reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam Was dziewczynki:)
natka witamy :)
Fidzia współczuje i trzymaj się :)

u mnie temp. dalej w góre 24dc
a czy ta temperatura to ma być juz przed terminem @??? pytam bo w moich ciążach mierzyłam dopiero już wiedząc o nich i rzeczywiscie m iałam 37, ale sama nie wiem kiedy to rośnie w górę? może być że dopiero w dniu @?

reklama
A z moich "objawów" dziwnie mnie brzuch boli od wczoraj,może nawet nie boli tylko go czuje jakby się tam coś działo.... i takie bulkotanie i ciężkość.... to by było tyle nic więcej mi nie ma:)

termin u mnie tez za 2 dni. czekamy a dopóki nie ma jest nadzieja.
tymbardziej ze teraz w tych cyklach staraczkowych oczywiscie dopatruję się objawów. a jak byłam w poprzednich ciążach to objawy przyszły dopiero PO terminie @ więc wiesz.... pamietam wtedy nie wiedząc ze jest sie w ciązy były imprezki, dalekie podróże i człowiek się jakos nie martwił a teraz? :)
Ehh, bo to tak jest jak człowiek za bardzo chce. Muszę skoczyć do apteki po termometr i w kolejnym cyklu będę sprawdzać kiedy owu. Ale za Ciebie trzymam kciuki :-*

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry