S
StorAnia
Gość
Już nie mogę się doczekaćzobaczymy jutro...
Oby było dobrze, będę miała motywację, że może jednak można
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już nie mogę się doczekaćzobaczymy jutro...
Można kochana ja wierzę, że i Tobie i nam wszystkim się uda! Na pewno tak będzie!Już nie mogę się doczekać
Oby było dobrze, będę miała motywację, że może jednak można
Faceci ...właśnie chciałam obejrzeć z mężem film... przebrnął przez napisy... i chrapie tak, że ściany drżą...
właśnie chciałam obejrzeć z mężem film... przebrnął przez napisy... i chrapie tak, że ściany drżą...
Dlaczego w Was jest więcej wiary niż we mnie...Można kochana ja wierzę, że i Tobie i nam wszystkim się uda! Na pewno tak będzie!
dzięki, juz zamowione, bede dzialac. o ile @ w koncu sie pojawi.Ja stosowalam swansona dwa wcześniejsze cykle i juz owu mi się pokazala i sluz, w tym cyklu tej innej firmy i tez maam sluz od 1dc do 16dc ja stosuje
I popieram Twojego lekarza! Musisz dbać o dzidziuśia[emoji14]Tak.. moja praca polega na 10 h stania na nogach bez możliwości przerwy poza 30minutówką jedną na 10h.. robieniu dostawy czyt. (Dźwiganiu kartonów z mięsem frytkami itd) przebywaniu w mroźni i chłodni? I na linii drive gdzie wahania temp to od 32 stopni na serwisie do minusowych takich jak na dworze w chwili wychylania się do okna drive) więc jak powiedziałam że pracuje jako menadżer w Mc donald to gin mnie zbeształ że wogole chciałam zostać w pracy do marca i kazał odpoczywać..
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarza mam super. Wreszcie... z tym że muszę do niego dojechać 20 km.. i przyjmuje w takich spartańskich warunkach ale jest super.I popieram Twojego lekarza! Musisz dbać o dzidziuśia[emoji14]
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom