reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lux pierwszy miesiąc dziecię nie kuma czy to noc czy dzień potem już nie będzie w nocy takich przerw robił a spokojem się ciesz bo jak żółtaczka przejdzie to jeszcze da czadu. Mój nawet 6h spał i położna kazała budzić go na karmienie a potem jak żółty okres minął to spał mi max 1,5h. Wytrzymałam tak trzy tyg i podałam butelkę bo chyba cycem się nie najadal
moj sie roznie budzi, raz spi 2 godziny, raz 3 a niekiedy i 5 zwlaszcza jak wymeczony jest wlasnie po takiej przerwie nocnej, teraz spi po karmieniu :)

Dziewczyny a jak to jest z imionami dla dzieci? Macie już jakieś ustalone co zawsze marzylyscie? Ja mam kilka imion ale w większości są już takie imiona w rodzinie :(

Wybacz ale ostatnio jestem zapracowana i za bardzo nie mam czasu nadrabiać, tylko mi gdzieś przemknelo że pisałaś nazwy:) a gdzie można kupić te ziolka dong quai i kiedy się je pije?
Dong quai w tableetkach.:) najlepieej.przez internet, 60 tabletek ok 25zl, biorę 2 razy dziennie od 1 do 16dc ;) a zioła ojca Sroki w zielarskim mieszankę najlepiej zrobić, pić raz dziennie do owulacji :)

Dziewczyny a jak to jest z imionami dla dzieci? Macie już jakieś ustalone co zawsze marzylyscie? Ja mam kilka imion ale w większości są już takie imiona w rodzinie :(
Kochana ja miałam dla syna Wiktor Aleksander imię..ale jak się urodził to stwierdziłam, że ni w ząb nie pasuje i dostał Michał :D

reklama
Do góry