reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie 24dc czekam kochana już niedługo mój chce wiktora a ja michalinke,trzymam mocno za wszystkie,
Docia, zdaje się Ty masz już synka i córeczkę? czy tylko synka? tyle tu historii, że trudno wszystkie spamiętać... Ale Michalinka zawsze mi się bardzo podobało.
Jak by co to u mnie będzie Lila albo Ignacy

reklama
magoo przykro mi
a co o mnie napiszesz? jestem ciekawa

ale mnie żołądek rozbolał
mam takie dziwne wrazenie ze cycki tez mnie bola i jajniki
wydaje mi się, że jesteś dość zamknięta w sobie, raczej niezbyt towarzyska - drobna, niewysoka, ciemne włosy i trochę smutna twarz... tak sobie Ciebie wyobrażam...

Słońce - ja nie mówię "nigdy"... znając złośliwość losu to uda się wtedy, kiedy już się poddam, zacznę nowy biznes, studia i zacznę żyć czymś innym... i wtedy, kiedy wszystko będzie już szło swoim torem nastąpi całkowita wolta i zmiana o 180 stopni - ciąża, leżenie i wszystkie plany wezmą w łeb...
Chciałaś, żebym napisała, jak sobie Ciebie wyobrażam - przypomniało mi się właśnie...
Otóż, ze względu na nick i imię - dla mnie jesteś taką opiekuńczą mamą, ciepłem domu, wsparciem dla wszystkich... raczej nie szczupła, niewysoka, zawsze trochę czymś zajęta, ale spokojna, skupiona i uśmiechnięta do życia...

@magoo przynam szczerze, że to jest bardzo możliwe, że tak właśnie będzie. Życie często samo za nas decyduje i nauczyłam się że lepiej się mu nie sprzeciwiać ;)

Dziękuję za opis :) myślę, że dużo się zgadza. Nie należę do najszczuplejszych, ale odkąd schudłam 17 kg to raczej jestem zadowolona ze swojej figury. Mam 169 cm, więc rzeczywiście niewysoka. I jest właśnie tak, że staram się robić milion rzeczy i nie nudzić się. Wspieram wszystkich na około bo daje mi to dużo radości, kiedy widzę że to sprawia że jest innym łatwiej.

Może powinnaś zostać psychologiem - dobrze Ci idzie budowanie profili psychologicznych :)

Nie martw sie, uda Ci sie i miec 2 kreski i spokojnie przezyc 9 miesiecy :)

A z tym czarowaniem to ja caly czas czaruje i afirmuje ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Boże, chciałabym mieć Twoją siłę... a ja to taka chorągiewka - raz jestem jak stal, a za chwilę rozlatuję się na kawałki... ale z kolei moje "dramaty" zazwyczaj nie trwają dłużej niż jeden wieczór... nawet te poważne... na następny dzień wstaję, siadam przy kawce i zaczynam kombinować jak wybrnąć z kłopotu...

Na sama mysl mam ciarki. Uwazajcie na siebie bo teraz asfalt jest strasznie zdradliwy, wyglada na suchy a okazuje sie, ze szklanka.

Mi sie marzy Hania ale K kojarzy sie z jakas niefajna ciotka, na chwile obecna stanelo na Helence.
K chce Jasia ale ja jakos nie jestem przekonana, zreszta nie mam pomyslu na imie dla chlopca.

Przykro mi :(

Ehh...stanowczo "nie lubie".

A ile musi sie wstrzymywac przed badaniem?

Haha ale z czym mam dzialac? [emoji12]
Bo u mnie 5dpo to raczej juz za wiele nie podzialam :p

2-5 dni... Im dłużej tym lepiej... trudno, znowu zrobi po 2 dniach ;)

Boże, chciałabym mieć Twoją siłę... a ja to taka chorągiewka - raz jestem jak stal, a za chwilę rozlatuję się na kawałki... ale z kolei moje "dramaty" zazwyczaj nie trwają dłużej niż jeden wieczór... nawet te poważne... na następny dzień wstaję, siadam przy kawce i zaczynam kombinować jak wybrnąć z kłopotu...
Też tak mam :D

reklama

Slonce ja wcale silna nie jestem. Ja tez jak choragiewka, w ciagu godziny potrafie z pelnej euforii popasc na dno rozpaczy. Na szczescie, jak u Ciebie, to nie trwa dlugo.
Gdyby nie moj K, moja sila, to w zyciu bym nie wyszla z depresji.

Do góry