reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Martaldz @Paraplu mówił, że leczenie kilka tygodni :/ Paraplu u mnie to nie grzyb tyllko bakteria, lekarz pow. Że czesto spowodowana zapaleniem w organizmie... ja niedawno zapalenie dziąsła miałam, także to może być od tego :/

reklama
Ja dziewczyny chyba rezygnuje ze starań. W tym miesiącu nie będzie monitoringu bo mój lekarz idzie na miesiąc urlopu. Kazał dać sobie spokój w tym miesiącu,a w lutym mam przyjść do niego z wynikami nasienia męża. No ale po jaką cholere skoro ja zachodze w ciążę. Teraz to chce mi się płakać normalnie.mam już tego dość. Powoli się przyzwyczajam do myśli że będę musiała cieszyć się z tych dzieci co już mam. Bo trzeciego to się nigdy nie doczekam. Jakaś masakra.
Też nie rozumiem, zachodzisz w ciąże czyli nasienie powinno.być ok... staraj.się bez monitoringu! :)

Ja dziewczyny chyba rezygnuje ze starań. W tym miesiącu nie będzie monitoringu bo mój lekarz idzie na miesiąc urlopu. Kazał dać sobie spokój w tym miesiącu,a w lutym mam przyjść do niego z wynikami nasienia męża. No ale po jaką cholere skoro ja zachodze w ciążę. Teraz to chce mi się płakać normalnie.mam już tego dość. Powoli się przyzwyczajam do myśli że będę musiała cieszyć się z tych dzieci co już mam. Bo trzeciego to się nigdy nie doczekam. Jakaś masakra.
Kochana zrób te badania i spokojnie poczekaj do następnej wizyty. wiem że to będzie długi miesiąc Ale musisz być cierpliwa [emoji57] Ale jeśli taka jest Twoja decyzja ze opuszczasz- musisz mieć w sobie dużo siły

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

@Martaldz @Paraplu mówił, że leczenie kilka tygodni :/ Paraplu u mnie to nie grzyb tyllko bakteria, lekarz pow. Że czesto spowodowana zapaleniem w organizmie... ja niedawno zapalenie dziąsła miałam, także to może być od tego :/
Zleci szybko te kilka tygodni zobaczysz [emoji14] wyleczysz bakterie i będzie fasolka [emoji173]

Kochana zrób te badania i spokojnie poczekaj do następnej wizyty. wiem że to będzie długi miesiąc Ale musisz być cierpliwa [emoji57] Ale jeśli taka jest Twoja decyzja ze opuszczasz- musisz mieć w sobie dużo siły

Mój mąż nawet na takie badanie nie pójdzie,i w sumie go zrozumiem jak nie będzie chciał. Mamy razem syna i córkę. Teraz też zachodzilam w ciąży z tym że się nie utrzymywała. To chyba jasne że to z mojej strony jest problem a nie z jego. !

Wiem Kotus, ze bakteria a nie grzyb. Odnioslam sie do tego, ze nie masz zadnych objawow infekcji.
Nie zawsze objawy sa albo pojawiaja sie pozno tak jak u mnie z grzybica.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój mąż nawet na takie badanie nie pójdzie,i w sumie go zrozumiem jak nie będzie chciał. Mamy razem syna i córkę. Teraz też zachodzilam w ciąży z tym że się nie utrzymywała. To chyba jasne że to z mojej strony jest problem a nie z jego. !
Dla faceta takie badanie to bardzo krepujace.. wcale się nie dziwię ze nie chce go robić

Do góry