reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

mnie to leczy - jak można sprzedawać coś np. od 15-20 lat i nie wiedzieć chociaż, że w ogóle są bardziej i mniej czułe testy? rozumiem, że nie będą wiedziały dokładnie ile który ma ale te najbardziej popularne? to przecież nie jest takie trudne. albo jeszcze prościej - wprowadzić takie dane do systemu komputerowego - sam poda, tak jak w przypadku zawartości substancji czynnej w lekach czy rodzaju opakowania, dawkowania itp...

reklama
Hej babeczki,

luna, powiem ci z własnego doświadczenia, że pracodawcy tego nie doceniają, że zostajemy w pracy. Lepiej dbać o fasolkę i odpoczywać. Zatroszcz się o siebie kochana.
Nimitti, anik - piękne bety !!!
magoo - dla mnie mega krechy. Po cichu gratulacje. Może zamiast kolejnego testu, zrób betę ?

u mnie 10 dc, śluz spory, ale biały (?) więc nie wiem czy to dobrze... Kurczę ile bym dała aby wyłączyć głowę na te parę dni i nie myśleć, nie myśleć... wrzucić na luz... Cholera czy my musimy tak analizować i rozkładać wszystko na czynniki pierwsze ? Przynajmniej ja tak mam...

witam nowe dziewczyny, tu jest tak fajnie, że nawet ciężarówki zostają, a co !
obawiam się, że betę jak zrobię raz to będę potem chciała powtarzać a potem sprawdzać jeszcze raz czy prawidłowo przyrasta... niekończąca się opowieść... a u nas betę robi tylko lab w szpitalu i ceni się konkretnie 40 zł

mnie to leczy - jak można sprzedawać coś np. od 15-20 lat i nie wiedzieć chociaż, że w ogóle są bardziej i mniej czułe testy? rozumiem, że nie będą wiedziały dokładnie ile który ma ale te najbardziej popularne? to przecież nie jest takie trudne. albo jeszcze prościej - wprowadzić takie dane do systemu komputerowego - sam poda, tak jak w przypadku zawartości substancji czynnej w lekach czy rodzaju opakowania, dawkowania itp...
Magooooo super kreseczki widzisz ty mni3 tu nakrecasx a to u Ciebie się dzieje :)

A może kiedyś będziesz strasznie żałować, że się poddałaś?

Ach no kupiłam...
Efekt jest jaki jest - sama nie wiem - wygląda jakby go zalał, zaraz wrzucę, jak tylko się nauczę.

A może to właśnie ta bakteria była przyczyną niepowodzeń?
Wiem, że będę, dlatego ciągle się łudzę...
Nie wiem czy to wszystko ma sens, ale w niedzielę byłam u przyjaciółki, która w listopadzie urodziła maleństwo. Mały jest wcześniaczkien, dopiero teraz powinien przyjść na świat. Jest słodki, cudowny... cieszy mnie jej szczęście, ale serce pęka... że mnie nie będzie to dane :(

ja naprawdę nie wiem czy widać kreski czy test jest zalany i jest dupa... teraz wygląda jeszcze gorzej. spróbuję zrobić zdjęcie...
Kochana, a wlałaś tyle moczu, ile trzeba? Bo mi to wygląda jakby było za mało kropelek i nie dolecial do kreski testowej.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry