reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ehh, dziewczyny, zapomniałam Wam pisać, w któryś dzień rozmawiałam z moim i on chce poczekać z dzieckiem aż się wyremontujemy i przeprowadzimy, czyli przynajmniej do maja :-/ miałam ciężki dzień i z tego wszystkiego powiedziałam mu tylko, że interesuje go tylko to, co on chce, a moja perspektywa i argumenty wcale. Nawet nie chciało mi się więcej gadać, tylko poszłam spać. Dzisiaj jedzie do Srebrnej Góry na jakieś spotkanie z pracy i jutro wraca, ale w piątek lub sobotę muszę z nim na ten temat pogadać, bo nie może być wszystko tak, jak on chce. Jak się okaże, że będziemy mieli problemy, to potem będę sobie pluła w brodę, że wcześniej nie zaczęliśmy, a ja chciałabym, żeby różnica między dziećmi była max 8 lat, jeśli się uda.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Tacy są faceci ja jestem z moim ponad 6 lat (oboje po rozwodzie) ja mam dzieci z pierwszgo małżeństwa i on też ma dwoje... jest ode mnie 17 lat starszy.... 3 lata walczyłam żeby sie zgodził na dziecko ale był nie ugięty... jak już straciłam nadzieje i odpuściłam to on nagle we wrześniu sam poruszył ten temat, no więc ja nie wiele myśląc odstawiłam w ten sam dzień tabletki.... noi zaczeliśmy dzialac a teraz to on się bardziej nie może doczekać kiedy wkońcu sie uda......

Moja tak kiedyś w ciąży była ze prawie pawia w Tesco puscilam na nabiale [emoji23] teraz to serio muszę zrobić coś z czasem wolnym, bo przecież znowu będzie to samo. [emoji19]

Co do @... Jak mi się spozniala to po seksie zawsze była następnego dnia, jakby mnie trzeba było przepchac czy co [emoji23] [emoji23]

Co do kredytów i mieszkań, nam się fartnelo, bo rodzice B inwestowali w nieruchomości właśnie, nasze obecne niedawno było wynajmowane [emoji4] a że przyszedł taki moment to oddali je B, bo akurat to żadna moja własność, przeca jestem tylko konkubiną [emoji16] ale tyle lat razem to i mieszkanie też wspólne [emoji6]

Magoo, ale ty masz wyobraźnię dziewczyno! Super! Aż boję się zapytać o mój opis [emoji2]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

No, No mam tak samo :-D spóźniona @ seks i od razu przybywa @ :-D Hehehrhr

Dzień dobry dziewczynki! :biggrin2:
@NeSSi @cheebay przepiękne brzucholki chudzinki z was to od razu widać ja to jak wciagne brzuch to nawet takiego malutkiego nie będę miała :laugh2:
Wczoraj z pracy wróciłam o 21, dziś mam na 9 i jutro wolne :tak:
Dziś 23 cs i za 6 dni @ i znowu staranka :laugh2:

Aha i u nas zimno dziś +11°C :-D
a może się udało? ja dziś 24 dc i czekam tak niecierpliwie na piątek ehhh... ta druga część cyklu zawsze sie tak dłuży. Twoja @ za 6 dni moja za 2 !!!! juz bym chciała

Ja na pewno nie, wczoraj jeszcze bolaly mnie sutki, dziś już nic, więc w ciągu 2-3 dni @ przyjdzie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
termin u mnie tez za 2 dni. czekamy a dopóki nie ma jest nadzieja.
tymbardziej ze teraz w tych cyklach staraczkowych oczywiscie dopatruję się objawów. a jak byłam w poprzednich ciążach to objawy przyszły dopiero PO terminie @ więc wiesz.... pamietam wtedy nie wiedząc ze jest sie w ciązy były imprezki, dalekie podróże i człowiek się jakos nie martwił a teraz? :)

reklama
Do góry