reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Paraplu - i co się cieszysz? Działaj a nie "lubięto" wciskasz... oj dziewczyny, po takich emocjach jak wczoraj stwierdzam, że mam naprawdę ogromne szczęście, że mam Was, mogę się wyżalić i jakoś daję radę... pewnie bym się załamała, gdyby nie to, że od razu sprowadzacie mnie do pionu... albo odpowiedniego poziomu... liczę się z tym, że może się w ogóle nie udać... że jest za późno na ciążę, ale na razie jeszcze nie mówię pas. a Wam kibicuję z całego serca...

Nigdy nie mów nigdy :)

Każda z nas ma różne huśtawki nastrojów i mam wrażenie, że dobrze się rozumiemy :) Ja ostatnio mniej odpisuje (w pracy nie mam tyle czasu), ale jestem myślami cały czas z Wami!

reklama
Kwestia gustu. Mój chrzesniak to Tymon, nie wyobrażam
Sobie żeby miał inne imię.

U mnie z tym różnie, gorzej że B ma zastrzeżenia to prawie wszystkich babskich, uparł się na Gabrysie [emoji23] i kuniec kropka.
Dla chłopaka Franek, Marcel, Ignaś... No i babskie Liliana oczywiście, ale B to chyba sie poplacze [emoji23] Alicja jeszcze, Michalina...

Marc, dobrze ze @ przyszła w końcu, jak widać wino dobre na wszystko [emoji16]

Nimi, piękna beta [emoji7]

Magoo, jak tam? [emoji16]

Docia, a u ciebie jak sytuacja?

Czytalam dziewczyny, ale nie miałam jaknapisać, teraz do każdej ciężko się odnieść [emoji17]

Ale myślę o was i trzymam kciuki [emoji8]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
U mnie 24dc czekam kochana już niedługo mój chce wiktora a ja michalinke,trzymam mocno za wszystkie,

Witam Was. O 10.00 ruszam 300km do Radomia.. wracam w sobotę więc pewnie nie nadrobię ..ale się cieszę.. 1.5 miesiąca nie widziałam się z familią..mam nadzieję że nikt się nie domyśli bo nowinę chcę ogłosić jak będę w lutym w domu rodzinnym [emoji4]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Na sama mysl mam ciarki. Uwazajcie na siebie bo teraz asfalt jest strasznie zdradliwy, wyglada na suchy a okazuje sie, ze szklanka.

Dziewczyny a jak to jest z imionami dla dzieci? Macie już jakieś ustalone co zawsze marzylyscie? Ja mam kilka imion ale w większości są już takie imiona w rodzinie :(
Mi sie marzy Hania ale K kojarzy sie z jakas niefajna ciotka, na chwile obecna stanelo na Helence.
K chce Jasia ale ja jakos nie jestem przekonana, zreszta nie mam pomyslu na imie dla chlopca.

Dziewczyny, nie nadrobie teraz od wczorajszego popoludnia, tylko wpadlam dac znac, ze do mnie zawitala @... :(
Przykro mi :(

no i chyba lipa... test 25 wyszedł praktycznie całkiem biały... po 2 godzinach coś tam widać, ale to same wiecie... a na 10 wyszło tak
Zobacz załącznik 790939
na dodatek pojawiło się słabe plamienie, więc chyba po herbacie...
Ehh...stanowczo "nie lubie".

A u mnie znowu wszystko szlag trafił :(
D jest chory od dwóch tygodni. Jutro miał mieć badania nasienia. Zadzwoniłam dziś i dowiedziałam się, że badań nie ma sensu robić. Następny termin na 23 stycznia, a 25 wizyta w klinice Andrologii i Endokrynologii Płodności... Niestety musimy odpuścić ten miesiąc, bo jeśli będzie owu to około 20, a on musi utrzymać wstrzemięźliwość... :( załamka :(
A ile musi sie wstrzymywac przed badaniem?

Paraplu - i co się cieszysz? Działaj a nie "lubięto" wciskasz... oj dziewczyny, po takich emocjach jak wczoraj stwierdzam, że mam naprawdę ogromne szczęście, że mam Was, mogę się wyżalić i jakoś daję radę... pewnie bym się załamała, gdyby nie to, że od razu sprowadzacie mnie do pionu... albo odpowiedniego poziomu... liczę się z tym, że może się w ogóle nie udać... że jest za późno na ciążę, ale na razie jeszcze nie mówię pas. a Wam kibicuję z całego serca...
Haha ale z czym mam dzialac? [emoji12]
Bo u mnie 5dpo to raczej juz za wiele nie podzialam :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

chciałam odpowiedzieć na posty, ale mi gdzieś cytaty wcięło i już nie wiem co komu... jakaś lipa, nie wiem komu co chciałam odpisać.
kojarzę tylko, że M2b chciała wiedzieć, jak sobie ją wyobrażam - jako raczej szczupłą, ciemnowłosą i drobną dziewczynę z ogniem w oczach i ogromną pasją - jak coś robisz to angażujesz się w pełni...
Mango przykro mi może za wcześnie

A u mnie znowu wszystko szlag trafił :(
D jest chory od dwóch tygodni. Jutro miał mieć badania nasienia. Zadzwoniłam dziś i dowiedziałam się, że badań nie ma sensu robić. Następny termin na 23 stycznia, a 25 wizyta w klinice Andrologii i Endokrynologii Płodności... Niestety musimy odpuścić ten miesiąc, bo jeśli będzie owu to około 20, a on musi utrzymać wstrzemięźliwość... :( załamka :(
3 dni wstrzemiezliwosci, akurat tak :D

Haha ale z czym mam dzialac? [emoji12]
Bo u mnie 5dpo to raczej juz za wiele nie podzialam :p

oj, no to nie wiem, czaruj, czy co?
mam jakąś głupawkę... a tak naprawdę to po prostu chyba bałam się, że rzeczywiście jestem w ciąży, która zaczyna się źle - od niskiej bety i plamień... i chyba po prostu mi ulżyło... chcę maluszka, chcę zajść ciążę, ale nie mam już siły na leki, leżenie, strach itp. chciałabym przechodzić ciążę tak jak ostatnio - spokojnie i bez większych dramatów...

Nigdy nie mów nigdy :)

Każda z nas ma różne huśtawki nastrojów i mam wrażenie, że dobrze się rozumiemy :) Ja ostatnio mniej odpisuje (w pracy nie mam tyle czasu), ale jestem myślami cały czas z Wami!
Słońce - ja nie mówię "nigdy"... znając złośliwość losu to uda się wtedy, kiedy już się poddam, zacznę nowy biznes, studia i zacznę żyć czymś innym... i wtedy, kiedy wszystko będzie już szło swoim torem nastąpi całkowita wolta i zmiana o 180 stopni - ciąża, leżenie i wszystkie plany wezmą w łeb...
Chciałaś, żebym napisała, jak sobie Ciebie wyobrażam - przypomniało mi się właśnie...
Otóż, ze względu na nick i imię - dla mnie jesteś taką opiekuńczą mamą, ciepłem domu, wsparciem dla wszystkich... raczej nie szczupła, niewysoka, zawsze trochę czymś zajęta, ale spokojna, skupiona i uśmiechnięta do życia...

oj, no to nie wiem, czaruj, czy co?
mam jakąś głupawkę... a tak naprawdę to po prostu chyba bałam się, że rzeczywiście jestem w ciąży, która zaczyna się źle - od niskiej bety i plamień... i chyba po prostu mi ulżyło... chcę maluszka, chcę zajść ciążę, ale nie mam już siły na leki, leżenie, strach itp. chciałabym przechodzić ciążę tak jak ostatnio - spokojnie i bez większych dramatów...

Nie martw sie, uda Ci sie i miec 2 kreski i spokojnie przezyc 9 miesiecy :)

A z tym czarowaniem to ja caly czas czaruje i afirmuje ;)

magoo przykro mi
a co o mnie napiszesz? jestem ciekawa

ale mnie żołądek rozbolał
mam takie dziwne wrazenie ze cycki tez mnie bola i jajniki

reklama
Do góry