reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja wczoraj też zlapalam doła, bo przeglądałam forum i zobaczyłam moje testy z dwoma kreseczkami. Łzy w oczach stanęły. Mąż potem rozsmieszyl i jakoś poszło.
Nie poddam się. Chociaż ze łzami w oczach to cyc do przodu. Oby tylko sil starczyło. Musi być dobrze.

reklama
Wtorek, ewentualnie środa. Ale robiąc czułym testem to juz powinno wyjsć cos. No chyba ze we krwi jest beta a w moczu jakimś cudem jej nie ma..
ale rozłożyła mnie choroba równo.. w takich warunkach w tym cyklu to nie dziwie sie ze fasolka sie nie zadomowiła. Przed owu zaczęła mi sie jelitówka i trzymało mnie tydzień, M oczywiście tez jelitowke zaraz po mnie miał, zaraz przed bobosexami. Jak tylko jelitówka sie kończyła to zaczęły mi sie zatoki, potem przeszło w kaszel. A teraz gorączka i na nowo katar tym razem wodnisty, leje sie ze mnie ze nie nadążam wysmarkiwac i wszystkie papiery toaletowe w ośrodku juz zwedzilam, bo chusteczki dawno sie skończyły...

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Niekoniecznie musi coś wyjść przed @. Spokojnie poczekaj do terminu!✊✊✊

Niestety @ zawitała do mnie :-( a tyle cichej nadziei sobie robiłam. Nie mam siły. Leżę i.wyje.aż.zaczyna brakować mi tchu. Czemu się nie udaje....
Przykro mi[emoji20] Ale pamiętaj przejdzie@ i starania idę dalej.. Nie ma co się załamywać.. głowa do góry

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi na początku jak tylko było cos widać gina mówiła ze dziewczynka i przyzwyczailam się do tej myśli a potem szok bo okazało się ze chłopak ale nie miało to dużego znaczenia teraz nawet cieszylabym się i z drugiego chłopca byle by udało się

Wtorek, ewentualnie środa. Ale robiąc czułym testem to juz powinno wyjsć cos. No chyba ze we krwi jest beta a w moczu jakimś cudem jej nie ma..
ale rozłożyła mnie choroba równo.. w takich warunkach w tym cyklu to nie dziwie sie ze fasolka sie nie zadomowiła. Przed owu zaczęła mi sie jelitówka i trzymało mnie tydzień, M oczywiście tez jelitowke zaraz po mnie miał, zaraz przed bobosexami. Jak tylko jelitówka sie kończyła to zaczęły mi sie zatoki, potem przeszło w kaszel. A teraz gorączka i na nowo katar tym razem wodnisty, leje sie ze mnie ze nie nadążam wysmarkiwac i wszystkie papiery toaletowe w ośrodku juz zwedzilam, bo chusteczki dawno sie skończyły...

Może we wtorek będzie druga kreska na teście?[emoji1] mnie też coś chyba łapie.. katar straszny[emoji20]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi, agnesis, dziękuje bardzo :*
Wiecie, moj M powiedział mi pare dni temu ze tak naprawde to on dopiero kilka miesięcy temu zapragnął miec dziecko.. i ze go te niepowodzenia psychicznie męczą.. pierwszy raz cos takiego powiedział, i poczułam ze jesteśmy w tym razem. Mówi żebyśmy podeszli juz do invitro, i ja tez bym juz chciała, bo ileż można.

Ty siknij testa a sie nie zastanawiaj :)

Haha, padłam z tego pogrzebu ;)

:( tulę

Tylko go kupie :-)

reklama
Moja mama ma mnie(najstarsza) i dwóch chłopaków. Zawsze powtarza, ze byłam złotym dzieckiem. W wieku 2 lat i 3 miesięcy poszłam już do przedszkola w pełni samodzielna. Śmieje się, ze cieszy się ze mnie ma bo z tymi chłopakami by zwariowala :)
A widzisz a u mnie sąsiadka ma 5 chłopaków i dwie dziewczyny ostatnie jej wyskoczyła i cały czas na nie narzeka a chłopaków chwali pod niebiosa

Do góry