Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też nie rozumiem, zachodzisz w ciąże czyli nasienie powinno.być ok... staraj.się bez monitoringu!Ja dziewczyny chyba rezygnuje ze starań. W tym miesiącu nie będzie monitoringu bo mój lekarz idzie na miesiąc urlopu. Kazał dać sobie spokój w tym miesiącu,a w lutym mam przyjść do niego z wynikami nasienia męża. No ale po jaką cholere skoro ja zachodze w ciążę. Teraz to chce mi się płakać normalnie.mam już tego dość. Powoli się przyzwyczajam do myśli że będę musiała cieszyć się z tych dzieci co już mam. Bo trzeciego to się nigdy nie doczekam. Jakaś masakra.
Kochana zrób te badania i spokojnie poczekaj do następnej wizyty. wiem że to będzie długi miesiąc Ale musisz być cierpliwa [emoji57] Ale jeśli taka jest Twoja decyzja ze opuszczasz- musisz mieć w sobie dużo siłyJa dziewczyny chyba rezygnuje ze starań. W tym miesiącu nie będzie monitoringu bo mój lekarz idzie na miesiąc urlopu. Kazał dać sobie spokój w tym miesiącu,a w lutym mam przyjść do niego z wynikami nasienia męża. No ale po jaką cholere skoro ja zachodze w ciążę. Teraz to chce mi się płakać normalnie.mam już tego dość. Powoli się przyzwyczajam do myśli że będę musiała cieszyć się z tych dzieci co już mam. Bo trzeciego to się nigdy nie doczekam. Jakaś masakra.
Zleci szybko te kilka tygodni zobaczysz [emoji14] wyleczysz bakterie i będzie fasolka [emoji173]
Ja tez nie rozumiem po co. ! Ale on chce mieć pewność że z męża strony jest wszystko ok.Też nie rozumiem, zachodzisz w ciąże czyli nasienie powinno.być ok... staraj.się bez monitoringu!
Mój mąż nawet na takie badanie nie pójdzie,i w sumie go zrozumiem jak nie będzie chciał. Mamy razem syna i córkę. Teraz też zachodzilam w ciąży z tym że się nie utrzymywała. To chyba jasne że to z mojej strony jest problem a nie z jego. !Kochana zrób te badania i spokojnie poczekaj do następnej wizyty. wiem że to będzie długi miesiąc Ale musisz być cierpliwa [emoji57] Ale jeśli taka jest Twoja decyzja ze opuszczasz- musisz mieć w sobie dużo siły
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Dla faceta takie badanie to bardzo krepujace.. wcale się nie dziwię ze nie chce go robićMój mąż nawet na takie badanie nie pójdzie,i w sumie go zrozumiem jak nie będzie chciał. Mamy razem syna i córkę. Teraz też zachodzilam w ciąży z tym że się nie utrzymywała. To chyba jasne że to z mojej strony jest problem a nie z jego. !