reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja to strasznie nie lubię jak ktoś mi się do życia z buciorami pcha. W de mam to że darmowa pomoc przy dziecku ale ile trzeba się nasluchac to ja dziękuję bardzo. W sumie niby za granicą daleko od rodziny ale przynajmniej nikt mnie tu nie będzie pouczać co mam robić z moim przyszłym dzieckiem/dziećmi. Sama tego nie robię i jestem na to uczulona!
No wlasnie ja tak mam z moja mama. Jak sie synek urodzil to myslalam ze pierdolca dostane, co tylko zaplakal zaraz pojawiala sie w moim pokoju i pytala co ja mu zrobilam. Bo oczywistym bylo dla niej to ze to moja wina ze placze, bo np cos zjadlam nie tak i kolke przeze mnie ma. Klocilam sie z nia dzien w dzien no ale takiej nie przetlumaczysz... wtedy pomyslam ze drugie dziecko dopiero jak bede na swoim. No ale poki co mamy tylko fundamenty wiec sie jeszcze troche zejdzie zamin sie wyprowadzimy i nie chce odkladac tego na ax tak dlugo. Z reszta same wiecie ile to sie trzeba nieraz starac zeby bylo... pocieszam sie tylko tym ze moha siostra jest teraz w ciazy na lipiec i bedzie jej dobre rady udzielac a ode mnie sie odczepi

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie ja tak mam z moja mama. Jak sie synek urodzil to myslalam ze pierdolca dostane, co tylko zaplakal zaraz pojawiala sie w moim pokoju i pytala co ja mu zrobilam. Bo oczywistym bylo dla niej to ze to moja wina ze placze, bo np cos zjadlam nie tak i kolke przeze mnie ma. Klocilam sie z nia dzien w dzien no ale takiej nie przetlumaczysz... wtedy pomyslam ze drugie dziecko dopiero jak bede na swoim. No ale poki co mamy tylko fundamenty wiec sie jeszcze troche zejdzie zamin sie wyprowadzimy i nie chce odkladac tego na ax tak dlugo. Z reszta same wiecie ile to sie trzeba nieraz starac zeby bylo... pocieszam sie tylko tym ze moha siostra jest teraz w ciazy na lipiec i bedzie jej dobre rady udzielac a ode mnie sie odczepi

Masakra jest z tym... moja mama się nie będzie wtracala jak tesciowa i siostra meza... ja po kilku dniach już mam po prostu dość jak się tak pieszcza z mężem. Ze taki biedny, że taki chudy pytają co chwile jakie plany mamy a gdzie idziemy a gdzie byliśmy... wiem że to też tęsknota ale serio? Żyj swoim życiem...

Ja dziś leniwie spędziłam niedzielę, nawet drzemkę sobie ucięłam po południu - zupełnie jak nie ja...:laugh2:
Może wieczór przez to sobie uprzyjemnię małym "co nieco"? Choć mój pan ostatnio jakoś nie w nastroju...:confused:
U mnie to do sexu w ogóle się nie składa, przykro mi że w tym cyklu tylko raz a to 21dc już :-( :( już nie chodzi o bobosexy bo na to nie naciskam.Ściska mnie w serduchu a na więcej się nie zapowiada....

Hanuta (mmm niemieckie wafelki love) powodzenia ! Uda się to forum jest magiczne dobrze trafiłaś :)

mififi04 ten film jest boski :) klasyk !:)

Cheebay ja mam taką książkę po angielsku tydzień po tyg hehe

Jutro idę na betę trochę się martwię trzymajcie kciuki ok :)
W ogóle wydaje mi się ze to będą blizniaki bo czuję i z lewej i z prawej rozciąganie.
Kciuki mocno trzymam!!!!

No byłam w 9dc u tego lekarza i miałam 19mm to jajco i co kurde owu cudem by sie przesunęła he he :-) aż ni sie śmiać chce bo to jaja :-)
Moze miałaś po prostu plamienia w terminie potencjalnej @, mimo ciąży..

Można kupić w Polsce?

Ja mam dwie części :) a wiecie ze jest tez appka "what to expect"? Uważam ze jak juz bede w ciąży to nie zdążę przeczytać wszystkiego co bym chciała wiec kupiłam wczesniej zeby poczytać. Ale leży na półce od kilku lat ;)
Ale zaczęłam czytać pierwsza i mnie troche uproszczenie faktów wkurza. Np tam jest napisane ze cykl kobiety ma 28 dni i owu jest w 14 dniu... No bzdura... moze ksiazkowo tak jest ale po pierwsze nie jest w 14 dniu - bo ja przez to pol zycia myślałam ze owu jest w połowie cyklu, czyli jesli cykl ma 34 dni to owu jest w 17 dc. A jesli ksiazkowo nawet to opisywać to owu w takim idealnym cyklu 34 dniowym jest w dniu 34-14=20dc.
No ale pewnie inne rzeczy sa dobrze opisane, nie wiem..

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Ja do tej pory swobodnie z domu wyjść nie mogę bo albo w wiaterek wieje albo słoneczko za mocne najlepiej to dziecko zostaw i sobie idź sama hehe.

Ja i maz jesteśmy zgodni, ze nie ma mieszkania ani z moimi ani z jego rodzicami. Choc teściowa proponowala. Chociaż wynajęty maly kat ale sami. Polecam :) W życiu wspólne mieszkanie :D my już z M mamy swoje przyzwyczajenia i dziwactwa :D
A relacje dużo lepsze jak się nie mieszka razem ;)
Ja sobie też nie wyobrażam mieszkania z teściową ani tym bardziej moją mamą, we 3 mamy silne charaktery i jestem pewna,że tygodnia byśmy ze sobą nie wytrzymały :-D

Dziewczyny u mnie 9dc a jajnik boli jakbym zaraz miała mieć owulacje. Zamówiłam pierwszy raz testy owu z domowego laboratorium i jak przyjdą to od wtorku chyba zacznę. Bo już nie wiem o co chodzi ;)

reklama
Dziewczyny u mnie 9dc a jajnik boli jakbym zaraz miała mieć owulacje. Zamówiłam pierwszy raz testy owu z domowego laboratorium i jak przyjdą to od wtorku chyba zacznę. Bo już nie wiem o co chodzi ;)
Mnie tak jajniki kluja od około 2-3 dni przed owulacja :)

Ja bym dzisiaj na Twoim miejscu trochę rozrabiala :) <3[emoji123][emoji85]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry