reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczynki :*
Powoli Was nadrabiam o ile mozgownica mnie nie boli. Zatoki nie daja mi zyc :( glowe mi rozsadza a do lekarza chyba uda mi sie dopiero w czwartek, domowe sposoby juz nie pomagaja :(

Wole sie nie nastawiac ale ten cykl wreszcie wyglada normalnie!!! Piersi nie bola, w czwartek mialam rozciagliwy sluz (jupi! Wrescie sluz a nie piaski Sahary) no i od 3 dni kluje mnie prawy jajnik :D testy owulacyjne nic nie pokazuja ale wg apki owulka ma byc 29 kwietnia , wiec czekam :)

1461594906-21rdhs.jpeg
1461594918-feqjtf.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
trzymamy kciuki!

reklama
Yesenia nerwy strasznie wplywaja na organizm. Ogolnie stan psychiki ma przeogormny wplyw na organizm. Zebys zobaczyla co depresja zrobila z moimi wlosami, nawet fryzjer byl w szoku jak zniszczone sa i nie mogl uwierzyc, ze sa w takim kiepskim stanie bo ja nie farbuje ich, nie prostuje, nawet nie susze suszarka.
U Ciebie mozliwe, ze poszlo w brzuszek bo wiele mysli i emocji kierujesz wlasnie tam. Jesli wykluczysz medyczne powody polecam Ci techniki relaksacyjne i/lub psychoterapie. U mnie zdzialaly cuda w ciagu pol roku.

Lux jak sie czujesz?

Paraplu dokładnie jestem wykończona jednym słowem

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic jak bardzo jestes zmeczona. Na prawde z calego serducha polecam Ci poradnie zdrowia psychicznego. Przez cale moje zycie nie bylam bardziej spokojna duchowo niz teraz. Walcze o marzenia, normalne zycie mimo choroby, problemow i przeszkod ale ta walka nie jest juz tak chaotyczna, nie ma we mnie takiego miotania sie skrajnych uczuc i mysli. Czuje, ze mam kontrole nad myslami i uczuciami. Wczesniej to one kontrolowaly mnie a to bylo bardzo destrukcyjne.

Yesenia nerwy strasznie wplywaja na organizm. Ogolnie stan psychiki ma przeogormny wplyw na organizm. Zebys zobaczyla co depresja zrobila z moimi wlosami, nawet fryzjer byl w szoku jak zniszczone sa i nie mogl uwierzyc, ze sa w takim kiepskim stanie bo ja nie farbuje ich, nie prostuje, nawet nie susze suszarka.
U Ciebie mozliwe, ze poszlo w brzuszek bo wiele mysli i emocji kierujesz wlasnie tam. Jesli wykluczysz medyczne powody polecam Ci techniki relaksacyjne i/lub psychoterapie. U mnie zdzialaly cuda w ciagu pol roku.

Lux jak sie czujesz?

piersi jak mleczarnia, mdlosci sa, choc zanikly do poludnia i wpadlam w panike, spiaca sie zaczynam robic

reklama
Witam wszystkich...Oj dawno mnie nie było. ..praca dom praca...straszne jak ja znajdę czas ba dziecko :O dopiera teraz to sobie uświadomiłam ...chyba będę musiała ostro zwolnić...ale póki co bez zmian a przynajmniej do momentu aż stanie się cud i będę w ciąży ;) czy może mi ktoś w skrócie powiedzieć co się działo przez te 4 dni bo chyba tak długo mnie nie było. ... :(

Do góry