jest i ma makabryczne skutki dla zdrowia. To co było 20 lat temu tam zostawmy, kiedyś ludzie umierali na grypę bo nie wiedzieli o jej istnieniu i jak ja leczyć. Tak samo smog, był zawsze tylko nikt o nim nie wiedział i sie nie przejmował. Dopiero jak ludzie zaczęli chorować i sie dusić ludzkość olśnilo...

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Zgadzam się w 100%. Chciałam tylko pokazać paradoks tego co się dzieje w mediach. I oczywiście też wiążę z tym zamieszaniem wiele nadzieji i wierzę, że samorządy w końcu zabiorą się za jakieś rzeczywiste rozwiązania.

reklama
A wywalanie kuciamby przed obcym facetem to niby jest mniej krepujace od zrobienia sobie dobrze w sloiczek w samotnosci?
Faceci sa beznadziejni, takie delikutasnie bździągwy, az dziwne ze nie wygineli.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
"Aż dziwne, że nie wyginęli..."- płaczę ze śmiechu w busie, bo zgadzam się w 100 procentach :D

Paraplu, ja kochana za ciebie kciuki non stop! [emoji173] Ale z tymi rejonami Kielc coś jest, bo u mnie za to KUCIAPA [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Żeby nie było, resztę też kocham i trzymam kciuki [emoji1]

Aaaa! I piękne brzuszki nessi i cheebay [emoji7] [emoji7]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ale całe szczęście dzięki Nim jest też wiele przyjemności :D No i w domu "czarną" robotę wykonają i autem się zajmą i w ogóle takie tam :)
Nie no spokojnie, ja nie za tym żeby wygineli, tylko dziwię się, że tak się nie stało, jak oni widząc 37,5 stopnia gorączki to umierają!!! Boże, całe szczęście, że rodzić nie muszą, bo byłoby życie za śmierć, urodziliby nowe życie, a zaraz sami by umarli z bólu :D ewentualnie cesarka byłaby bardziej popullarna :)
@Martaldz nie wiem czy musimy przestać się kochać teraz czy się zabezpieczacu, dzisiaj się dowiem wszystkiego. :)

Nie no spokojnie, ja nie za tym żeby wygineli, tylko dziwię się, że tak się nie stało, jak oni widząc 37,5 stopnia gorączki to umierają!!! Boże, całe szczęście, że rodzić nie muszą, bo byłoby życie za śmierć, urodziliby nowe życie, a zaraz sami by umarli z bólu :D ewentualnie cesarka byłaby bardziej popullarna :)
@Martaldz nie wiem czy musimy przestać się kochać teraz czy się zabezpieczacu, dzisiaj się dowiem wszystkiego. :)

Puść info jak będziesz wiedziała, chociaż u mnie już po ptokach. Za 1.5tyg robię test więc jeśli się udało, a wyjdzie posiew pozytywny to się pewnie znów nie utrzyma...

Hahahaha ja to slowo znam od przyslowiowego "zawsze" [emoji38] moze to lokalne slowo, spod Kielc jestem :)

W ciazt zabronione ale co do implantacji to nie wiem. Niby lepsze krazenie ulatwia zagniezdzenie ale nie wiem czy za wysoka temp. Ciala nie szkodzi [emoji848]

3maj kciuki aby to bylo TO [emoji1377][emoji120]

Nie, nie zawsze (tylko 25% kobiet ma) Ja nie mialam w kwietniu, czulam za to silne klucie podbrzusza ale i ten objaw ma niewiele kobiet.

Ja nie miałam plamienia, teraz czuje podbrzusze i naprzemiennie cmia mnie jajniki ale czy to objaw czy wkręt to się okaże dopiero.

A czy możesz uścislic "gorące ", bo ja to lubię bardzo. Generalnie K mówi, że to co dla niego jest gorące dla mnie jest raptem ciepłe więc to chyba pojęcie względne. Aczkolwiek jestem ciekawa i nurtuje mnie to od poronienia...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

A wywalanie kuciamby przed obcym facetem to niby jest mniej krepujace od zrobienia sobie dobrze w sloiczek w samotnosci?
Faceci sa beznadziejni, takie delikutasnie bździągwy, az dziwne ze nie wygineli.

Kobiety im nie pozwoliły[emoji6]

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

reklama
Do góry