reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny ja wierzę że w końcu każdej z nas się uda, a wam które długo się starają życzę tego najbardziej i najszybciej.

Fabimama jak dla mnie to mogą być dopisywane dzieci. Zawsze można'dopisać te ziemskie i te w niebie. Ja mam 3letniego synka tutaj i córeczkę w niebie (miałaby 4latka).

Jestem już drugi dzień po @ i dalej czuje podbrzusze na zmianę z prawym jajnikiem

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Martyska ;) kochana poprostu kochajcie się dla przyjemności :) nie patrząc na wyniki :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ciężko jest bo ja muszę brać clexan od owulacji czyli zastrzyki codziennie w brzuch i encorton czyli steryd też od owu a muszę mieć pewność ze owulka była i pecherzyk pękł czyli monitoring cyklu [emoji53] niestety nie mam tak dobrze że czekam na dzień okresu i tobie test [emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Magoo, ja też w depresji... Śpię po 12h/dobę, wieczorami zasypiam jeszcze na drzemkę... Nawet nie mam na nic siły... W domu robię, bo muszę. Nic nie sprawia mi radości. Z dobrego funkcjonowania wpadłam w wegetację... Wszystko straciło dla mnie sens.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry!

Wstałam , pierwsze o czym pomyślałam to co słychać na forum. Szybko telefon do ręki, wchodzę na forum czytam i wielki smutek mnie ogarnął. Lecę myc włosy bo na rano do pracy, cały czas myślę o tym co przeczytałam , płakać mi się chce. Myślałam co mam napisać. Odpaliłam komputer, czytam jeszcze raz i samo mi się płacze. Tak mi strasznie przykro że tyle z nas cierpi i widzę jak te starania nas wykańczają :hmm:

PanaKotka nie wiem jak Cie pocieszyć bo zapewne żadne słowa nie zdołają . W tym co piszesz widzę też siebie z tym że ja akurat nie mogę spać , bo ciągle myślę, analizuję , planuję i wszystkim się martwię . Kochana musisz wierzyć że się uda i stanie się cud, nie wiemy co stanie się dziś czy jutro. Zawierzaj się Temu na Górze , on wie co robi chociaż wydaje się nam że nas nie słucha. Pisałam już że dużo pomogła mi modlitwa do św. Józefa, może spróbuj . Kiedyś przeczytałam też książkę "Moc Uwielbienia " również bardzo mi pomogła. Trzymaj się i nie dawaj smutkom.

Magoo myślami cały czas z Tobą :blink:

Ja też nie wiem jak będę się zachowywała około 7-8 maja , co zrobię jak mi się znów nie uda , chciałabym to przyjąć ze spokojem , zaczynam się tego uczyć...

Miłego dnia

reklama
Do góry