reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

I ja i ja poproszę opis :)

U mnie też 23dc, mniej więcej tydzień od owu, ale bez spektakularnych objawów...

- Temperatura niby podwyższona od 3 dni, ale nie wiem czy to nie przez bolące gardło
- Cycki też zaczęły boleć po bokach, ale to raczej tak jak przed @
- Przez pół dnia kłuł mnie jajnik delikatnie
- Nie mogę za bardzo zasypiać na brzuchu od 3 nocy, bo mam wrażenie, że mi coś tam ciśnie... ale to pewnie z obżarstwa :p
- Wczoraj wieczorem zalało mnie mlecznym śluzem, ale to raczej normalka na tym etapie cyklu...

Mam wrażenie, że szykuję się do kolejnej @, w poprzednim cyklu czułam objawy przed @ przez ponad tydzień (cykl się wydłużył z 29-30 do 35 :/)
a kiedy chcesz testować? jaka masz temp?

reklama
Kotek, mnie skoczyła z 36,4 na 36,7 tylko wczoraj było 36,75 dziś 36,7 na razie tak sie utrzymuje.. ale mam dopiero 17dc owu wyznaczyło mi teraz ovufriends na 14dc i chyba by się zgadzało [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

a kiedy chcesz testować? jaka masz temp?

Wczoraj miałam 36,9, skok o 0,3 w ciągu 3 dni. Z tym, że ja mierzę popołudniami, więc w ogóle nie wiem czy to miarodajne...

Wiesz, że nie zastanawiałam się... Poczekam do kolejnego wtorku (17.01.) jeżeli nie przyjdzie @, to zrobię test. No chyba, że coś drastycznie się zmieni...

Siedzę własnie w biurze i łzy mi same do oczu napływają. Jestem wściekła na samą siebię, że jeszcze niedawno mówiłam: że ja nigdy, przenigdy nie będe miała dzieci, że ich nie lubię, że przeszkadzają we wszystkim (karierze, podróżowaniu)... Oby to teraz nie obróciło się przeciwko mnie :(

Wczoraj miałam 36,9, skok o 0,3 w ciągu 3 dni. Z tym, że ja mierzę popołudniami, więc w ogóle nie wiem czy to miarodajne...

Wiesz, że nie zastanawiałam się... Poczekam do kolejnego wtorku (17.01.) jeżeli nie przyjdzie @, to zrobię test. No chyba, że coś drastycznie się zmieni...

Siedzę własnie w biurze i łzy mi same do oczu napływają. Jestem wściekła na samą siebię, że jeszcze niedawno mówiłam: że ja nigdy, przenigdy nie będe miała dzieci, że ich nie lubię, że przeszkadzają we wszystkim (karierze, podróżowaniu)... Oby to teraz nie obróciło się przeciwko mnie :(
wievczorem jest niemiarodajna, zawsze trzeba rano mierzyc przed wstaniem i o tej samej godzinie

Dziewczyny gratuluję pięknych wyników bety!

@Spark - jak pod górkę to pod górkę...ehh
Mi cztery lata temu tez opóźnili starania przez niedoczynność, jak ja się wściekałam na o dziadoswo!

U mnie dzisiaj 23 dzień cyklu.
@ za 3 dni. Nie czuję w sumie nic ani w jedna ani w drugą stronę.

@magoo kciuki zaciśnięte. Widziałam Twoje testy. Pierwszy obiecujący, drugi niestety raczej wadliwy.

reklama
Do góry