reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Proszę bardzo[emoji3][emoji3] aaaaaaaaa nie wierzę!!!!!! To nie możliwe!!!! To był złoty strzał!!!!! Cała się trzęse..... jeszcze to do mnie nie dociera. Krecha pojawiła się od razu, po kilku sekundach.
1483794347-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje !!! Krechy piękne [emoji1]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Ja z moimi treściami Nie wyobrażam sobie mieszkać. tak jak mówi bulbasek każdy na swoje przyzwyczajenia. Ja jednak wolę trochę prywatności [emoji173]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladni3 wszyscy na mnie nalegaja żeby z tesciowa mieszkać bo sama mieszka ale nigdy w życiu! Ja ją bardzo lubię i niech tak zostanie. Nigdy mieszkania z rodzicami i teściami!!!!

Ja właśnie się dałam skusić na te poddasze i nawet było spoko dopóki się dziecko nie urodziło. Po urodzeniu miałam teściowà dzien w dzien na metrach. Po 8tyg powiedzieliśmy dość i poprosiliśmy o spokój. Czułam się jak mała kontrolowana dziewczynka i te teksty typu inne dzieci kolekk nie mają., inne dzieci w nocy śpią itp. Jesteśmy zgodni z tym że pora jednak zadbać o swój kąt.

Witam nowe staraczki ;)

Ja uwielbiam zielony DKNY :D
W ogóle to koszmar jakiś... za 2 tygodnie wyprowadzamy się z wynajmowanego mieszkania do rodziców mojego faceta ;/ Mam z nimi świetny kontakt, ale czuję, że do czasu... szybko musimy znaleźć coś do wynajęcia bo oszaleję !
Dasz radę :)
A w razie ciąży taki układ jest super. Zawsze coś pomogą ;)
Wszystkie tego chcemy...
Witam nowe staraczki. Dobrze trafiłyście...
Czasami myślę, że natura sobie z nas kpi... Chcemy a nie dostajemy...
Magoo czytałaś mojego posta odnośnie torbieli i clo?

Ja właśnie się dałam skusić na te poddasze i nawet było spoko dopóki się dziecko nie urodziło. Po urodzeniu miałam teściowà dzien w dzien na metrach. Po 8tyg powiedzieliśmy dość i poprosiliśmy o spokój. Czułam się jak mała kontrolowana dziewczynka i te teksty typu inne dzieci kolekk nie mają., inne dzieci w nocy śpią itp. Jesteśmy zgodni z tym że pora jednak zadbać o swój kąt.
Ja to strasznie nie lubię jak ktoś mi się do życia z buciorami pcha. W de mam to że darmowa pomoc przy dziecku ale ile trzeba się nasluchac to ja dziękuję bardzo. W sumie niby za granicą daleko od rodziny ale przynajmniej nikt mnie tu nie będzie pouczać co mam robić z moim przyszłym dzieckiem/dziećmi. Sama tego nie robię i jestem na to uczulona!

Dasz radę :)
A w razie ciąży taki układ jest super. Zawsze coś pomogą ;)

Czasami myślę, że natura sobie z nas kpi... Chcemy a nie dostajemy...
Magoo czytałaś mojego posta odnośnie torbieli i clo?
czytałam Kochanie, czytałam, ale ufam mojej gince i jeśli ona nie widzi w tym problemu to ja też

U mnie to raczej były zarzuty że ja jej dziecka zostawiać nie chce bo faktycznie mialam taki czas ze wolałam iść z dzieckiem. Najlepiej sie czulam jak mialam go przy sobie i nie widzialam powodu dla ktorego mam wymyslac okazje żeby ona mi sie dzieckiem zajmowala. I żal był i próby buntowania męża ale mąż murem za mną i wręcz powiedzial że mamy byc czujni bo oni sie obejżymy i zaraz dziecko bedzie mieszkalo na dole. Teraz dopiero sytuacja w miare sie unormowała ale to dlatego że ona odpusciła, nie przyłazi pod milionem powodów, ja czasem jak chcemy w sobotę zrobić zakupy w spokoju to zostawię jej dziecko na dwie godzinki ale od razu trzeba było te granice wyznaczyć. Na szcxzescir my mamy normalnie oddzielne mieszkanie z kuchnią i swoją łazienką. Na takie mieszkanie wspólne nigdy bym się nie zgodziła.

reklama
Sam zabieg 700 zł. Badań mnóstwo, ale na szczęscie mam ubezpieczenie medyczne i wszystkie miałam w pakiecie, więc nic nie zapłaciłam.
Trzymam kciuki za II kreseczki :)
Hehehe :-) ta to byłby chyba cud ❤️
Brzuch mnie trochę pobolewa, a tak czuje sie bardzo ok :-)
To byłby cud serio :-)
Sama widzisz że tu cuda regularnie się zdarzają :)
No z dzis bardziej widac:)Zobacz załącznik 790696 ale i tak wydaje mi sie ze za slaba ta kreska:/
No oczywiście że bardziej widać :)

Do góry