reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzień dobry :) ja zbieram się do pracy, czekam mnie pracowity dzień wiec pewnie zaglądnę tu dopiero wieczorem!

Udanego Wam życzę, niech mróz[emoji300] i smog nie popsuje Wam humoru :) [emoji38][emoji123][emoji177]

Witam nowe staraczki :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam z rana.
Witam nowe staraczki i trzymam kciuki za powodzenie.
U mnie o dziwo tempka nadal w górze i @ nie ma - plamienie lekkie tylko... ale skoro testy "snow white" to zapewne dziś się rozkręci.

Wlecze się mój autobus, to chociaż nadrobilam was trochę.
Fidzia to nie tak miało być... Miałyśmy razem chwalić się brzuchami. Trzymaj się i głowa do góry.
Cheebay, Nessi ale brzuchy super . Nalapalam fluidkow bo akurat płodne dni mam.

I ja się witam z busa :D
@Fidzia 1987 buu, ale kiedyś i do nas nie przyjdzie, zobaczysz! :)

U mnie się chyba dobrzr złożyło z tą baterią bo i tak przeczuwam bezowulacyjny... 12dc a ja nic nie czuję, ostatnim razem na tym etapie już jajnik dawał mocno znać, zresztą za każdym razem przed owu. Teraz no cóż...ale w sumie bez różnicy jak pisałam, marzec jest mój :D :p

reklama
Nie, w czwartek się zapiszę na przyszłą środę lub czwartek :)
Bebzonek już mi wywaliło i to wcale nie jest wzdęcie :)
beztytulu-jpg.790198
Wow, szybko :-) a który to tydzień?? W kolejnej ciąży podobno brzuch szybciej wychodzi :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry