reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A u mnie 15 dc chyba bierze mnie grypa myslicie ze przeziebienie może mieć wpływ na starania? Jeszcze mi krosty wyskoczyly a zawsze wychodza przed @ parę dni i brzuch boli a jeszcze do pracy do wieczora

Są różne szkoły. Ja też mam teraz 2 cykl po odstawieniu. Mi gin powiedział, że mam odczekać 1 cykl, bo ryzyko ciąży mnogiej jest największe, ale generalnie przez pierwsze 3-6 miesięcy po odstawieniu może się zdarzyć ciąża mnoga, ale żeby jakieś inne przeciwwskazania, to nie :-) po prostu łatwiej jest jak cykl się unormuje, mój jeszcze swiruje pawiana niestety :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
M i właśnie chodzi ze nic nie podpowiemy bo jak się okres nie unormuje to wiesz. Ból jajnika moze wcale bólem jajnika nie byc, więc ciężko określić czy owulacja dziś czy w tygodniu. Ja krótko bralam tabletki na początku studiów i źle to przeżyłam. 2 mies bez okresu ból podbrzusza i bolące cycki nawet myślałam że może to ciaza :-D

@magoo jak test?

Dzień dobry kobietki! Ja ostatnio za wcześnie wstaje nigdy mi się to nie zdarzało żeby w wolna niedzielę i sobotę o 7-7.30 wstawać :errr: teraz też mam na drugą zmianę i wstałam o 7... Może w końcu tarczyca zaczyna się normowac :)

z objawów bolące cycki bo bokach, i wczoraj mnie tak ćmiły jajniki
23 dc

magoo czekam na wynik testu :)
na razie muszę maluchy ogarnąć - mój przedszkolak wstał dziś z potwornym katarem, więc z przedszkola nici, mąż też dziś w domu bo ma znów kłopoty z ustabilizowaniem ciśnienia, mała oczywiście w domu - bo mała... i tym sposobem jeszcze nie zdążyłam nawet kawy wypić bo ciągle latam to tu to tam i wycieram noski, mierzę ciśnienia, daję tabletki, kanapki, pampersy, ubrania, kapcie, soczki...uff...

Magoo a ja ? Choć ja tu nie za często się udzielam za to czytam cały czas
Natalia to dla mnie zawsze blondynka z wielkimi niebieskimi oczami i takim błyskiem w oczach - zawsze gotowa coś zbroić...

@magoo jak test?

Dzień dobry kobietki! Ja ostatnio za wcześnie wstaje nigdy mi się to nie zdarzało żeby w wolna niedzielę i sobotę o 7-7.30 wstawać :errr: teraz też mam na drugą zmianę i wstałam o 7... Może w końcu tarczyca zaczyna się normowac :)
zaraz się zbiorę i pojadę... próbka już czeka w łazience... bo przecież do tej pory by mi pęcherz rozerwało... brzuch lekko ćmi, tempka podskoczyła ale nie jakoś drastycznie - miałam wcześniej 36,8-37,1 potem spadła do 36,6 przez dwa dni a teraz wzrosła do 36,9.

zaraz się zbiorę i pojadę... próbka już czeka w łazience... bo przecież do tej pory by mi pęcherz rozerwało... brzuch lekko ćmi, tempka podskoczyła ale nie jakoś drastycznie - miałam wcześniej 36,8-37,1 potem spadła do 36,6 przez dwa dni a teraz wzrosła do 36,9.
To kochana kciuki trzymam✊✊✊✊

Magoo, cóż za opisy hihi [emoji6] to ja tez poproszę [emoji6]
Dziewczyny, powiedzcie mi ( te które mierzą temperaturę) temperatura po owulacji rośnie wam po woli z dnia na dzień, czy od razu skacze na wysoki poziom?
Nimitti, zdroweczka [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Kochane :-)
U mnie dzisiaj powrót @ jeszcze tylko 2 dni i znowu staranka :-)
Cieszę sie, ze powróciła bo bynajmniej wiem na czym stoję :-)
Po winie mi sie rozkręciła

Do góry