reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Od basi chłop może :D mój w ubiegłym roku już tylko samolotem chciał, na Rodos.zresztą i tak musieliśmy samolotem...ale ja kocham autokarem i chętnie w.tym roku też bym jechała gdzieś a nie leciała :)
Pewnie autokarem o nic się nie martwisz[emoji590] siedzisz.. wysiadasz na miejscu

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bry :)

Faceci to idioci. Moj wczoraj mi powiedzial, ze chce abysmy wstrzymali starania az nie rozwiaze sie problem z psem. Nosz ku*wa! Oni chyba sobie nie zdaja sprawy z lecacego czasu. My zaczelismy starania w kwietniu a dziecka nadal nie ma. A psem moge sie zajac i w ciazy.
No cycki mi opadaja!!!! [emoji35][emoji35][emoji35]

A teraz pytanie z tych glupich [emoji12]
Wczoraj po przytulankach poszlam siusiu i wylecialo duuuzo brazowego czegos. Nie na papierze, centralnie kapalo do toalety. I teraz sie pytam. WTF?! [emoji28]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Popieram Spark, mysle, ze to resztki żołnierzykow wraz z plamieniem implantacvyjnym!! :):) bedzie sie dzialo!!

Ale ci fajnie ja mieszkam daleko od mamy:sad:mogę polegać sama na sobie,mężu i dzieciach.też zjadłabym obiadek i mamusi:D
Ja pierwszy raz od ho ho, też zawsze sama robię, ale mojego M dziś nie ma, wraca jutro, nie opłaca mi się robić obiadu dla siebie tylko :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Wymyślił sobie Albanię autem i martwi się, że w zaawansowanej ciazy nie dam rady tyle godzin.. a u nas w grę wchodzi niestety tylko sierpień jeżeli chodziło urlop.. Ja mu powiedziałam, że ma planować, js sobie dam radę chociaż jak przemyśle to nie wiem czy nie ma racji.. zobaczymy jak to bedzie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo, to nieźle :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ah te mamy co byśmy bez nich zrobili [emoji57] mam większy kontakt z mama jak z Tata.. wie więcej [emoji57] u Was jak to jest?

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też, ja nie miałam dobrego kontaktu z tatą, zanim się wyprowadziłam, to było ciężko, teraz rzadko się widzimy, więc jest raczej ok, ale mało rozmawiamy, nie umiemy sobą normalnie rozmawiać. Trochę to przykre, ale cóż... I nie powiem, bo odbiło się to na moich relacjach z facetami i na tym jaka jestem.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry