reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A u mnie 15 dc chyba bierze mnie grypa myslicie ze przeziebienie może mieć wpływ na starania? Jeszcze mi krosty wyskoczyly a zawsze wychodza przed @ parę dni i brzuch boli a jeszcze do pracy do wieczora

Są różne szkoły. Ja też mam teraz 2 cykl po odstawieniu. Mi gin powiedział, że mam odczekać 1 cykl, bo ryzyko ciąży mnogiej jest największe, ale generalnie przez pierwsze 3-6 miesięcy po odstawieniu może się zdarzyć ciąża mnoga, ale żeby jakieś inne przeciwwskazania, to nie :-) po prostu łatwiej jest jak cykl się unormuje, mój jeszcze swiruje pawiana niestety :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
M i właśnie chodzi ze nic nie podpowiemy bo jak się okres nie unormuje to wiesz. Ból jajnika moze wcale bólem jajnika nie byc, więc ciężko określić czy owulacja dziś czy w tygodniu. Ja krótko bralam tabletki na początku studiów i źle to przeżyłam. 2 mies bez okresu ból podbrzusza i bolące cycki nawet myślałam że może to ciaza :-D

@magoo jak test?

Dzień dobry kobietki! Ja ostatnio za wcześnie wstaje nigdy mi się to nie zdarzało żeby w wolna niedzielę i sobotę o 7-7.30 wstawać :errr: teraz też mam na drugą zmianę i wstałam o 7... Może w końcu tarczyca zaczyna się normowac :)

z objawów bolące cycki bo bokach, i wczoraj mnie tak ćmiły jajniki
23 dc

magoo czekam na wynik testu :)
na razie muszę maluchy ogarnąć - mój przedszkolak wstał dziś z potwornym katarem, więc z przedszkola nici, mąż też dziś w domu bo ma znów kłopoty z ustabilizowaniem ciśnienia, mała oczywiście w domu - bo mała... i tym sposobem jeszcze nie zdążyłam nawet kawy wypić bo ciągle latam to tu to tam i wycieram noski, mierzę ciśnienia, daję tabletki, kanapki, pampersy, ubrania, kapcie, soczki...uff...

Magoo a ja ? Choć ja tu nie za często się udzielam za to czytam cały czas
Natalia to dla mnie zawsze blondynka z wielkimi niebieskimi oczami i takim błyskiem w oczach - zawsze gotowa coś zbroić...

@magoo jak test?

Dzień dobry kobietki! Ja ostatnio za wcześnie wstaje nigdy mi się to nie zdarzało żeby w wolna niedzielę i sobotę o 7-7.30 wstawać :errr: teraz też mam na drugą zmianę i wstałam o 7... Może w końcu tarczyca zaczyna się normowac :)
zaraz się zbiorę i pojadę... próbka już czeka w łazience... bo przecież do tej pory by mi pęcherz rozerwało... brzuch lekko ćmi, tempka podskoczyła ale nie jakoś drastycznie - miałam wcześniej 36,8-37,1 potem spadła do 36,6 przez dwa dni a teraz wzrosła do 36,9.

zaraz się zbiorę i pojadę... próbka już czeka w łazience... bo przecież do tej pory by mi pęcherz rozerwało... brzuch lekko ćmi, tempka podskoczyła ale nie jakoś drastycznie - miałam wcześniej 36,8-37,1 potem spadła do 36,6 przez dwa dni a teraz wzrosła do 36,9.
To kochana kciuki trzymam✊✊✊✊

Magoo, cóż za opisy hihi [emoji6] to ja tez poproszę [emoji6]
Dziewczyny, powiedzcie mi ( te które mierzą temperaturę) temperatura po owulacji rośnie wam po woli z dnia na dzień, czy od razu skacze na wysoki poziom?
Nimitti, zdroweczka [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Kochane :-)
U mnie dzisiaj powrót @ jeszcze tylko 2 dni i znowu staranka :-)
Cieszę sie, ze powróciła bo bynajmniej wiem na czym stoję :-)
Po winie mi sie rozkręciła

Do góry