reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

na razie muszę maluchy ogarnąć - mój przedszkolak wstał dziś z potwornym katarem, więc z przedszkola nici, mąż też dziś w domu bo ma znów kłopoty z ustabilizowaniem ciśnienia, mała oczywiście w domu - bo mała... i tym sposobem jeszcze nie zdążyłam nawet kawy wypić bo ciągle latam to tu to tam i wycieram noski, mierzę ciśnienia, daję tabletki, kanapki, pampersy, ubrania, kapcie, soczki...uff...

Natalia to dla mnie zawsze blondynka z wielkimi niebieskimi oczami i takim błyskiem w oczach - zawsze gotowa coś zbroić...
Magoo, ja też mam na imię Natalia i nie jestem blondynka :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Magoo, cóż za opisy hihi [emoji6] to ja tez poproszę [emoji6]
Dziewczyny, powiedzcie mi ( te które mierzą temperaturę) temperatura po owulacji rośnie wam po woli z dnia na dzień, czy od razu skacze na wysoki poziom?
Nimitti, zdroweczka [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
to różnie bywa czasami mega rośnie a czasami powoli,
po owu wzrasta przynajmniej o 0,2 stopnia

M i właśnie chodzi ze nic nie podpowiemy bo jak się okres nie unormuje to wiesz. Ból jajnika moze wcale bólem jajnika nie byc, więc ciężko określić czy owulacja dziś czy w tygodniu. Ja krótko bralam tabletki na początku studiów i źle to przeżyłam. 2 mies bez okresu ból podbrzusza i bolące cycki nawet myślałam że może to ciaza :-D
Mnie jajniki bolą przynajmniej raz w tygodniu, więc mogłoby się okazać, że co tydzień mam owu, choć to nierealne, tak jak mówisz :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

StorAnia - Ciebie wyobrażam sobie jako szczupłą, ciemnowłosą - dłuższe proste włosy, ambitna, perfekcjonistka, lubisz wycieczki, masz mało wsparcia rodziny i często czujesz się samotna...
Pudło :D
Tęga, czrnowłosa, średnia długość, czrna mamba :D
Uwielbiam moją działkę, nie lubię zmian, więc nie lubię wycieczek. Wsparcie w rodzinie ogromne, ale nie lubię pokazywać uczuć i jestem typem samotnika :D
Perfekcjonizm na działce owszem. Albo pięknie i równo, albo wcale ;)
Tyle o mnie :p Niestety nie trafiłaś :)

Dzień dobry dziewczyny.witam się z pyszną kawką:)dziś będę leniuchowac .wczoraj spalił mi się odkurzacz :mad:więc dziś nie będę musiała odkurzac:-Dnie wiem kiedy pojedziemy kupić nowy także dziś mam wolne:Dmiłego dnia życzę ps. Magoo trzymam kciuki!!!
A jak u Ciebie dni cyklu? [emoji3] bo jakoś podobnie miałyśmy [emoji2]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was. O 10.00 ruszam 300km do Radomia.. wracam w sobotę więc pewnie nie nadrobię ..ale się cieszę.. 1.5 miesiąca nie widziałam się z familią..mam nadzieję że nikt się nie domyśli bo nowinę chcę ogłosić jak będę w lutym w domu rodzinnym [emoji4]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak nie zaczniesz wymiotowac [emoji6]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Magoo jeszcze ja :p

I ja i ja poproszę opis :)

z objawów bolące cycki bo bokach, i wczoraj mnie tak ćmiły jajniki
23 dc

magoo czekam na wynik testu :)

U mnie też 23dc, mniej więcej tydzień od owu, ale bez spektakularnych objawów...

- Temperatura niby podwyższona od 3 dni, ale nie wiem czy to nie przez bolące gardło
- Cycki też zaczęły boleć po bokach, ale to raczej tak jak przed @
- Przez pół dnia kłuł mnie jajnik delikatnie
- Nie mogę za bardzo zasypiać na brzuchu od 3 nocy, bo mam wrażenie, że mi coś tam ciśnie... ale to pewnie z obżarstwa :p
- Wczoraj wieczorem zalało mnie mlecznym śluzem, ale to raczej normalka na tym etapie cyklu...

Mam wrażenie, że szykuję się do kolejnej @, w poprzednim cyklu czułam objawy przed @ przez ponad tydzień (cykl się wydłużył z 29-30 do 35 :/)

Do góry