reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny ja wierzę że w końcu każdej z nas się uda, a wam które długo się starają życzę tego najbardziej i najszybciej.

Fabimama jak dla mnie to mogą być dopisywane dzieci. Zawsze można'dopisać te ziemskie i te w niebie. Ja mam 3letniego synka tutaj i córeczkę w niebie (miałaby 4latka).

Jestem już drugi dzień po @ i dalej czuje podbrzusze na zmianę z prawym jajnikiem

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Martyska ;) kochana poprostu kochajcie się dla przyjemności :) nie patrząc na wyniki :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ciężko jest bo ja muszę brać clexan od owulacji czyli zastrzyki codziennie w brzuch i encorton czyli steryd też od owu a muszę mieć pewność ze owulka była i pecherzyk pękł czyli monitoring cyklu [emoji53] niestety nie mam tak dobrze że czekam na dzień okresu i tobie test [emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Magoo, ja też w depresji... Śpię po 12h/dobę, wieczorami zasypiam jeszcze na drzemkę... Nawet nie mam na nic siły... W domu robię, bo muszę. Nic nie sprawia mi radości. Z dobrego funkcjonowania wpadłam w wegetację... Wszystko straciło dla mnie sens.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry!

Wstałam , pierwsze o czym pomyślałam to co słychać na forum. Szybko telefon do ręki, wchodzę na forum czytam i wielki smutek mnie ogarnął. Lecę myc włosy bo na rano do pracy, cały czas myślę o tym co przeczytałam , płakać mi się chce. Myślałam co mam napisać. Odpaliłam komputer, czytam jeszcze raz i samo mi się płacze. Tak mi strasznie przykro że tyle z nas cierpi i widzę jak te starania nas wykańczają :hmm:

PanaKotka nie wiem jak Cie pocieszyć bo zapewne żadne słowa nie zdołają . W tym co piszesz widzę też siebie z tym że ja akurat nie mogę spać , bo ciągle myślę, analizuję , planuję i wszystkim się martwię . Kochana musisz wierzyć że się uda i stanie się cud, nie wiemy co stanie się dziś czy jutro. Zawierzaj się Temu na Górze , on wie co robi chociaż wydaje się nam że nas nie słucha. Pisałam już że dużo pomogła mi modlitwa do św. Józefa, może spróbuj . Kiedyś przeczytałam też książkę "Moc Uwielbienia " również bardzo mi pomogła. Trzymaj się i nie dawaj smutkom.

Magoo myślami cały czas z Tobą :blink:

Ja też nie wiem jak będę się zachowywała około 7-8 maja , co zrobię jak mi się znów nie uda , chciałabym to przyjąć ze spokojem , zaczynam się tego uczyć...

Miłego dnia

reklama
Do góry