reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

na razie muszę maluchy ogarnąć - mój przedszkolak wstał dziś z potwornym katarem, więc z przedszkola nici, mąż też dziś w domu bo ma znów kłopoty z ustabilizowaniem ciśnienia, mała oczywiście w domu - bo mała... i tym sposobem jeszcze nie zdążyłam nawet kawy wypić bo ciągle latam to tu to tam i wycieram noski, mierzę ciśnienia, daję tabletki, kanapki, pampersy, ubrania, kapcie, soczki...uff...

Natalia to dla mnie zawsze blondynka z wielkimi niebieskimi oczami i takim błyskiem w oczach - zawsze gotowa coś zbroić...
Magoo, ja też mam na imię Natalia i nie jestem blondynka :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Magoo, cóż za opisy hihi [emoji6] to ja tez poproszę [emoji6]
Dziewczyny, powiedzcie mi ( te które mierzą temperaturę) temperatura po owulacji rośnie wam po woli z dnia na dzień, czy od razu skacze na wysoki poziom?
Nimitti, zdroweczka [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
to różnie bywa czasami mega rośnie a czasami powoli,
po owu wzrasta przynajmniej o 0,2 stopnia

M i właśnie chodzi ze nic nie podpowiemy bo jak się okres nie unormuje to wiesz. Ból jajnika moze wcale bólem jajnika nie byc, więc ciężko określić czy owulacja dziś czy w tygodniu. Ja krótko bralam tabletki na początku studiów i źle to przeżyłam. 2 mies bez okresu ból podbrzusza i bolące cycki nawet myślałam że może to ciaza :-D
Mnie jajniki bolą przynajmniej raz w tygodniu, więc mogłoby się okazać, że co tydzień mam owu, choć to nierealne, tak jak mówisz :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

StorAnia - Ciebie wyobrażam sobie jako szczupłą, ciemnowłosą - dłuższe proste włosy, ambitna, perfekcjonistka, lubisz wycieczki, masz mało wsparcia rodziny i często czujesz się samotna...
Pudło :D
Tęga, czrnowłosa, średnia długość, czrna mamba :D
Uwielbiam moją działkę, nie lubię zmian, więc nie lubię wycieczek. Wsparcie w rodzinie ogromne, ale nie lubię pokazywać uczuć i jestem typem samotnika :D
Perfekcjonizm na działce owszem. Albo pięknie i równo, albo wcale ;)
Tyle o mnie :p Niestety nie trafiłaś :)

Dzień dobry dziewczyny.witam się z pyszną kawką:)dziś będę leniuchowac .wczoraj spalił mi się odkurzacz :mad:więc dziś nie będę musiała odkurzac:-Dnie wiem kiedy pojedziemy kupić nowy także dziś mam wolne:Dmiłego dnia życzę ps. Magoo trzymam kciuki!!!
A jak u Ciebie dni cyklu? [emoji3] bo jakoś podobnie miałyśmy [emoji2]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was. O 10.00 ruszam 300km do Radomia.. wracam w sobotę więc pewnie nie nadrobię ..ale się cieszę.. 1.5 miesiąca nie widziałam się z familią..mam nadzieję że nikt się nie domyśli bo nowinę chcę ogłosić jak będę w lutym w domu rodzinnym [emoji4]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak nie zaczniesz wymiotowac [emoji6]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Magoo jeszcze ja :p

I ja i ja poproszę opis :)

z objawów bolące cycki bo bokach, i wczoraj mnie tak ćmiły jajniki
23 dc

magoo czekam na wynik testu :)

U mnie też 23dc, mniej więcej tydzień od owu, ale bez spektakularnych objawów...

- Temperatura niby podwyższona od 3 dni, ale nie wiem czy to nie przez bolące gardło
- Cycki też zaczęły boleć po bokach, ale to raczej tak jak przed @
- Przez pół dnia kłuł mnie jajnik delikatnie
- Nie mogę za bardzo zasypiać na brzuchu od 3 nocy, bo mam wrażenie, że mi coś tam ciśnie... ale to pewnie z obżarstwa :p
- Wczoraj wieczorem zalało mnie mlecznym śluzem, ale to raczej normalka na tym etapie cyklu...

Mam wrażenie, że szykuję się do kolejnej @, w poprzednim cyklu czułam objawy przed @ przez ponad tydzień (cykl się wydłużył z 29-30 do 35 :/)

Do góry