reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

I ja i ja poproszę opis :)

U mnie też 23dc, mniej więcej tydzień od owu, ale bez spektakularnych objawów...

- Temperatura niby podwyższona od 3 dni, ale nie wiem czy to nie przez bolące gardło
- Cycki też zaczęły boleć po bokach, ale to raczej tak jak przed @
- Przez pół dnia kłuł mnie jajnik delikatnie
- Nie mogę za bardzo zasypiać na brzuchu od 3 nocy, bo mam wrażenie, że mi coś tam ciśnie... ale to pewnie z obżarstwa :p
- Wczoraj wieczorem zalało mnie mlecznym śluzem, ale to raczej normalka na tym etapie cyklu...

Mam wrażenie, że szykuję się do kolejnej @, w poprzednim cyklu czułam objawy przed @ przez ponad tydzień (cykl się wydłużył z 29-30 do 35 :/)
a kiedy chcesz testować? jaka masz temp?

reklama
Kotek, mnie skoczyła z 36,4 na 36,7 tylko wczoraj było 36,75 dziś 36,7 na razie tak sie utrzymuje.. ale mam dopiero 17dc owu wyznaczyło mi teraz ovufriends na 14dc i chyba by się zgadzało [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

a kiedy chcesz testować? jaka masz temp?

Wczoraj miałam 36,9, skok o 0,3 w ciągu 3 dni. Z tym, że ja mierzę popołudniami, więc w ogóle nie wiem czy to miarodajne...

Wiesz, że nie zastanawiałam się... Poczekam do kolejnego wtorku (17.01.) jeżeli nie przyjdzie @, to zrobię test. No chyba, że coś drastycznie się zmieni...

Siedzę własnie w biurze i łzy mi same do oczu napływają. Jestem wściekła na samą siebię, że jeszcze niedawno mówiłam: że ja nigdy, przenigdy nie będe miała dzieci, że ich nie lubię, że przeszkadzają we wszystkim (karierze, podróżowaniu)... Oby to teraz nie obróciło się przeciwko mnie :(

Wczoraj miałam 36,9, skok o 0,3 w ciągu 3 dni. Z tym, że ja mierzę popołudniami, więc w ogóle nie wiem czy to miarodajne...

Wiesz, że nie zastanawiałam się... Poczekam do kolejnego wtorku (17.01.) jeżeli nie przyjdzie @, to zrobię test. No chyba, że coś drastycznie się zmieni...

Siedzę własnie w biurze i łzy mi same do oczu napływają. Jestem wściekła na samą siebię, że jeszcze niedawno mówiłam: że ja nigdy, przenigdy nie będe miała dzieci, że ich nie lubię, że przeszkadzają we wszystkim (karierze, podróżowaniu)... Oby to teraz nie obróciło się przeciwko mnie :(
wievczorem jest niemiarodajna, zawsze trzeba rano mierzyc przed wstaniem i o tej samej godzinie

Dziewczyny gratuluję pięknych wyników bety!

@Spark - jak pod górkę to pod górkę...ehh
Mi cztery lata temu tez opóźnili starania przez niedoczynność, jak ja się wściekałam na o dziadoswo!

U mnie dzisiaj 23 dzień cyklu.
@ za 3 dni. Nie czuję w sumie nic ani w jedna ani w drugą stronę.

@magoo kciuki zaciśnięte. Widziałam Twoje testy. Pierwszy obiecujący, drugi niestety raczej wadliwy.

reklama
Do góry