reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nessi jak w ogóle się czujesz ? Kiedy do gin ? :)
Jeszcze z tydzień muszę zaczekać by było coś widać :)
Jak się czuję ?:) Typowo ciążowo ...mdłości, ból cycków, trądzik do pasa, torsje na wymioty + okazjonalnie wymioty, pipi co chwila :) No takie tam ...+ senność i zmęczenie ... amm na wszystko co nie słodkie :) Już mam 2 kg na + :)

reklama
Jeszcze z tydzień muszę zaczekać by było coś widać :)
Jak się czuję ?:) Typowo ciążowo ...mdłości, ból cycków, trądzik do pasa, torsje na wymioty + okazjonalnie wymioty, pipi co chwila :) No takie tam ...+ senność i zmęczenie ... amm na wszystko co nie słodkie :) Już mam 2 kg na + :)
Hahaha no to nieźle... nie zazdroszczę ;p objawów oczywiście... ;D a wizyta umówiona już ?

U mnie 50 m stoi za 150tys. Zobacz jaką różnica

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

My kupiliśmy 57m rynek wtórny za 220.000, deweloperka w tym metrażu w lodzi zaczyna się od 320000 [emoji52]
I tak nie chcieli mi dać kredytu, musiałam zrobić 30% wkładu własnego, ale tym samym kredyt "tylko" na 15 lat

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha no to nieźle... nie zazdroszczę ;p objawów oczywiście... ;D a wizyta umówiona już ?
Nie, w czwartek się zapiszę na przyszłą środę lub czwartek :)
Bebzonek już mi wywaliło i to wcale nie jest wzdęcie :)
beztytulu-jpg.790198

Magoo, a ja, a ja ? [emoji12] dasz radę mnie opisać? Bardzo jestem ciekawa [emoji6]
Nimitt, zdrówka ! U nas na Śląsku jest takie przekroczenie spalin w powietrzu, że mówili żeby kobiety w ciąży nie wychodziły na spacery [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tez to slyszalam a ja jestem w tej strefie najbardziej skazonej:/

Nie, w czwartek się zapiszę na przyszłą środę lub czwartek :)
Bebzonek już mi wywaliło i to wcale nie jest wzdęcie :)
beztytulu-jpg.790198
Mam podobny:p ktory bedziesz miala tydzien ciazy na wizycie? Ja zapisalam sie na wtorek, ale chyba w czwartek zadzwonie i przepisze sie na przyszly czwartek. Bedzie poczatek 7 tyg to juz bardziej cos konkretnego bedzie widac:)

Nessi - piękny...
Też tak szybko brzuszek miałam... dawno temu...
Magoo, a ja, a ja ? [emoji12] dasz radę mnie opisać? Bardzo jestem ciekawa [emoji6]
Nimitt, zdrówka ! U nas na Śląsku jest takie przekroczenie spalin w powietrzu, że mówili żeby kobiety w ciąży nie wychodziły na spacery [emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Basia to dla mnie zawsze zagadka - z jednej strony perfekcjonistka - z drugiej osoba dążąca do osiągnięcia celów po trupach, a jednocześnie dla przyjaciół i rodziny bardzo oddana, szczera i ciepła... Ciebie wyobrażam sobie jako dość wysoką, raczej średniej budowy, o ciemnorudych lekko kręconych włosach, duża dbałość o makijaż i dodatki - dopasowane torebki, bransoletka, buty itp... i paznokcie - zawsze bardzo wypielęgnowane...

pytanie mam o @, może któraś tak miała/ ma. Podobno to normalne.
A więc u mnie zawsze @ regularnie, 4-6dni krwawienia, pierwsze 2 dni obfite, potem stopniowo coraz mniej. Po ciąży, cc, jak już okres wrócił to się wszystko zmieniło. 2-4 dni krwawienia umiarkowanego, potem przerwa tak 2-4 dni, jeden dzień krwawienia małego i kilka dni plamień lub skrzepów brzydkich. W ten sposób mi się to rozwleka czasem do 2tygodni.
Kiedyś byłam u gina tak w 7dniu okresu to na usg powiedział że widać jeszcze ciut endometrium, więc coś jeszcze zejdzie. Blizn po cc czy innych nieprawidłowości brak podobno. Potem poroniłam, wszystko zeszło ładnie i drugi gin nic nie zauważył. Potem była ciąża pozamaciczna, która sama się wchlonela. Krwawienie trwało 1.5 mca takie jak lekka miesiączka. Dostałam duphaston i miałam brać 2cykle regulon żeby moje miesiączki wyregulować. Niestety skończyło się tachykardią i zrezygnowałam. A okresy nadal takie dziwne. Już 2.5roku, a 1.5 roku starań.
Miałam takie okresy wcześniej - tylko długie... pierwszy dzień średni, kolejne 3 totalny potop, potem 1 dzień przerwy, znów 2 dni dość ostro i 1 dzień takiego plamienia na brudno... teraz to się zmieniło i mam 1 dzień plamień, 2 dni potopu i 1 dzień plamień
U mnie wcześniej było to związane z lekką nadczynnością tarczycy - ale 3 ciąże bez problemu...

reklama
Do góry