reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mu juz w Wiatrakowie [emoji31][emoji31][emoji31][emoji31][emoji31]

Droga okropna. Prawie cale Niemcy na autostradach ogarniczenie do 40-60km/h. Wypadek za wypadkiem. Na odcinku 2km byly az 4 rozne wypadki!
Lodowisko a nie asfalt.
Nasze auto to wyglada jakby sie w morzu wykapalo i wyszlo na mroz.

a81927c99d827ded2a35299bd50e346d.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O boze.. kochana uważajcie na siebie

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To może jednak test???
Dziewczyny u nas koniec starań, jak teraz nie wyszło to już w tym kierunku nie działamy. Mój M nie jest gotowy na kolejne dziecko, przerosło go to wszystko......, chyba jest juz za wygodny. Będę zagladala od czasu do czasu, ale chyba nie będę się udzielala. Teraz jadę na tydzień na urlop to też będę miała mniej czasu. Trzymam za was kciuki. Powodzenia staraczki ;).
Kochana przykro mi że twój nie chce.. może mu się jeszcze odmieni.. życzę udanego urlopu odpoczywaj[emoji14]

Wrrrr witam w nowym dniu... ciemno..zimno...a tu trzeba do pracy iść na tą ślizgawice.. dobrze że mam przejść na drugą stronę ulicy... jeszcze coś mnie dziś lekko mdli.. byle do 16.00 a potem będę Was nadrabiać...pięknego dnia życzę [emoji57]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Miłej pracy[emoji14]

A no tak jakoś stwierdziłam że z glopakami łatwiej bo mój brat ma córkę i ona jest bardzo wymagającym dzieckiem Ciągle płacze i krzyczy, małe siku w pieluszce i już problem, pod względem samej pielęgnacji już jest ciężej a i potem w okresie dorastania też. No ale to moje zdanie, chyba poprostu wolę chłopaków.

Coś o sobie[emoji5]️ Jestem mężatką od 7lat. Mam 6 letnią córeczkę i starać o dziecko się będę z mężem pierwszy raz. Zakupione mam testy owulacyjne a jajeczkowac mam 14.01 więc myślę że jestem w miarę przygotowana a jak u Was to wygląda?
Ja mam dni płodne od 3 dni.. więc starania pełna para.. czuj się jak u siebie[emoji1]

Może jest jeszcze jakąś szansa ? Kiedy powinnaś mieć@ ?

Wtorek, ewentualnie środa. Ale robiąc czułym testem to juz powinno wyjsć cos. No chyba ze we krwi jest beta a w moczu jakimś cudem jej nie ma..
ale rozłożyła mnie choroba równo.. w takich warunkach w tym cyklu to nie dziwie sie ze fasolka sie nie zadomowiła. Przed owu zaczęła mi sie jelitówka i trzymało mnie tydzień, M oczywiście tez jelitowke zaraz po mnie miał, zaraz przed bobosexami. Jak tylko jelitówka sie kończyła to zaczęły mi sie zatoki, potem przeszło w kaszel. A teraz gorączka i na nowo katar tym razem wodnisty, leje sie ze mnie ze nie nadążam wysmarkiwac i wszystkie papiery toaletowe w ośrodku juz zwedzilam, bo chusteczki dawno sie skończyły...

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
A no tak jakoś stwierdziłam że z glopakami łatwiej bo mój brat ma córkę i ona jest bardzo wymagającym dzieckiem Ciągle płacze i krzyczy, małe siku w pieluszce i już problem, pod względem samej pielęgnacji już jest ciężej a i potem w okresie dorastania też. No ale to moje zdanie, chyba poprostu wolę chłopaków.
Moja mama ma mnie(najstarsza) i dwóch chłopaków. Zawsze powtarza, ze byłam złotym dzieckiem. W wieku 2 lat i 3 miesięcy poszłam już do przedszkola w pełni samodzielna. Śmieje się, ze cieszy się ze mnie ma bo z tymi chłopakami by zwariowala :)

Do góry