reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Myślę że każda przechodzi jakieś chwile załamania.
Magoo nie poddawaj się.
Kiedys zawsze wychodzi słońce.

Ja dzisiaj pełen relaks.
Właśnie pije piwo radleraw i oglądam 50 twarzy Greya [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Bertha myślę że to niepotrzebne... Tym bardziej że może powodować ból i nie których z nas... bo są takie które miały już jedno , dwa , lub więcej dzieciatek tylko poronily. Np jedną moją znajomą zawsze mówi że ma 7 dzieci... Ale tylko 3 z nich się urodziło.

Magoo kochana nie poddawaj się warto wierzyć że kiedyś się uda. Ktoś mi kiedyś powiedział że NADZIEJA matka głupich... Ale warto WIERZYĆ bo marzenia się spełniają !

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Magoo cieszę się ze mogłam pomóc , chociaż w taki sposób .Ty moja kochana też mi pomoglas :) Ja mam tak jak Ty , jak zaczyna się @ to też się zacinam, nie odzywam do męża albo warcze na niego jak wściekły pies, wyje jak suka bura. Masakra , musimy być silne. Mamy dzieci . Nie wiem dlaczego tak jest ale Ten na Górze ma w tym jakoś swój ukryty piękny plan dla nas , tule bardzo mocno ♡

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha myślę że to niepotrzebne... Tym bardziej że może powodować ból i nie których z nas... bo są takie które miały już jedno , dwa , lub więcej dzieciatek tylko poronily. Np jedną moją znajomą zawsze mówi że ma 7 dzieci... Ale tylko 3 z nich się urodziło.

Oki, jasne, rozumiem.
Mi po prostu miło byłoby sie wiedzieć, ze jest jeszcze ktoś w podobnej sytuacji jak ja, ze jeszcze nie ma (ziemskich) dzieci. (Rownież jestem po jednym poronieniu)
To moze zapytam na forum, kto ma oczywiście ochotę sie podzielić ze mną taka informacja - czy ktoś tak jak ja stara się o pierwsze ziemskie dzieciątko?

reklama
Fabimama dziś 1dc. Kolejny termin @ na 24.05.

Przepraszam dziewczyny, że nie odpiszę, ale padam z nóg. Mega ciężki czas w pracy. Ale damy radę!

Do góry