reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

no zdaje się wczoraj albo jutro... sama już nie wiem, bo ovu wyznaczyło mi na 8 dzień cyklu, a dziś jest 23 dc... głupia jestem i tyle... ale nawet jeśli coś było, to skoro zaczyna się plamienie to raczej lipa... to może lepiej nie wiedzieć?
Jeśli mówisz że wczoraj to już powinien coś wykryc. Tylko pytanie jaki czuły test. Zaczyna się plamienie? Czyli idzie @ [emoji20]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
20170110_142114.jpg rok temu robiłam. Do dziś jestem nim podniecona. :D

Załączniki

• 20170110_142114.jpg
    20170110_142114.jpg
    584,6 KB · Wyświetleń: 97
A u mnie znowu wszystko szlag trafił :(
D jest chory od dwóch tygodni. Jutro miał mieć badania nasienia. Zadzwoniłam dziś i dowiedziałam się, że badań nie ma sensu robić. Następny termin na 23 stycznia, a 25 wizyta w klinice Andrologii i Endokrynologii Płodności... Niestety musimy odpuścić ten miesiąc, bo jeśli będzie owu to około 20, a on musi utrzymać wstrzemięźliwość... :( załamka :(

D jest chory od dwóch tygodni. Jutro miał mieć badania nasienia. Zadzwoniłam dziś i dowiedziałam się, że badań nie ma sensu robić. Następny termin na 23 stycznia, a 25 wizyta w klinice Andrologii i Endokrynologii Płodności... Niestety musimy odpuścić ten miesiąc, bo jeśli będzie owu to około 20, a on musi utrzymać wstrzemięźliwość... :( załamka :(
ale możecie przecież działać przed! nic nie jest jeszcze stracone. nie załamuj się i nie poddawaj tak łatwo, przecież nie odpuszczamy!

Badanie nasienia -wynik mieliśmy po 3 godzinach.. faktycznie choroba może wpłynąć na wyniki [emoji20] kochana nie załamuj się jesteśmy z Tobą

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paraplu - i co się cieszysz? Działaj a nie "lubięto" wciskasz... oj dziewczyny, po takich emocjach jak wczoraj stwierdzam, że mam naprawdę ogromne szczęście, że mam Was, mogę się wyżalić i jakoś daję radę... pewnie bym się załamała, gdyby nie to, że od razu sprowadzacie mnie do pionu... albo odpowiedniego poziomu... liczę się z tym, że może się w ogóle nie udać... że jest za późno na ciążę, ale na razie jeszcze nie mówię pas. a Wam kibicuję z całego serca...

Do góry