reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Spark, ja też tak mam że czasem zaleje mnie mega śluz, a potem na jakieś 2-3h mniej, a potem znowu się rozkręca [emoji6] najgorzej po kąpieli to mam sucho strasznie..
Magoo, czekam do jutra na pozytywny test i trzymam kciuki ! [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak.. moja praca polega na 10 h stania na nogach bez możliwości przerwy poza 30minutówką jedną na 10h.. robieniu dostawy czyt. (Dźwiganiu kartonów z mięsem frytkami itd) przebywaniu w mroźni i chłodni? I na linii drive gdzie wahania temp to od 32 stopni na serwisie do minusowych takich jak na dworze w chwili wychylania się do okna drive) więc jak powiedziałam że pracuje jako menadżer w Mc donald to gin mnie zbeształ że wogole chciałam zostać w pracy do marca i kazał odpoczywać..

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
I popieram Twojego lekarza! Musisz dbać o dzidziuśia[emoji14]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry