reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Martaldz @Paraplu mówił, że leczenie kilka tygodni :/ Paraplu u mnie to nie grzyb tyllko bakteria, lekarz pow. Że czesto spowodowana zapaleniem w organizmie... ja niedawno zapalenie dziąsła miałam, także to może być od tego :/
Kilka tygodni mówisz, no to pięknie. Z jednoczesnym zabezpieczeniem czy nie przeszkadza w zachodzeniu owa bakteria?
Ja miałam posiew na chlamydie (sic!), mycoplazme i ureaplazme, zobaczymy czy któreś z tych gnojow sobie u mnie mieszka. Ginka powiedziała, że musimy to sprawdzić żeby wykluczyć to jako przyczynę poronienia. Mniemam, że w związku z wynikiem pozytywnym trzeba będzie wytrzymać starania na czas leczenia?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dla faceta takie badanie to bardzo krepujace.. wcale się nie dziwię ze nie chce go robić

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

A wywalanie kuciamby przed obcym facetem to niby jest mniej krepujace od zrobienia sobie dobrze w sloiczek w samotnosci?
Faceci sa beznadziejni, takie delikutasnie bździągwy, az dziwne ze nie wygineli.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A wywalanie kuciamby przed obcym facetem to niby jest mniej krepujace od zrobienia sobie dobrze w sloiczek w samotnosci?
Faceci sa beznadziejni, takie delikutasnie bździągwy, az dziwne ze nie wygineli.

Oczywiście bardzo kierujące przed obcym facetem[emoji44]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie, przecież to badanie nasienia, a nie pytonga...

qdkkx1hpzei65q7s.png

No nic. Nie będziemy się zabezpieczać aż może kiedyś się uda bez pomocy lekarza. Trudno trzeba żyć dalej.

Ta "kuciamba" rozwala mnie za każdym razem jak czytam to słowo w Twoich wypowiedziach [emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z wanny [emoji23]

Magoo, powiem ci ze w sumie się zgadza! Aż w szoku jestem, może ty naprawdę zastanów się nad tym pielegniarstwem [emoji16]

Faceci są beznadziejni, fakt. Muszą tylko trafić do kubka, jeszcze gołe baby poogladaja... Kiedyś gadalam o tym z B, on się za to nie boi samego badania tylko wyniku, wiecie, męska duma ze nie jest w stanie. Tragedia, mowie wam.

Co do smogu, ja polecam monitorować jego poziom codziennie a nie tylko jak media robią szum. Pochodzcie z maską antypylowa ze 2-3h po mieście... Ja zrobiłam to kilka lat temu jak mieszkałam jesZcze w krk. Idzie pawia puścić, jak uswiadomisz sobie że to wszystko trafia do twojego organizmu, od tamtej pory zawsze mam maskę w torebce albo na mordce [emoji6]
Nie to że jesyem jakimś freakiem, nic z tych rzeczy! Po prostu wychodzę z założenia ze jak już się truje to na własne życzenie i z wyboru, a nie powietrzem na zewnątrz na które lekarze tak bardzo zalecają wychodZić. No. [emoji16] [emoji40]

Ej, mam pytanie, to z serii durnych [emoji23] czy gorąca kąpiel może zaszkodzić w implantacji i zapłodnieniu?... Bo ja lubię sobie tyłek sparzyć i teraz mnie tak naszło... [emoji53]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama

O NIE!!! Weszłam na forum, skupiam się żeby nadrobić cały dzień postów i nagle objawi mi się Twój post i.... KUCIAMBA :D :D :D :D Chichrałam się pod stołem w biurze przez chyba 5 minut i łzy mi leciały ciurkiem... Co to za słowo w ogóle? :D

Do góry