reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

mnie to leczy - jak można sprzedawać coś np. od 15-20 lat i nie wiedzieć chociaż, że w ogóle są bardziej i mniej czułe testy? rozumiem, że nie będą wiedziały dokładnie ile który ma ale te najbardziej popularne? to przecież nie jest takie trudne. albo jeszcze prościej - wprowadzić takie dane do systemu komputerowego - sam poda, tak jak w przypadku zawartości substancji czynnej w lekach czy rodzaju opakowania, dawkowania itp...

reklama
Hej babeczki,

luna, powiem ci z własnego doświadczenia, że pracodawcy tego nie doceniają, że zostajemy w pracy. Lepiej dbać o fasolkę i odpoczywać. Zatroszcz się o siebie kochana.
Nimitti, anik - piękne bety !!!
magoo - dla mnie mega krechy. Po cichu gratulacje. Może zamiast kolejnego testu, zrób betę ?

u mnie 10 dc, śluz spory, ale biały (?) więc nie wiem czy to dobrze... Kurczę ile bym dała aby wyłączyć głowę na te parę dni i nie myśleć, nie myśleć... wrzucić na luz... Cholera czy my musimy tak analizować i rozkładać wszystko na czynniki pierwsze ? Przynajmniej ja tak mam...

witam nowe dziewczyny, tu jest tak fajnie, że nawet ciężarówki zostają, a co !
obawiam się, że betę jak zrobię raz to będę potem chciała powtarzać a potem sprawdzać jeszcze raz czy prawidłowo przyrasta... niekończąca się opowieść... a u nas betę robi tylko lab w szpitalu i ceni się konkretnie 40 zł

mnie to leczy - jak można sprzedawać coś np. od 15-20 lat i nie wiedzieć chociaż, że w ogóle są bardziej i mniej czułe testy? rozumiem, że nie będą wiedziały dokładnie ile który ma ale te najbardziej popularne? to przecież nie jest takie trudne. albo jeszcze prościej - wprowadzić takie dane do systemu komputerowego - sam poda, tak jak w przypadku zawartości substancji czynnej w lekach czy rodzaju opakowania, dawkowania itp...
Magooooo super kreseczki widzisz ty mni3 tu nakrecasx a to u Ciebie się dzieje :)

A może kiedyś będziesz strasznie żałować, że się poddałaś?

Ach no kupiłam...
Efekt jest jaki jest - sama nie wiem - wygląda jakby go zalał, zaraz wrzucę, jak tylko się nauczę.

A może to właśnie ta bakteria była przyczyną niepowodzeń?
Wiem, że będę, dlatego ciągle się łudzę...
Nie wiem czy to wszystko ma sens, ale w niedzielę byłam u przyjaciółki, która w listopadzie urodziła maleństwo. Mały jest wcześniaczkien, dopiero teraz powinien przyjść na świat. Jest słodki, cudowny... cieszy mnie jej szczęście, ale serce pęka... że mnie nie będzie to dane :(

ja naprawdę nie wiem czy widać kreski czy test jest zalany i jest dupa... teraz wygląda jeszcze gorzej. spróbuję zrobić zdjęcie...
Kochana, a wlałaś tyle moczu, ile trzeba? Bo mi to wygląda jakby było za mało kropelek i nie dolecial do kreski testowej.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry