reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Myślę że każda przechodzi jakieś chwile załamania.
Magoo nie poddawaj się.
Kiedys zawsze wychodzi słońce.

Ja dzisiaj pełen relaks.
Właśnie pije piwo radleraw i oglądam 50 twarzy Greya [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Bertha myślę że to niepotrzebne... Tym bardziej że może powodować ból i nie których z nas... bo są takie które miały już jedno , dwa , lub więcej dzieciatek tylko poronily. Np jedną moją znajomą zawsze mówi że ma 7 dzieci... Ale tylko 3 z nich się urodziło.

Magoo kochana nie poddawaj się warto wierzyć że kiedyś się uda. Ktoś mi kiedyś powiedział że NADZIEJA matka głupich... Ale warto WIERZYĆ bo marzenia się spełniają !

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Magoo cieszę się ze mogłam pomóc , chociaż w taki sposób .Ty moja kochana też mi pomoglas :) Ja mam tak jak Ty , jak zaczyna się @ to też się zacinam, nie odzywam do męża albo warcze na niego jak wściekły pies, wyje jak suka bura. Masakra , musimy być silne. Mamy dzieci . Nie wiem dlaczego tak jest ale Ten na Górze ma w tym jakoś swój ukryty piękny plan dla nas , tule bardzo mocno ♡

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha myślę że to niepotrzebne... Tym bardziej że może powodować ból i nie których z nas... bo są takie które miały już jedno , dwa , lub więcej dzieciatek tylko poronily. Np jedną moją znajomą zawsze mówi że ma 7 dzieci... Ale tylko 3 z nich się urodziło.

Oki, jasne, rozumiem.
Mi po prostu miło byłoby sie wiedzieć, ze jest jeszcze ktoś w podobnej sytuacji jak ja, ze jeszcze nie ma (ziemskich) dzieci. (Rownież jestem po jednym poronieniu)
To moze zapytam na forum, kto ma oczywiście ochotę sie podzielić ze mną taka informacja - czy ktoś tak jak ja stara się o pierwsze ziemskie dzieciątko?

reklama
Fabimama dziś 1dc. Kolejny termin @ na 24.05.

Przepraszam dziewczyny, że nie odpiszę, ale padam z nóg. Mega ciężki czas w pracy. Ale damy radę!

Do góry