reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ania 27lat @19maja 3cykl

Paraplu bardzo drogo ci policzyli za najtańszy materiał. Zobacz w Polskich sklepach albo na allegro na pewno taniej
wyjdzie a zamontowac Może twój partner, to nie nie jest trudne :)
My przeprowadziliśmy się 2lata temu i też po trochu robiliśmy i kończyliśmy.

Renata zdrowka, to chyba jakiś wirus się w powietrzu bo cały czas słyszę i czytam że znajomi złapali jelitówke

PanaKotka mam nadzieję że w końcu trafi wam się lekarz który postawi dobrą diagnozę, poprowadzi odpowiednie i leczenie i pomoze w spełnieniu marzeń o maluszku

Martyna kiedy będziecie mieć wyniki męża?

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
uff na kompie udalo sie zrobic mala poprawke tabelki. poprostu nie moge tego zrobic na apce w tel.

Wklejam. tu zebyscie sprawdzily czy wszystko gra i jakie zmiany.

Tabelka staraczek!
Nick-wiek-imię-Cykl-data@

Kotek87-29- -16-23/04
Martyska30-31-Marta-1-19/04
Skaba - 35 - Iza - 16 - 25/04
Magoo-40- -14- 26/04
Dyana- 22 - Diana- 1 - 28/04
Kacha10 -34-Kasia-3- 28/04
Kruczyca -23-Gosia-2-30/04
Asia669- ? -Asia - ?- 05/05
Samotnaja-28-Ania-1-05/05
Fabimama-28-Beata-2-07/05
Bertha -34- Beata-6- 07/05
Renata83-32- Renia-2- 08/05
Mamuniol-31-Marta-4 - 08/05
Yesenia- 35 - Ania -27- 08/05
Panakotka-27- -24-10/05
Paraplu-27- Ewa -1- 13/05
Ann89 - 27 - Ania- 3 - 19/05
Spark - 26-Lena - 25 - 22/05

Udało się !! Są II kreseczki !

Nick. Termin porodu

Oleczka920 Listopad 2016
Luxuorius 26 Grudzien 2016

Poczekalnia :)

89katia - 31/03
Kolekcjonerka
EvitaJ
Azylek
Nessi -34l
Maziajka

Dajcie znac jak by co. Panie na grubym czarnym prosze o nowy przypuszczalny termin @@@.
Nie ma mnie :( Melania 02 31 Agnieszka 27-28 12/05

Noo ;) popoprawialam ;) jutro ja wkleję na 1 stronę ;)

Magoo a jak sytuacja i Ciebie?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
ja... cóż, po negatywie trochę się załamałam... chciałam zrezygnować z dalszych starań, z forum, ze wszystkiego...
wczoraj myślałam, że @ się zaczyna - brzuch boli mnie od kilku dni, wczoraj pojawiły się plamienia, takie słabe... i cisza. dziś był termin @ - przez chwilę leciutkie plamienie i cisza... nigdy nie miałam plamień. @ raczej mi się nigdy nie spóźnia... czekam. gdzieś tam po cichutku jakaś iskierka nadziei zaczęła kiełkować... ale na razie nie dam jej rosnąć. za ciężko mi.. nie dam rady dalej z kolejnym negatywem. jeśli tym razem się nie udało to rezygnuję, bo po prostu nie dam już rady. dawno tyle nie płakałam co po tym negatywie i więcej już nie chcę.

Magoo kochana ja nie dam rady bez Ciebie. Proszę nie opuszczaj nas! Zostań , wiem jak Ci jest bardzo , bardzo ciężko . Rozumiem Cię w 100% . Jakie to niesprawiedliwe, że musimy tak się męczyć .

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Magoo kochana ja nie dam rady bez Ciebie. Proszę nie opuszczaj nas! Zostań , wiem jak Ci jest bardzo , bardzo ciężko . Rozumiem Cię w 100% . Jakie to niesprawiedliwe, że musimy tak się męczyć .

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
oj ty babo okrutna... spłakałam się przez ciebie, ale może to pomoże.... ja się Matce Boskiej polecam i dalej już po prostu nie mogę...
mam straszną depresję, muszę z niej jakoś wyjść bo mam dwójkę maluchów, masę pracy... a nie mam w ogóle siły...
gdyby nie maluch to urwałabym się tak jak kiedyś... i pojechała w świat. a teraz - trudno by było.... mi droga donikąd zawsze pomagała. ale teraz to nierealne, a samej ciężko się zebrać...
nie mogę z mężem rozmawiać, zacięłam się i dopiero twój post mnie "pękł".... dzięki ci za to

reklama
Do góry