reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Proszę bardzo[emoji3][emoji3] aaaaaaaaa nie wierzę!!!!!! To nie możliwe!!!! To był złoty strzał!!!!! Cała się trzęse..... jeszcze to do mnie nie dociera. Krecha pojawiła się od razu, po kilku sekundach.
1483794347-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje !!! Krechy piękne [emoji1]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Ja z moimi treściami Nie wyobrażam sobie mieszkać. tak jak mówi bulbasek każdy na swoje przyzwyczajenia. Ja jednak wolę trochę prywatności [emoji173]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladni3 wszyscy na mnie nalegaja żeby z tesciowa mieszkać bo sama mieszka ale nigdy w życiu! Ja ją bardzo lubię i niech tak zostanie. Nigdy mieszkania z rodzicami i teściami!!!!

Ja właśnie się dałam skusić na te poddasze i nawet było spoko dopóki się dziecko nie urodziło. Po urodzeniu miałam teściowà dzien w dzien na metrach. Po 8tyg powiedzieliśmy dość i poprosiliśmy o spokój. Czułam się jak mała kontrolowana dziewczynka i te teksty typu inne dzieci kolekk nie mają., inne dzieci w nocy śpią itp. Jesteśmy zgodni z tym że pora jednak zadbać o swój kąt.

Witam nowe staraczki ;)

Ja uwielbiam zielony DKNY :D
W ogóle to koszmar jakiś... za 2 tygodnie wyprowadzamy się z wynajmowanego mieszkania do rodziców mojego faceta ;/ Mam z nimi świetny kontakt, ale czuję, że do czasu... szybko musimy znaleźć coś do wynajęcia bo oszaleję !
Dasz radę :)
A w razie ciąży taki układ jest super. Zawsze coś pomogą ;)
Wszystkie tego chcemy...
Witam nowe staraczki. Dobrze trafiłyście...
Czasami myślę, że natura sobie z nas kpi... Chcemy a nie dostajemy...
Magoo czytałaś mojego posta odnośnie torbieli i clo?

Ja właśnie się dałam skusić na te poddasze i nawet było spoko dopóki się dziecko nie urodziło. Po urodzeniu miałam teściowà dzien w dzien na metrach. Po 8tyg powiedzieliśmy dość i poprosiliśmy o spokój. Czułam się jak mała kontrolowana dziewczynka i te teksty typu inne dzieci kolekk nie mają., inne dzieci w nocy śpią itp. Jesteśmy zgodni z tym że pora jednak zadbać o swój kąt.
Ja to strasznie nie lubię jak ktoś mi się do życia z buciorami pcha. W de mam to że darmowa pomoc przy dziecku ale ile trzeba się nasluchac to ja dziękuję bardzo. W sumie niby za granicą daleko od rodziny ale przynajmniej nikt mnie tu nie będzie pouczać co mam robić z moim przyszłym dzieckiem/dziećmi. Sama tego nie robię i jestem na to uczulona!

Dasz radę :)
A w razie ciąży taki układ jest super. Zawsze coś pomogą ;)

Czasami myślę, że natura sobie z nas kpi... Chcemy a nie dostajemy...
Magoo czytałaś mojego posta odnośnie torbieli i clo?
czytałam Kochanie, czytałam, ale ufam mojej gince i jeśli ona nie widzi w tym problemu to ja też

U mnie to raczej były zarzuty że ja jej dziecka zostawiać nie chce bo faktycznie mialam taki czas ze wolałam iść z dzieckiem. Najlepiej sie czulam jak mialam go przy sobie i nie widzialam powodu dla ktorego mam wymyslac okazje żeby ona mi sie dzieckiem zajmowala. I żal był i próby buntowania męża ale mąż murem za mną i wręcz powiedzial że mamy byc czujni bo oni sie obejżymy i zaraz dziecko bedzie mieszkalo na dole. Teraz dopiero sytuacja w miare sie unormowała ale to dlatego że ona odpusciła, nie przyłazi pod milionem powodów, ja czasem jak chcemy w sobotę zrobić zakupy w spokoju to zostawię jej dziecko na dwie godzinki ale od razu trzeba było te granice wyznaczyć. Na szcxzescir my mamy normalnie oddzielne mieszkanie z kuchnią i swoją łazienką. Na takie mieszkanie wspólne nigdy bym się nie zgodziła.

reklama
Sam zabieg 700 zł. Badań mnóstwo, ale na szczęscie mam ubezpieczenie medyczne i wszystkie miałam w pakiecie, więc nic nie zapłaciłam.
Trzymam kciuki za II kreseczki :)
Hehehe :-) ta to byłby chyba cud ❤️
Brzuch mnie trochę pobolewa, a tak czuje sie bardzo ok :-)
To byłby cud serio :-)
Sama widzisz że tu cuda regularnie się zdarzają :)
No z dzis bardziej widac:)Zobacz załącznik 790696 ale i tak wydaje mi sie ze za slaba ta kreska:/
No oczywiście że bardziej widać :)

Do góry