Takie niepowtarzalne Ale podoba mi się[emoji173]A mojemu M uwidzialo sie imie Sylwana lub Sylwiana
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie niepowtarzalne Ale podoba mi się[emoji173]A mojemu M uwidzialo sie imie Sylwana lub Sylwiana
Cholera, widocznie u mojego w pracy same pospolite [emoji1]Windy moja kolezanka ma tak na imie z pracy. Spodobalo mu sie powiedzial ze rzadko spotykane
Kwestia gustu. Mój chrzesniak to Tymon, nie wyobrażam
Sobie żeby miał inne imię.
U mnie z tym różnie, gorzej że B ma zastrzeżenia to prawie wszystkich babskich, uparł się na Gabrysie [emoji23] i kuniec kropka.
Ojej trudne do wypowiedzenia [emoji1]Cholera, widocznie u mojego w pracy same pospolite [emoji1]
Swoją drogą w grudniu patrząc na kalendarz natknekam się na imię Saturnin... [emoji15]
Taaa, a weź to zdrobnij... [emoji15] [emoji23]
Haha [emoji1]Gabrysia przepiękne <3
O jaki fajny temat się rozwinął U nas problem z imionami, bo pracuję w przedszkolu i zawsze imię jest związane z jakimś dzieckiem z przedszkola, a to z tego jakaś fajtłapa to odpada, tamta je kozy z nosa to też odpada, i tak w kółko Ale jak już się w końcu uda to córka Lidia, Natalia a syn Piotr, Wojtuś