M2b
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na pewno nie, wczoraj jeszcze bolaly mnie sutki, dziś już nic, więc w ciągu 2-3 dni @ przyjdzie :-)A ja mam nadzieje ze wszytskie jesteśmy zafasolkowane!
U mas jest o prawie 300%Magoo, a ja, a ja ? [emoji12] dasz radę mnie opisać? Bardzo jestem ciekawa [emoji6]
Nimitt, zdrówka ! U nas na Śląsku jest takie przekroczenie spalin w powietrzu, że mówili żeby kobiety w ciąży nie wychodziły na spacery [emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuje kochana. Sciskam mocno i trzymam kciuki za nadtepny cyklHej dziewczyny, mnie dziś obudził ból i....@ dwa dni wcześniej. Chcę się zaszyć w szafie i nie wychodzić. Boję się, że dzidzia nie jest nam pisana. Dół mega.... Następna @11.02, 6cs po obniżeniu prolaktyny, 11cs po odstawieniu tabletek. Ehhhhbuziaki
Witamy siadaj opowiadajHej dziewczyny...moge do was dołączyć??? Ja też w trakcie starań.
Oj tam kochana nie zawsze cycki muszą bolećJa na pewno nie, wczoraj jeszcze bolaly mnie sutki, dziś już nic, więc w ciągu 2-3 dni @ przyjdzie :-)